Жаднасць стрымера згубіла
Абмеркаванне стрымераў казіно
|
29 December 2020
ад
PavelFredooc
|
14 Адказаў
|
6,359 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Каментар AffGambler
Тэма вуснай дамоўленасці паміж стрымером і казіно Победа спачатку была неадназначная і ў гэтым эпізадзе фармальна можа трактавацца ў карысць любой са старонаў…
PS. Як я зразумеў, Едвард на стрыме падняў 5КК, і частку паставіў на вывод, яму вывелі 285К. А мог паставіць і больш, і хутчэй за ўсё б яму вывелі… Але раніцай яму абнулілі астатак рахунку. Згодзен, абідна выйграць 5лямоў, а атрымаць крыху менш за 10%. 😎
Не, ён выйграў іх без стрыма, а так то так, сітуацыя незразумелая, кожны бок мае рацыю па-свойму хз паглядзім чым усё скончыцца
Ды, стример увесь на эмоцыях, гэта і зразумела,… У спрэчцы заўсёды трэба выслухаць абедзве бакі…)
PS. Але ў мяне склалася такое адчуванне? што ён усё роўна, быццам хоча працягваць супрацоўніцтва з Победай…
Не, ну а чаму б і не? Грошы на стрым даюць, за стрым плацяць, ідзе партнёрка. Нармальна, што там ужо)
Казіно «Победа», якое прыйшло на наш форум з эмулятарамі і замуціла конкурс у дэма-режымe? Гэта самае супрацьнае казіно, якое я сустракаў, у гэтым казіно спакушаюць гульцоў, а стрымераў даводзяць да вар’яцтва. Слышалі песню ? Ты рэчы, дзе папала, не кідай, злодзея на злачынства не падштурхоўвай. Вельмі небяспечнае казіно, у іх не было праўды і так будзе, калі кіраўніцтва не зменіцца.
Чэл граў па сутнасці на “фанцікі. так можна і ярд выйграць
Дык граў бы на свае і выводзіў колькі хоча. А то гуляюць на фанты, партнёрку качаюць і потым яшчэ плачуць, што з фантаў ім не выводзяць мільёны.
Што казіно, што гэты стрымер – не буду дрэнна пісаць пра іх, дабы не псутзіць перадсвяточны настрой).
Вучу жыцця: стрымераў не глядзіце, не марнуйце свой час; у победе не гуляйце, таксама не марнуйце свой час).
Цікава фачкорк таксама стример і можа таксама на стримерскія ў конкурсе гуляў і плюс прыз атрымае)))
Дзякуй, хлопцы, падкінулі мне ідэйку, так сказаць, для новага шоў) У рамках латеста буду рабіць агляды стрымераў))) Так і назаву тэму: “Паляванне на стрымераў”)
Стрымэры ўвогуле ахуелі. Граюць на фанціках, бля, і абураюцца, што ім не выводзяць мільёны з ФАНЦІКАЎ, БЛЯ. з ФАНЦІКАЎ!!!!!!
Ёбнуліся ў край.
так ім сукам канчэлёжным і трэба ахаххахах
Победа, так, моцна зашкварылася апошнім часам. На пачатку года пачаў у іх гуляць, розныя бонусы, бездэпы давалі. Зараз ужо зусім не тое.