Зеніт Чэмпіён!!!

Навіны спорту | 5 ліпеня 2020 г. ад | 5 Адказаў | 642 Прагляду | 4 Рэакцыі
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
162
Публікацыі
3 097
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 сак 2018 г.

+3
-1
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
47
Публікацыі
981
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 мая 2019 г.

zalupesku, 25 мая 2020 г.
ДРОЧА ЛЕПШАЯ САСАЛІ САСЕЦЕ І БУДЗЕЦЕ САСАЦЬ  

я ў мінулы раз не адказаў, чакаў, калі Зеніт стане чэмпіёнам!

І хто сасе??? Вы ў тамбова адсасалі, так вось САСАЛІ САСЕЦЕ І БУДЗЕЦЕ САСАЦЬ ЗАЎСЁДЫ КАНКРЭТНА ВЫ

Перш чым пісаць пакажы ўчынак у дзеянні ЛЕПШАЯ ДРОЧА

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
47
Публікацыі
981
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 мая 2019 г.

Чарговы ляп Кандэлакі. Яна павіншавала баскетбольны «Зеніт» з перамогай у РПЛ

Генеральны прадзюсер тэлевізійнага канала «Матч ТВ» Тына Кандэлакі ў чарговы раз дапусціла кур’ёзную выказванне, звязаную з футболам. Пра гэта паведамляе Sport.ru.

Кандэлакі выступіла з відэазваротам у сацыяльных сетках. У гэтым звароце медыя-менеджар адзначыла Арцёма Дзюбу і павіншавала баскетбольны клуб «Зеніт» з перамогай у Расійскай футабольнай Прэм’ер-Лізе. Тым часам, пецярбургскі футбольны «Зеніт» у шосты раз у сваёй гісторыі стаў чэмпіёнам РПЛ.

Пецярбуржцы набралі 62 ачкі ў 26 матчах РПЛ. У бліжэйшага праследавальніка – маскоўскага «Лакаматіва» – 49 ачкоў у 26 матчах. Такім чынам, «Зеніт» стаў недасягальным для прэследавальнікаў – за перамогу ў РПЛ даюць 3 ачкі, і адыграць 13-ачкоўнае адставанне за 4 матчы немагчыма.

Кандэлакі не ў першы раз дапускае кур’ёзныя выказванні на тэму футбола. Раней яна назвала Сердара Азмуна гульцом зборнай Расіі, пры тым што Азмун іранец і не загуляны за зборную Расіі. Азмун з’яўляецца форвардам зборнай Ірана.

p.s/  Выйшла б замуж за Клічко – разам бы жглі)))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
321
Публікацыі
4 474
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
6 вер 2015 г.

Медыя ад удзельніка
0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
loloffa6a, 6 ліпеня 2020 г.
Чарговы праліў Тына Кандэлакі. Яна павіншавала баскетбольны «Зеніт» з перамогай у РПЛ Генеральная прадзюсарка тэлеканала «Матч ТВ» Тіна Кандэлакі чарговы раз дапусціла курыёзную выказванне, звязаную з футболам. Пра гэта паведамляе Sport.ru. Кандэлакі выступіла з відэазваротам у сацыяльны [...]

Што ж так над ёй зьдзекавацца проста перапутала дзяўчына, што ж тут такога( Зусім дапушчальная сітуацыя

p.s  Да Клічка яшчэ далёка)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...