"Зеніт" - без кубка. Шанс для "Спартака"

Навіны спорту | 22 верасня 2017 г. ад | 12 Адказаў | 277 Праглядаў | 3 Рэакцыі
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
316
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
23 жні 2016 г.

У сераду Кубак Расіі пакінулі ЦСКА і “Краснодар”, учора – нечакана прайгралі “Зеніт” і “Лакаматыў”. Усяго з турніру вылетела 10 каманд РФПЛ. З топ-клубаў у сетцы застаўся толькі “Спартак”.

Фаварыты сыпаліся з кубкавых галін гронкамі і ляжалі плашча, як косці доміна. Сачачы за хронікай 1/16 фіналу, дзе два дні запар кожныя гадзіну-паўтары выплывалі ўсё новыя і новыя назвы вылетэлых клубаў прэм’ер-лігі, можна было ўявіць сябе ў генеральнай стаўцы, куды сцякаюцца данясенні з гарадоў, па чарзе занятых праціўнікам, ці ў штабе ЧС, дзе сачаць за шэсцем разбуральнага ўрагану. “Краснодар” бясслаўна паваліўся. ЦСКА, кіньшы ў бой моладзь і рэзервыя сілы, не справіўся. “Урал”, маёвы фіналіст, разгромлены. “Лакаматыў”, маёвы трыумфатар, амаль выратаваўся – і ўсё роўна апынуўся пад разьвалам. “Ахмат” ў поўнай зброі атрымаў шах і мат.

Апошнім агеньчыкам на карце бядоў полыхала Паўночная сталіца. Там увесь час тонуў “Зеніт”, патапляемы землякамі з “Дынама”. Потым нібы выплаўся, глытнуў паветра – і ўсё ж пуставаў бурбалкамі, пакінуўшы толькі кругі на вадзе.

А ж калі здавалася, што пасля татальнага абнулення фаварытаў фінал “Зеніт”“Спартак” немінучы. Але атрымаеце “Дынама” замест “Зеніта” – і падпісвайцеся.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.

Ну, што ж зараз усім якраз і так зразумела, хто будзе пераможцам. Вядома, калі толькі не здарыцца штосьці незразумелае. Так што Спартак, хутчэй за ўсё, будзе пераможцам.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
torba, 23 верасня 2017 г.
Ну, што ж, цяпер усё і так зразумела, хто будзе пераможцам. Вядома, калі толькі не здарыцца нешта незразумелае. Так што Спартак, хутчэй за ўсё, будзе пераможцам.

Не будзе..Нальчык яны можа быць і прайдуць яшчэ, але далей не выйдуць😎

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
ReptiloiD, 23 верасня 2017 г.
Не будзе.. Нальчык яны можа быць і прайдуць яшчэ, але далей не выйдуць😎

Ды ну, ладна Вам, і хто ж канкрэтна іх можа выбіць з такога турніру, які ў іх супрацьнік у гэтай справе?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
torba, 24 верасня 2017 г.
Дык ну ладна вам, і хто ж канкрэтна можа іх выбіць з такога турніру, хто ў іх ёсць праціўнік у гэтай справе?

😁 Хто заўгодна…я не здзівлюся, што яны ў Нальчыку прыпыняцца..Гэта ж Спартак….

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
ReptiloiD, 24 верасня 2017 г.
😁 Да хто заўгодна… я не здзівлюся, што яны ў Нальчыку затормозяцца.. Гэта ж Спартак….

Але нехта ж мусіць быць стабільным у гэтым годзе. Не думаю, што ў такой справе яны могуць затормазіцца, бо самаўпэўненасць можа сыграць супраць іх толькі горшую ролю.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
torba, 25 верасня 2017 г.
Але нехта ж мусіць стабільна быць у гэтым годзе. Не думаю, што на такой справе могуць спыніцца, бо самаўпэўненасць можа адыграць супраць іх толькі горшую ролю.

😁Так у тым і справа, што стабільнасць і Спартак па сваёй сутнасці – супрацьлеглыя рэчы

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
ReptiloiD, 25 верасня 2017 г.
😁 Вось у тым-то і справа, што стабільнасць і Спартак па сваёй сутнасці – рэчы супрацьлеглыя

Ну, што ж, калі пераможа Нальчык, то проста будзе кубак-шок! Для мяне такі вынік у прынцыпе малаімаверны, хоць я таксама не верыў у перамогу Лестэра ў чэмпіянаце Англіі!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
Ну, што ж калі выйграе Нальчык, то проста будзе кубак-шок! Для мяне такі вынік у прынцыпе малаімаверны, хоць у перамогу Лестэра ў чэмпіянаце Англіі таксама не верыў!

Разумееш..з цягам часу і добрыя клубы становяцца адстойнымі, гэта чакае ўсіх рана ці позна. Спартак раней быў выдатнай камандай, цяпер жа гэта звычайная каманда, нічым не вылучаючыся сярод іншых, якая толькі і жыве ўспамінамі..маўляў мы вялікія, непераможныя і г.д А па факце мы маем клуб з раздутай самаацэнкай але без натякаў на добрую гульню.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Разумееш..з цягам часу і добрыя клубы становяцца дрэннымі, гэта чакае ўсіх рана ці позна. Спартак раней быў выдатнай камандай, цяпер жа гэта звычайная каманда, нічым не вылучаючаяся сярод іншых, якая толькі і жыве па старой памяці.. маўляў мы вялікія, непераможныя і г.д  А па факце мы маем клу [...]

Але ў той жа час калі ўзгадаць менавіта тыя добрыя часы, то яны былі ой як даўно, для мяне гэта было дзяцінства, а потым нічога не было. Але вось калі глядзець на астатак каманд, то яны дакладна павінны прайсці, па меншай меры мне ў гэта даволі хочацца верыць.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
Але ў той жа час, калі ўспомніць менавіта тыя добрыя часы, яны былі ой як даўно, для мяне гэта было дзяцінства, а потым нічога не было. Але вось калі глядзець на астатак каманд, то яны дакладна павінны прайсці, прынамсі мне ў гэта вельмі хочацца верыць.

🤔Хм.. ну верыць – гэта адна справа. Але асабіста я магу сказаць што не за гарамі тыя часы калі ўсе гэтыя Зениты, Спартаки, Локомотивы і ЦСКА зляцяць у тартарары…(у ніжэйшы дывізіён)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
🤔Хм.. ну давяраць – адно. Але асабіста я магу сказаць, што не за гарамі тыя часы, калі ўсе гэтыя Зениты, Спартаки, Локомотивы і ЦСКА зляцяць у тартарары…(у ніжэйшы дывізіён)

Ну што ж, мне падаецца, я не дажыву да гэтага перыяду. Калі што – хто там будзе ў топе, менавіта Анжы што ці?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...