Зеўс vs Аід
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
24 July 2024
ад
Milka05
|
332 Адказу
|
104,430 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vrodezdes.Я заўсёды калі гуляю ў гэтым слоце то толькі ў чырвоным ,раза 10 купляў зусім не было заносу ,а адзін раз лавіў чырвонае па 24 рублі і дало мне 100т )Гэта было год таму дзесьці.
імбавы слот,купляла пару бонусак,даў 480баксаў
@svetlana_anat віншую.Мяне занесла 310,таксама лічу нядрэнна
нядаўна прыемна насыпаў слот, купіў бонуску за 600 рублёў, дала 16к
@svetlana_anat па якой стаўцы так пашанцавала?
@akop591 таксама толькі чырвонае гуляю, сіні ўвогуле ні разу нічога не паказаў, а ў чырвоным макс лавіў па 8р
◊Hades!! Лаўіў тут добры заносік на 1000х не так ужо і даўно, на жаль не зрабіў скрыншот, але было смачна!
Вельмі валатыльны слот, злавіць занос – вялікая ўдача, круціў, павышаў стаўку, купляў, але так і не злавіў там нічога
@krisbraun.Я адзін раз лавіў у гэтым слоце па 24 рублі, гэта быў не куплены бонус, дало 114т.
@gomersimpsЛепш гуляць, вядома, у чырвоны )
@gomersimps.Макс гэта супер)Ну я таксама лавіў добрыя заносы )ну трэба па 500-1000 спінаў зрабіць, каб нешта спаймаць)
Колькі круціў яго – усяго толькі 1 раз, даў 3 шторкі, і то сыгралі толькі 2
Ніяк не атрымліваецца ўручную бонус нават выбіць😄 па лініях таксама заўсёды пусто, калі не купляць, а выбіваць уручную якую валатыльнасць выбіраць лепш – тую, што зьлева ці справа?
@gomersimps.Макс гэта супер)Ну я таксама лавіў добрыя заносы )ну трэба па 500-1000 спінаў зрабіць каб нешта злавіць)
@medniy007.Ну гэты слот вельмі складаны)
Гэты слот увогуле трэба круціць да пасінення, каб выпадала ад рукі больш x1000. Напэўна купляюць у асноўным, дзе заносы скідваюць)
@selivan1990 я на чырвонам гуляю, сіні ўвогуле ніколі не даваў
@selivan1990
Зевсом лягчэй злавіць, але там нічога няма, убачыш пустыя бонускі
@selivan1990 Злева валацільнасць меншая (Zeus), але як па мне розніцы я не адчуў. Трэба па мільёну спінаў зрабіць і там, і там, каб розніцу ўбачыць
@medniy007.Ну гэты слот вельмі складанны)
@selivan1990.Лепш справа ) І трэба рабіць 500-1000 круценняў, каб злавіць бонус)
@medniy007.Ну гэты слот вельмі складаны)
@selivan1990.Лепш справа ) І трэба рабіць пракрутак 500-1000 каб бонус злавіць)
@amernmes.Патрэбныя нервы з гэтым слотам ) і пракручваць па 1000 спінаў )
@akop591
У тым і ўся фішка, перыядычна залітаю, у іх яшчэ ёсць sinner&angel, калі не памыляюся такое назва, і па лініях падкідвае і бонус перыядычна ставіць, а ў зэўе тупа на кнопку жму і нічога не адбываецца, акрамя змяншэння балансу, ладна, калі балянс дазволіць, паспрабую яго падкупіць)
@amernmes
выбітыя бонускі пустыя, толькі купляць, так шанцаў ёсць.
500 спінаў спусціў на яго ў чырвоным , увогуле нічога не дало толкам , усё або нічога…
так, нармальны слот, трэба толькі круціць крыху даўжэй)
@ky4ma1981 вельмі моцныя заносы, віншую!
@ky4ma1981 крута) згодзен, слот нядрэнны але круціць яго трэба вельмі доўга