Зеўс vs Аід
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
24 July 2024
ад
Milka05
|
330 Адказаў
|
104,055 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@shiza
Толькі таксама стараюся выбіваць, але ўсё марна, што ні бонус – то альбо пусты, альбо 10-20x, і такое на працягу ўсёй гульні, пакуль баланс не стане нуль
@vrodezdes Я таксама люблю больш круціць, а таму не фанат такіх “папсавых” слотаў, у якія ўсе стрымэры гуляюць. Тыпа Зеўса, Алімпуса, Шугар Раш і г.д. Колькі ні спрабаваў круціць – бонуску хрэн выб’еш, а калі і выпадае, то дае капейкі.
@popandos
Не ведаю, які там цуд-рандом павінен быць, каб яшчэ плюсавую выбіць, напэўна з пачатку лета, бонускі або пустыя, або крыху вышэй за кошт акупляюць, так каб даць 3-5 іксоў – гэта ўжо рэдкасць
@vrodezdes каротка трэба па класіцы ісці ў кнігі) І па крыху хаксаў шчупаць, ён паходзе адзіны, хто добра і часта дае не ў купных)
@shiza
Ну ад Pragmatic можна адступаць, заўважыў, што калі вышэй за 5-10 к іксаў, там увогуле іх не ўбачыш, толькі адно назва. Слоты 4-5 к іксаў, вось тыя хутчэй дадуць чым там, дзе значна больш.
Колькі гуляў у гэты слот на хуткім спіне лавіў бонус на спіне 300 напэўна , думаў ща занясу па 16 ага – занёс 120 рублёў ( купляў так жа ўдачна 1 раз ) па 16 выдаў 24 тысячы і ўсё
@oktan
У Зеўсе, дзе менш валатыльнасць заўважыў, што можа даць толькі купленая, усе выбітыя бонусы ў мяне або без фіран або адна і то 3 або 4,в спіне дае больш, чым шэраг бонусак
Пару раз лавіў у ім на х3000
мега жорсткі слот, што ні бонус то х5 х10, ёсць здагадка што толькі ў купных штосьці добрае ўбачыць можна
@slotoblud
Точняк праверана асабіста, лавіў усё пустое, поўнасцю, калі купіць крыху болей шанцаў, але і тое не дакладна, там хоць адна штора і ўпадзе
У мяне першы вялікі занос быў якраз у гэтым слоце. стаўка па 8 рублёў, быў выйгрыш каля 100к
@teoretik па вялікай стаўцы ці па маленькай?
гісторыя ад сябра
ён нядаўна купіў спіны на Латесте і пайшоў круціць гэты слот так ён выйграў 10кх
@solwwow так, ён можа даць шмат
@vrodezdes у мяне часта выбіўныя ў нізкай валацільнасці давалі х200-500
@vladik_tarasov_2 пасля заносу яго лепш не працягваць круціць або зрабiць яшчэ спін
@oopsant але ж бывае іншы раз дае так, што будзеш радавацца цэлы тыдзень
@milka05 заходзіш не ў той час, не ў заносны))
@vrodezdes калі падае адразу 3 заслоны, то можна ўсміхацца))
@oktan хахахахахахах
нядрэнны занос з выбіўной бонускі
прыемна, што ў гэтым слоце можна стаўку зрабіць меншую, чым у іншых слотах Прагмата
@sett
Тут іксоўку якую ён дае максімалцы напэўна толькі топ-стример і лавіць, колькі ні гуляў, давала крыху больш за 1 к, але на фоне зліву гэта нічога
@milka05 так гэты слот дае нешта адчувальнае раз у сто гадоў)) во нават калі паглядзець стримы Меллстроя, які кожны дзень у яго заходзіць і 9 дзён з 10 слот усё есць і есць. Увогуле ўсе высокавалатыльныя слоты не занадта часта радаюць выйгрышамі, але калі адбываецца нейкі занос, то ён і праўда можа парадаваць. Я асабіста два разы за два гады лавіў у ім 3-4 тысячы х, пару разоў тысячу х і на гэтым усё, хаця заходжу даволі часта ў яго, візуальна падабаецца. Усе астатнія выйгрышы былі па 100-200х максімум, А ў асноўным ён толькі есць і есць, відаць багоў Алімпу абрэзалі харчаванне і яны вечна галодныя. Але, дарэчы, Алімпус, што звычайны, што тысячны, гуляе яшчэ радзей, я ўвогуле ні разу асабіста ў ім не бачыў бомбаў па 100х і больш.
@lian0603 проста вельмі разрэкламаваны слот, які мігае практычна ў кожнай рэкламе любога казіка на пару з тысячнай бананзой і шугарашам. Таму ўсе і заходзяць у яго перыядычна, бо хочацца ўбачыць «знаёмыя мясціны», асабліва калі новенькі. Ён можа даволі добра выдваць, але здараецца гэта раз у 100 гадоў, гэта праўда.
Нібыта самы цяжкі слот які толькі ёсць , хутчэй за ўсё ў ім можна выйграць 0 , ну а калі і выйграеш то дакладна не мала
імбавы ж слоў, не??
@rahat.Слот вельмі цяжкі)Ну я разы тры лавіў х3т-4т )ну можа і з’есці дэпазіт 15-20т і бонуса не зловіць…А з купных мне заўсёды нуль даваў )
@pathfinderdfs калі новы слот выходзіць, усе імбавыя, з цягам часу слот згасае і ўжо жавае.
@akop591 Згодзен слот цяжкі, за ўвесь час калі памяць не падводзіць у Зеўс супраць Хейдэса лавіў 1-2 разы 1000х, адзін раз адпрацоўваючы бяскоштны лавіў 1500х, а зараз толькі жавае, бонусы даюць 20-30х (гэта ўжо не сур’ёзна.
@robingood.Калі ў адным і тым жа казіно гуляеш, лепш у іншыя гульні гуляй )
@akop591 ну я шмат не гуляю прагмат,но ў апошні час нешта часцей стаў заходзіць,і гэта мая памылка.
Звычайна гуляю ў іншых правайдэраў,тандер,энда,пуш гейминг,хаксав,спіноменал,плейнгоу і г.д
Добры слот , так часта бонускі пустыя , але часам можа добра так здзівіць .
@extratip
Ужо не будзе гуляць, там мелстрой лярд рублёў занёс, цяпер толькі брытва
Зеўс супраць Гадэса зажарваўся) амаль 95% гульцоў у гэты слот катае, і заносіць толькі 3-4% гульцоў, астатнія сасуць лапу)
Трэба ісці ў дыванку ад NetEnt) там хоць джэкпот падняўся 175к$ можа хоць там пашанцуе, ну а ў іншым))