Зборная Італіі перамагла Іспанію і сыграе ў 1/4 фіналу Еўра-2016 з Германіяй
Навіны спорту
|
27 чэрвеня 2016 г.
ад
Melbourne
|
15 Адказаў
|
1,038 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Першы тайм прайшоў з прыкметнай перавагай зборнай Італіі. На 33-й хвіліне Давід дэ Хеа адбіў перад сабой магутны ўдар Эдэра, ля варот іспанцаў першым апынуўся Эмануэле Джаккерыні, ад яго мяч адскочыў да Джорджа Кьеліні, а той паразіў вароты.
Пасля перапынку Іспанія перахапіла ініцыятыву і пачала нарошчваць ціск ля варот італьянцаў. Джанлуіджы Буффон некалькі разоў выратаваў сваю каманду, а ў кампенсаваны час Грацыяна Пэле падвоіў перавагу «скуадра адзурра», замкнуўшы прострэл з фланга.
Іспанія завяршыла выступленні на Еўра-2016. Італія выйшла ў чвэрцьфінал, дзе сыграе з камандай Нямеччыны. Сустрэча адбудзецца 2 ліпеня.
За італьянцаў рэальна шчыра рады, не адношу сябе да прыхільнікаў іспанскай зборнай – італьяшкі заслужылі, хоць думаў будзе овертайм
ну а так паходу Ісландыя чэмпіён Еўропы)))))
старыя італьянцы далі ўрок мудрасці іспанскім пацанам )
не) судзячы па апошніх трафеях то якраз італьянцы і маладыя)))
Італія пройдзе далей…
Італія вельмі моцнае ўражанне робіць. Асабліва абарона добрая. Думаю нямцы папакутаюцца, але прайдуць далей.
не, з нямцоў ужо дастаткова тытулаў, Італія павінна прайсці
як-то нават дзіўна. Я калі яшчэ з першых матчаў падтрымліваў Італяшак, ты мне ў скайпе пісаў, што я макаронык і яны пра**пут і не выйдуць. А цяпер ужо за іх болейш( ты толькі за Бухлона туды) дзіўны ты тып, канешне.
А Італяшкі маладцы. Сумна, канешне, што такія каманды сустракаюцца, як мінімум не ў чвэрцьфінале.
лепшая ў свеце абарона ў іх, і ледзь не лепшы ў свеце галкіпер. Уж вельмі ўпітны Бухлон
Ды абарона ў італьянцаў суперсыграная, ювентусаўская тройка + Буфонішча. Калі ўсё ж яны бундэстым пройдуць, то супер фінал Італія-Бельгія.
Белгія не дацягне да фіналу. Калі не прайграе Уэльсу. То прайграе Партугаліі.
А Партугаліі то ўжо Польшчу 100% павінна выйграць. Калі Партугалія прайграе Польшчы, то ўжо не зразумела што будзе. У тым выпадку калі Белгія выйграе ў Уэльсу.
не факт…З Ісландыяй таксама ніхто не чакаў,аднак…гэта
Еўра-2016 увогуле непрадказальна
+ да ўсім. У Італіі спачатку нямцы. Потым французы. Па-спрабуй абыйсці. Я ўвогуле ў шоку. У Бельгіі і Порту ўсё ізі. Хоць Порту ў апошні час наогул нічога.
Партугальцы праляцяць, калі толькі Раналду нейкае цуд не здолее зрабіць. Каманда ў іх сярэдненькая. А вось бельгійцы выглядаюць вельмі магутна.
да, у палякаў там таксама не багі гуляюць, Лева так і не можа забіць
склады амаль аднолькавыя, хутчэй за ўсё ўсё будзе залежаць ад лідараў
Згодзен, сілы амаль аднолькавыя ў каманд. Тут ужо як упадзе карта.