Займу да панядзелка ))
Пагаворым пра жыццё
|
26 мая 2019 г.
ад
Malhablado
|
13 Адказаў
|
1,181 Прагляд
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Кароч, народзілася непрычынна ўся гэтая мазня… Я канеш не скобарь, але гэта ну яго накер. Так, верну ў N гадзін N хвілін. У выніку аказваецца, што гэтыя N у наступным годзе 😁 Як бы тэма пра што. Хлопцы, вы хаця б даты не называйце… Тыя, хто ў вас займае, быццам спадзяюцца, што вы вернеце ў пазначаную дату. Можаце кідаць камянямі 😁
Цалкам і поўнасцю за канкрэтнасць. Выключэнне складаюць выпадкі, калі чалавек, які дае ў доўг, сам кажа тыпу: калі зможаш. Але гэтым таксама асабліва злоўжывалі не варта. І нагадваць таксама не варта.
брпаааат ты не адзін
Даў у доўг – забудзь, лічы падарыў
Вярнулі – радуйся, грошы знайшоў
і няма праблем у тваім жыцці…
“Бяры ў мяне ў доўг – адразу станеш ворагам” С. Доренко
Маё меркаванне давать можна тым, хто мінімум год на форуме, ён актыўны і ў яго рэпа косар хоць бы))))
а што рабіць калі ёсьць такія таварышы на форуме якія цябе абнуліць гатовыя і кожны дзень як на працу прыходзяць і пальчыкамі мінусуюць цябе тута як бы рэпа ўжо не факт ыыыыыыыыыыыыыыы……..
Ну вось мне можаце спакойна даваць у доўг, заўсёды вярну і калі змагу то раней…….
тут усё проста залежыць ад самога чалавека………😉
Як паказвае практыка,гэта не дае зусім ніякай гарантыі.
Нагадвае, што ты ўсё роўна зыходзіш з асабістых сімпатый і агульна склаўшагася меркавання пра канкрэтнага чалавека. І колькі ён тут тусуецца + якая ў яго рэпа, вырашальнага значэння не мае.
P.S. Што да форума, даваў у доўг толькі такія сумы, якія ў выпадку не вяртання, па вялікім счёце пафіг. 100-500р. Дзве сотні, пазычаныя на пару дзён, месяц “аддаюцца” Прычым карыстальнік, чалавек па маім пакорлівым разуменні правільны. Імя называць не буду і нагадваць таксама. Няхай яму сорамна будзе (мб) 😁 У дадатак мінус у карму.
Менавіта гэтым прынцыпам карыстаюся ў жыцці. Калі для мяне ў дадзены момант сума будзе крытычнай, скажу проста, маўляў: выбач, не. Каб не абразіць чалавека.
Так, канечне. Спакойна табе даваць у доўг. А ну-ка раскажы мне чаму ў тваім профілі горад Калуга ? Ты ж у іншым месце жывеш. Гэта значыць што ты рыхтуеш глебу для кідка. Махляр 😎
ну блин расколол вось так узяў і расколол можа дамовімся каб ты думку змяніў?🤪
на самой справе кaлуга гэта таму што я там прапісаны пастаянна, а ў краснаармейску яшчэ не прапісўся, але думаю хутка прапішуся, усё ў працэсе афармлення…….
яшчэ спытай чаму нарадзіўся ў іванцеевке, прапісаны ў калузе а пражываеш у краснаармейску і працуеш у маскве ды і чаму ты яўрэй-украінец, а жывеш у расіі…….🤪