Зарабляем грошы на Cplucky
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
1 February 2018
ад
Cplucky
|
72 Адказу
|
2,725 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прапаную ўнесці бабла на стаўках, зробім умоўны банк у 10000 рублёў.
У гэтай тэме я буду публікаваць стаўкі, пазначаць сумы і весці статыстыку.
Вітаю, рэбзя!
😎Яшчэ прагнозіст)) Прапаную ўвесці конкурс сярод прагнозістаў)))Выберам лепшага))))
было б нядрэнна
Конкурс правяду, але ёсць адно “але”: проста стаўкі на ўмоўны банк адрозніваюцца ад ставак на рэал
ты сам аўтар стаўляеш ці толькі на ўмоўкі?
Банк : 10000 рублёў.
1) Футбол. Кубак Іспаніі. Барселона – Валенсія
Стаўка – Валенсія заб’е за 1,68 на 1000 рублёў.
1) -1000
2) Стаўка 1000 рублёў
Не было б дрэнна замуціць конкурс
Машыніст бульдозера😜
-1000
Банк 8000 рублёў
Ставім 3000 на экспрэс і забіраем cash
Ну такімі тэмпамі давядзецца яшчэ дадаць у ўмоўны банк😜 Бачу, падзеі выбіраеш, а вось “ПАСТАВІЦЬ” чаму не націскаеш?😁 Глядзі, у нас тут адзін ужо выйграў 126КК дэма еўра😏
10716 + 5000 (астатак банка)
Банк 15716 (+5716)
Ставім 2716
Штосьці навіненькае на форуме! Я вось думаю, можа мне пачаць у слоты шпіліць на фанты і заносы выкладаць або ў покер на ўмоўныя турніры тасціць 😁
Чаму вы тут напалі на чалавека?))) Якая розніца – ставіць на свае прагнозы ці не? Калі на дыстанцыі чалавек будзе добра плюсаваць, то можна і скарыстацца яго прагнозамі. Калі б яшчэ было апісанне – тады зусім іншая справа. Не параўноўвайце слоты і стаўкі на спорт. Зусім не дарэчная заўвага пра фанцікі.
І яшчэ стаўочка на 3000.
Банк 15527
У гульні 3000
Ставім 2527
Ібэнкс -2527
Банк 13000
У гульні 3000
Ставім 3000 на экспрэс
Хай сабе хлопец ганяе на фанцікі. Гэта ягоная справа. Толькі вось назва тэмы напружвае. Аўтар, а ты ўпэўнены, што ў выніку ты менавіта паднімеш, хай і эфемернага, але бабла? А не зальеш. Ну па часе ты ўжо ў мінусе. А час – грошы…
Чаму недарэчна? І там, і там прысутнічае азарт. Толькі вось у гульні на дэма аніякага азарту няма, а значыць па сутнасці ніхто сур’ёзна такія стаўкі ўспрымаць не будзе. Тады ўжо крыху грошай назбіраць, зрабіць сабе БАНК і ставіць маленькія стаўкі, тым самым падтрымліваючы тэму.
Ну вось табе прыклад: Арсен пастыў свае прагнозы на АПЛ, у яго статыстыка бывала праходзіла амаль на 100 адсоткаў. І мне было абсалютна фіялетава, ставіць ён сам на свае прагнозы ці не ставіць. Ад таго паставіў ён на свае падзеі 1 гривню, 10 рублёў або 100 долараў, а можа нават замахнуўся на цэлую 1000 дэма-крэдытаў, мне было ні горача, ні халодна.
Людзі, якія даюць прагнозы на спецыялізаваных сайтах, у большасці ставяць свой умоўны банк. І ніякіх пытанняў у сувязі з гэтым ні ў кога не ўзнікае.
Бо яшчэ раз напішу: ну вось зусім недарэчна параўноўваць гульню ў слоты на фанцікі і прагназаванне.
Ну калі браць за аснову толькі азарт, то канешне… Але з такім падыходам агульнае знойдзеш і ў плюшавога мядзведзя з сапраўдным, і ў бамжа Ваські з Білам Гейтсам.
Ну магчыма, я і не правы. Лан, хай хлопец пастіць, паглядзім, надоўга ці яго хопіць прагназаваць на дэма 🙂
Мне вось таксама зусім фіялетава на любыя прагнозы ад каго б тое ні было😏 Заўсёды стаўлю на што хачу і колькі хачу😜 Калі стаўка прайграе, дык гэта толькі мае праблемы😁
ой, блін а я думаў ты сядзіш і чакаеш калі я ж што-небудзь важнае па НХЛ скажу(((