Занос 5 лямоў ад Vituss
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
22 November 2016
ад
Rasjkeee
|
99 Адказаў
|
4,734 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
https://www.youtube.com/embed/P16TfIxBWK8
ён быццам 6 мільёнаў занёс
Магу памыляцца, але, па-мойму, я дзесьці чуў, што ён гуляе на грошы ў казіно. Ніхто не ў курсе?
Я ў курсе. Гуляе строга на свае.
Дзякуй 🙂
Ну так фортуна па-іншаму і не адказала б, нават калі гэта не праўда))
Логічна))
Вось гэта так, а я ўчора ледзь паглядзеў і пабег, калі толькі 300 стала, з лімітамі як у пф – гады 10 будуць выводзіць)
і за які тэрмін вы яму выплаціце гэты куш?
Па папярэдніх дадзеных поўная выплата зойме 1-2 месяцы. Нашы ліміты на максімальны вывад у месяц для гульцоў са статусам Platinum складаюць: 20,000$ / 1,300,000 RUB , але ў выпадку з такімі буйнымі выйгрышамі мы заўсёды ідзём насустрач гульцу і абмяркоўваем індывідуальныя ліміты, якія, як правіла, упіраюцца ў ліміты плацёжнай сістэмы. Гэта ўжо не першы наш вывад такіх памераў і ўсе карыстальнікі былі задаволеныя тэрмінамі.
Магчыма не па тэме, але заўважыў, што ў Вас праходзяць латарэі ды і выйгрышы не малыя… Можа раскажаце пра латарэю… Бо не знайшоў нічога… і ў падрабязнасцях, толькі табліца “прызёраў” 😏
Вы маеце на ўвазе турніры ? Калі ж не, то прашу скрыншот старонкі з латарэяй, каб не было непаразуменняў.
Ну нарэшце! Вітя дачакаўся свайго часу! Мае віншаванні!
Пакуль так і не зразумеў, што гэта была за місія, софт бачу, канечне… Скрын ніжэй
5.8 лямаў!!! Ваў, занос! Красавец хлопец! Мае віншаванні яму!
Надзеюся, ён дачакаеся ўсяго выйгрышу, а не працягне гульню … 😁
Гэта быў такі турнір у гульнях Игдразил, задача – выканаць пэўны квест у паказаных гульнях за меншую колькасць спінаў. Падрабязнасці ёсць у навіне ніжэй, называецца “Праверце сваё распісанне перамог!”.
Віншую. Але ён як пастаянны гулец (можна сказаць лудаман) не думаю, што ў суперплюсе па выніках усіх гульняў. Тым больш са статусам Platinum.
Vituss – кідай гэту справу – вывадзі грошы і лепш замуці свой афлайн-бізнес або онлайн ! Павольна, але ўпэўнена будзеш ісці наперад)
PS: А так – такая судьба падкідвае можа толькі раз у жыцці ЛЁГКІ і ХУТКІ Фарт чалавеку .
Лол 6 лямаў) ну што сказаць, самы час калі не завязаць, то мінімум скараціць свае дэпазіты да 5 тысяч рублёў максімум. у Тыдзень.
ён такі ж пастаянны, як я пра гульца ў покер.
про – у сэнсе ад слова Proстудзіўся ?=)))
Фартопопкі піпец! вялікую палавіну заліе стопудова!
Сума прыстойная, не думаю )
справа ў тым, што ён у выніку можа заліць і ў некалькі разоў больш
нязразумела, колькі на гэта часу спатрэбіцца
мне ўсё ж такі здаецца, што гэта проста чарговы хітры рэкламны трук
Ды гэта ўсё фігня, хто сказаў, што ў яго няма эмоцый, вось вам, калі ласка, і тыпа можна паплакаць))) Ну гэта лол. Чарговы развод, кароч.