Замазка доўгі час, і як выцягваць ручнік
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Такое справа, апошнія пару месяцаў захожу ў казік і зліваюць увесь деп ў адну, ну або два слоты. Кожную новую сесію думаю, што не буду так тупа зліваць, але ўсё паўтараецца.
Раней такога не было са мной, бывала, але рэдка, калі ў раш улягнеш. Раней хоць нейкім чынам гуляў то + то -, ну сесіі былі доўгія, гуляў у розныя слоты.
Скажыце, калі ласка, што мне рабіць? У казіно гуляць люблю і не пішыце, што казіно гэта не маё і г.д.
P.S.
Як у вас атрымліваецца ўключаць тармасы, калі спыніцца трэба, калі сесія ўдалая і казіно на аддачы? (з гэтым у мяне таксама праблемы, напрыклад яксьці раз падняў з бонускі 800к, вывёў толькі 70к(((, хацеў да 1кк дабрацца))
ёсць такія праблемы…
як паднімеш хоць х2 ад дэпа-вывадзь гэта,на астатняе гуляй….
Калі плюсануў-купі бонусак у некалькіх слотах-астатняе вывадзь….Адкрый іх праз гадзіну-другую,калі прыйдуць бабкі…
Няма ніякай універсальнай сістэмы выхаду з падобнага роду крызісаў.
На жаль ніяк, калі слот пачынае з’ядаць твае стаўкі, тым самым замываючы, а ты сядзіш у чаканні жаданай бонускі, якой усё няма і няма, а ў галаве ўсплываюць былыя заносы ў ім, а калі слот яшчэ і “душэўны”, то тут два шляхі – альбо занесеш і спынішся, альбо ўсё сольеш, што звычней…
Я браў паўзу пад прэтэкстам, што сыходжу з гэмблінга, сыход не ўдоўся, але паўза захаваў баланс, нервы. Псіхалагічны настрой змяніўся ў лепшы бок, трэба пастарацца забыць свае няўдачы, замазкі, і з чыстага ліста паспрабаваць яшчэ раз.
Цяпер я ўпэўнены – кожны раз прыходзяць думкі, што казіно павінна, і выйгрышы, у разы меншыя за замазку, ужо не прыносяць ніякіх эмоцый, далей будзе ўсё горш і горш. Але думка пра жаданы занос і джэкпот ніколі нас не пакіне.
Даказальнага адказу на гэтае пытанне ў мяне няма, толькі магу падзяліцца ўласным досведам.
Не гуляй у т.з. ру казіно ў слоты ў гэты момант! Гэта цяпер бяссэнсова! Яны ад безкарнасці абнаглелі зусім! Варыянтаў хоць нешта выйграць, як гэта было раней, больш няма! Няма і ўсё! Тут хоць галавой аб клаву бяйся або АДРАЗУ ў сцяну або маліся або пісай і праклінай гэтых упыроў з сапорту і падтрымкі, усё бяссэнсова! Хіба можаш паміліцца, і табе нейкі вырадок, які ў гэты момант сядзіць у сапорце ці тэхпадтрымцы і якому ўчора далі прэмію з прайграных грошай няшчасных гульцоў у “30 срэбранікаў” і ён здолеў патраціць 50 баксаў з іх на дзяўчыну з нізкай сацыяльнай адказнасцю, і вось, зайшоўшы на змену і жуючы нешта з адброснага фастфуду і прачытаўшы тваю жаліўную песеньку, папіваючы піва з прэміі, гэта няшчаснае і нічога з сябе не ўяўляючае стварэнне адчуе сябе раптам амаль Усемагутным!!!!!!!!!!!! і лёгкім рухам рукі націснае мышкай на тваё профіль і, падняўшы табе rtp па слотах і павысіўшы крыху ці можа нават напалову аддачу па тваім рахунку, выдасць табе трохі грошай))))<а то можа і нават нейкі невялікі джэк дасць! Але не больш чым 10 або 20 тысяч няшчасных рублёў і гэта ўвогуле Пачатак у наш час))) таму што ў іх усталёўка дакладная, каму і колькі і ў якіх выпадках даваць і павер мне, я за словы адказваю і інфармацыя гэта ад тых, хто працуе ў некаторых падобных помыйках і не толькі, нават і ў даволі буйных онлайн т.з. гульнявых сайтах і я гэта асабіста чуў у свой час. Але гэта будзе адзін раз, павер мне! Не тыя часы)))) Цяпер лаяльнасці ру пракладкі не праяўляюць нават да сваіх асабліва салодкіх гульцоў. Іх мэта адна - выціскаць з гуляючых апошняе і варыянт тут толькі адзін! Перастаць зусім тупа зліваць грошы ў т.з. онлайн! Згодзен вышэй з Айдарам, таму што варыянтаў, шчыра кажучы, тут больш ніякіх і няма ніякай універсальнай сістэмы выхаду з падобнага роду крызісаў! Ці ўзяць сябе ў рукі, ці працягваць зліваваць, зліваваць і Толькі Зліваваць пастаянна, як гэта робяць 99,9 працэнта гульцоў у ўсё гэта.... або ...... або перастаць усё гэта хаця б на год. Хаця б пакуль Ефро дгузья)))) замерзнуўшы гэтай зімой, нарэшце мазгі ўключаць свае курыныя і ўсё зменіцца і стане як раней у свеце і сапраўды крутыя і вартыя онлайн ПРАЕКТЫ такія як Видеослотс або 16 казіно онлайн з групы кампаніі Rewards Group зноў прыйдуць у наш сегмент і тады зноў з’явіцца варыянт сапраўды нешта заносіць і выносіць з казіно. А ТАК.....))))) а так толькі ПРАДОЎЖАЕМ ЗЛІВАЦЬ, РЭБЯТЫ! Зліваваць і Точка!!!!!! і КАРМІЦЬ УПЫРОЎ С ОНЛАЙН т.з. казіно!
Прайшлі тыя часы, калі былі наземныя бунгала з аўтаматамі на кожным кроку і сапраўдныя казіно, і часам рэальна камусьці выдавалі грошы, бо ўладальнікі пры ўсёй сваёй скупасці ўсё ж былі вымушаныя даваць камусьці грошы для падсечкі, каб гульцоў не губляць, цяпер жа ўся гульня не толькі што ў цені закона, але яшчэ і па беспределе ажыццяўляецца і няма ніякай упрызы ні на каго.
Скажу пра сябе, перад гульнёй зусім не думаю пра выйгрыш, стараюся пагуляць “ў радасць”. Тыпа ў атракцыёны схадзіць, вылучыўшы пэўную суму, дадэпы не раблю).
Ну а калі “паспаціла” і ўдалося зрабіць х2 або х5 (што вялікая рэдкасць у апошні час, у асноўным “зліў”) , то магу сабе дазволіць зліць ад 30 да 50 адсоткаФ ад выйгрышу – астатняе на вывад. Ну а калі так здарылася і апусціўся да дэпа, то далей самы поўны СТОП! Унутраная дысцыпліна – адна з галоўных якасцей “плюсавага” гульца.
Павел, хрэна се ты мазг, я хлопаю стаячы! Але ўсё, што ты напісаў – гэта ў тваёй галаве, і тое, што ўсюды ідзе падкрутка на rtp, гэта, думаю, кожнаму вядома, калі яшчэ наземныя казіно былі, адзіны момант у тым, што хтосьці гуляе ў казіно дзеля азарта і ўражанняў, а хтосьці думае, што на гэтым можна зарабіць, адчуваеш розніцу? Я калі кідваю бабкі ў казіно, спачатку з імі развітваюся, а там як пашанцуе. І калі ідзе зліў, то проста-напроста не гуляю ў гэтым казіно месяц, другі, а то і болей. Не замазвайцеся, а лепш увогуле не гуляйце! Патратьце грошы на сябе, на сям’ю і будзе вам шчасце! Усім дабра і пазітыву!
Казіно – гэта наша ўсё!
Ужо правяраў пераправаў і не адзін раз… і таксама хацелася дакруціць да круглай лічбы (гэта была замануха, бо канец гульні быў сумны – усё ў НУЛЬ)…
PS. Так што як толькі табе ЧУЙКА шапнула або ў цябе штоЙ то экнула, тыпу а можа спыніЦа і на вывад. Можаш смела і рашуча “тармазіць” – далей будзе толькі горш і горш (хаця з табой могуць яшчэ і “паіграць” і дазволіць “плюсануць”, а як толькі “захлеснуў” азарт – спынітЦа будзе ох як цяжка, але потым будзе як звычайна – УСЁ ў нуль.
дзякуй за параду
Залатыя Слова!Аднак!
Сільна сказана!Твае словы, як кадаванне ад казіно) думаю, нехта іх прачытае і заб’е вялікі і таўсты на гэта справу
))))))Сумняваюся!)) як сказаў вышэй наш таварыш @urbanjungle
“Казіно – гэта наша ўсё!”
ну а я перафразую па-свойму
“Гульня – гэта наша ўсё!”)))))))))))
Мне здаецца, лепшая парада ў гэтай тэме. Плюсую пра ўнутраную дысцыпліну.
Не выводзіў з лістапада мінулага года, стабільна гуляю кожны дзень, вось гэта замазка
Лепшае, што можна прапанаваць у гэтай сітуацыі, – зрабіць САМЫ ПОВНЫ СТОП на гульню, на месяц, можа і на тры, і пераключыцца на нешта іншае. Страта грошай, канешне, засмучае, але калі яны былі на гульню – гэта не так балюча, а вось псіхалагічнае здароўе… пра яго трэба думаць і клапаціцца самому.
Тут справа ў банальным досведзе і жаданні змяніцца і перабудаваць мадэль паводзін. Для пачатку не гнацца за вялікімі лічбамі на балансе, а вывoдзіць невялікія сумы і навучыцца радавацца маленькім удачам. Не памятаю, колькі мне на гэта спатрэбілася, але цяпер прынамсі пры выйгрышы тармазоў у мяне з’явіліся. Засталося навучыцца не замывацца, а вось гэта ў разы складаней))
Красавец ты, канешне! Сказаў!)) А калі нават па невялікіх сумах нідзе і нічога не дае!? Тады як?! Што параіш?!))))))) Толькі заўваж! Чым драбней гулец гуляе па стаўках, тым больш ён зліваe па прагрэсіі! І вытрымаць такое чаканне на дыстанцыі …….))) пакуль трохі дасць, каб невялікую суму вывесці, як ты кажаш, вытрымаюць нямногія!
Сэнс паста быў у выпрацоўцы ўласных тармазаў, у ўменні сыходзіць нават з мінімальным плюсам, а гэта можна рабіць і пры буйных стаўках, лепш зрабіць х1.5-2 ад дэпа і вывесці, чым упасці ў дэпрэсію ад буйной паразы, спрабуючы зрабіць х10-100 іт. Што датычыць аддачы ад казіно, гэта не ў нашай уладзе, дэпаў поруч з імі гэта трэба разумець адразу. У мяне асабіста ніколі не было доўгіх няўдалых палос, дзе-небудзь заўсёды стрэліла. Дзякуючы невялікім вывадам, у прыватнасці, прайграшы нівеліраваліся, хоць бы часткова.