Замарозка акаўнта Mostbet

Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак | 13 April 2024 ад | 3 Адказу | 341 Прагляд | 0 Рэакцый
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
3
Публікацыі
3
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13.04.2024

Усім добры дзень. Пракладна каля 2 месяцаў таму mostbet вырашыў паджартаваць надо мной, замарозілі ўліковы запіс, адпаведна ні за што. Завіслі немалыя для мяне грошы 16к. Спачатку прыслалі ліст: адправьце тое тое тое і назначце дату відэазванка. Усё адправіў, у адказ цішыня. Ім пішу – цішыня, у чаце нічога зрабіць не могуць. Звязаўся з чалавекам, які з імі працуе, на шчасце дапамог нарэшце сазвон, 28 лютага ўсё паспяхова, аператар кажа, што на працягу 1-2 дзён прыйдзе адказ на пошту. Як вы маглі здагадацца, ніякага адказу мне так і не прыйшло.

Хто сутыкаўся з імі і якія шляхі вырашэння?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
14
Рэпутацыя
1 329
Публікацыі
8 009
Падпісчыкі
20
Рэгістрацыя
16.03.2023
dnlz21, 13 April 2024
Усім добры дзень. Каля 2-х месяцаў таму mostbet вырашыў паджартаваць з мяне, замарозілі рахунак адпаведна ні за што. Павіслі немалыя для мяне грошы 16к. Спачатку прышлі ліст, адпраўце тое тое тое і прызначце дату відэазванка. Усё адправіў, у адказ цішыня. Ім пішу – цішыня, у чаце нічога зрабіц [...]

Добры дзень!

Звяжыцеся са службай падтрымкі казіно яшчэ раз. У выпадку адсутнасці вынікаў,падавайце скаргу на сайце!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
39
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
21.07.2025
dnlz21, 13 April 2024
Усім добры дзень. Каля 2-х месяцаў таму mostbet вырашыў надо мной падшаляваць, замарозілі акаўнт адпаведна ні за што. Павіслі не малыя для мяне грошы 16к. Спачатку прысылалі ліст, адправьце тое тое тое і прызначце дату відэазвонка. Усё адправіў, у адказ цішыня. Ім пішу – цішыня, у чаце нічога [...]

@dnlz21​ Добры дзень, вы прайшлі верыфікацыю, і яны зніклі, цяпер ім яшчэ раз на пошту напішыце і яны вас заблакуюць назаўсёды. Так было ў мяне і маіх знаёмых. Спачуваю што што з вамі так жа паступілі як і са мной. )))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...