Закон аб забароне дэпазітаў у анлайн-казіно ўступіў у сілу. Зрабіць дэпазіт хутка стане складаней

Абмеркаванне плацежных сістэм казіно | 27 мая 2019 г. ад | 28 Адказаў | 2,796 Праглядаў | 3 Рэакцыі
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

26 траўня 2018 года ў Расіі ўступіў у сілу новы закон аб плацежных сістэмах для казіно. Гэты дакумент прадугледжвае налажэнне забароны на правядзенне ўсіх тыпаў фінансавых трансакцый паміж гульцамі і кампаніямі, падазраванымі ў сувязях з нелегальнымі аператарамі азартных гульняў. Новыя абмежаванні ўзрушылі не толькі гульцоў, але і ўладальнікаў віртуальных казіно.

Так, найбуйнейшы ў свеце покер-рум PokerStars у справаздачы па выніках 2017 года заявіў аб сваёй гатовасці да поўнай блакіроўкі расійскага рынку. Тым не менш, іншыя аператары не выказваліся так катэгарычна. Да таго ж з моманту публікацыі пэсімістычнага прагнозу PokerStars прайшло ўжо нямала часу, а расійская аўдыторыя рума працягвае карыстацца яго паслугамі.

Сёння мы паспрабуем разабрацца ў тым, як паўплывае ўрадавая блакіроўка плацяжоў у онлайн-казіно на працу віртуальнага гульнявога бізнесу. І ці паўплывае ўвогуле?

Гісторыя забаронаў

Пачнем з таго, што ў адпаведнасці з законам ад 29 снежня 2006 г. No244-ФЗ у Расіі забаронены азартныя гульні па-за спецыяльнымі ігральнымі зонамі. З 2014 года Раскомнагляд масава блакіруе ўсе сайты онлайн-казіно і дамагваецца выдалення гульнявых прыкладанняў ад аператараў з расійскіх філіялаў крам AppStore і Google Play.

Ударыла хваля забаронаў і па афшорных букмекерах, многія кліенты якіх апошнія пару гадоў пералічвалі ім грошы праз зацверджаны ўрадам цэнтр уліку прыёму інтэрнэт-ставак. Кожны ЦУПІС супрацоўнічае з асобна ўзятым расійскім банкам і вымушаны выконваць заканадаўства РФ, з чаго вынікае, што і карыстальнікам, і аператарам у гэтай галіне таксама давядзецца сутыкнуцца з некаторымі цяжкасцямі, якія выкліча новы закон аб плацежных сістэмах для казіно.

Сэнс новага закона

Чарговыя змены ў законе 244-ФЗ накіраваны на ўзмацненне мер барацьбы з нелегальным азартным бізнесам у РФ. Мэта абнаўленняў – забарона здзяйснення грашовых перакладаў плацежнымі агентамі з тэрыторыі РФ на рахункі любых нелегальных ігральных аператараў. Банкі і плацежныя агенты будуць атрымліваць ужо гатовыя чорныя спісы кампаній-атрымальнікаў ад уладаў. Папасці ў такі спіс можа любая кампанія, падазраваная ў арганізацыі азартных гульняў або ў сувязях з ігральным аператарам. Для ўнясення ў рэестр не патрэбнае рашэнне суда: блакіроўка плацяжоў у онлайн-казіно будзе адбывацца толькі на падставе падазрэнняў з боку ўладаў.

На першы погляд усё выглядае даволі сумна для аператараў, аднак вопыт іншых краін зусім не на баку ўрада. Новы закон аб плацежных сістэмах для казіно, падобны расійскаму, прынялі ў Нарвегіі яшчэ ў 2010 годзе, але нягледзячы на ўсе спробы ўладаў, мясцовыя гульцы знайшлі спосаб абыйсці блакіроўку плацяжоў. Пляцоўкі, у якіх ёсць ліцэнзія Мальты або, напрыклад, Вялікабрытаніі, без праблем дагэтуль прымаюць плацяжы у нарвежскіх кронах і прапануюць зручныя магчымасці для здзяйснення онлайн-перакладаў.

Вядома, гульцы сутыкнуліся з некаторымі цяжкасцямі, а аператары на пэўны прамежак часу пазбавіліся часткі прыбытку. Аднак пра поўную блакіроўку рынку ў такіх умовах казаць не даводзіцца.

Каго закране блакіроўка плацяжоў у онлайн-казіно?

Перш за ўсё, новы закон аб плацежных сістэмах для казіно паўплывае на гульцоў, якія карыстаюцца паслугамі Банка Расіі, які, несумненна, будзе прытрымлівацца ўсіх патрабаванняў уладаў. Гэта азначае, што і наяўныя, і безнаяўныя пераклады праз пасярэдніцтва гэтай арганізацыі стануць немагчымыя. Тое ж самае чакае і ўладальнікаў карткі «МИР», а таксама віртуальных кашалькоў «Яндекс.Деньги» і Qiwi. Акрамя таго, магчыма блакіроўка некаторых транзакцый праз WebMoney, але тут ужо не ўсё так адназначна. Справа ў тым, што WebMoney у Расіі не з’яўляецца афіцыйнай плацежнай сістэмай, а гэта значыць, што кардынальна паўплываць на працу агента ўлады не змогуць. Але ФНС цалкам можа патрабаваць ад прадстаўнікоў сістэмы забароны на выкарыстанне кашалькоў у рублі.

Нягледзячы на некаторыя відавочныя абмежаванні, блакіроўка плацяжоў у онлайн-казіно не зможа моцна паўплываць на расійскіх карыстальнікаў онлайн-казіно, румаў і букмекерскіх кантор. Забарона дакладна не закране гульцоў і аператараў, якія карыстаюцца крыптавалютай.

Біткойн і іншыя падобныя сістэмы адрозніваюцца высокімі магчымасцямі для ананімізацыі карыстальнікаў, што цягне за сабой немагчымасць дзяржаўнага рэгулявання такіх транзакцый. Варта таксама адзначыць, што ў абноўленым законе 244-ФЗ слова «крыптавалюта» нават не згадваецца, а гэта значыць, што не плануюцца і ніякія забароны на аперацыі з яе ўдзелам.

Акрамя таго, расійскія ўлады не ў сілах паўплываць на такія буйныя міжнародныя плацежныя сістэмы, як Neteller, Skrill і EcoPayz. Новы закон аб плацежных сістэмах для казіно не закране ўладальнікаў карт Visa і MasterCard. Гэтыя кампаніі ніяк не змянілі сваёй палітыкі пасля ўвядзення аналагічных забаронаў у Нарвегіі і ЗША, а таму пасля ўступлення ў сілу новага расійскага закона яны таксама не стануць прадпрымаць якія-небудзь дзеянні.

Блакіроўка плацяжоў у онлайн-казіно не паўплывае і на ўладальнікаў карт у замежнай валюце. Тут усё справа ў тым, што гаранты валютных кашалькоў падпарадкоўваюцца ўладам іншых краін, так што ўрад РФ ніяк не зможа іх забараніць.

Варта таксама адзначыць, што львіная доля забароненых у РФ онлайн-казіно і букмекераў мае дзяржаўныя ліцэнзіі іншых краін. Гэта значыць, што іх дзеянні, з пункту гледжання права, выглядаюць цалкам легальнымі і для абмежавання грашовых перакладаў на іх рахункі спатрэбілася б забараніць пераслаць грошы ў пэўны рэгіён. Тэхнічна зрабіць гэта немагчыма.

Не пацерпяць таксама і афіцыйныя расійскія букмекеры, якім дазволена прымаць стаўкі на спорт анлайн.

Высновы

Атрымліваючыся з вопыту Нарвегіі і ЗША, падобныя абмежаванні не могуць аказаць істотнага ўплыву на рынак азартных гульняў. Карыстальнікі звычайна ў кароткія тэрміны знаходзяць шляхі для абходу новых забаронаў. Рабіць яны могуць гэта або самастойна, або з дапамогай свайго аператара, які клапаціўся пра зручнасць гемблераў і прапісаў зразумелыя правілы для здзяйснення перакладаў і вываду сродкаў.

Урад РФ змагаецца з нелегальным азартным бізнесам у Сеці з 2006 года, аднак асаблівых перамен у дзейнасці ігральных гігантаў заўважана не было.

Блакіроўка плацяжоў у онлайн-казіно дакладна прынясе некаторыя нязручнасці шэрагу гульцоў.

Перш за ўсё тым, хто раней карыстаўся паслугамі такіх арганізацый, як:

• «Банк Расіі»;
  • «Мир»;
  • «Яндекс.Деньги»;
  • Qiwi;
  • WebMoney (рублёвыя кашалькі).

Намнога больш аказваецца тых, каго новы закон аб плацежных сістэмах для казіно не закране.

Абыйсці забарону можна будзе з дапамогай:

• перакладаў у крыптавалюте;
  • карт Visa і MasterCard;
  • міжнародных плацежных сістэм, такіх як Neteller, Skrill і EcoPayz.

Ужо цяпер мы можам гаварыць аб несапраўднасці такіх забарон і няздольнасці Раскомнагляду істотна паўплываць на рынак азартных гульняў анлайн. Пасля забароны 2006 года гульцы працягнулі карыстацца паслугамі аператараў, зарэгістраваных у іншых дзяржавах. Блакіроўка 2014 года прымусіла аматараў азарту пачаць актыўнае выкарыстанне В@Н.

Звычайна цяжкасці для казіно, звязаныя з новымі забаронамі ад расійскіх уладаў, доўжацца не больш за некалькі тыдняў. Пасля таго, як усе гемблеры разбяруцца з абноўленымі ўмовамі, усё зноў пойдзе сваім чергам. Блакіроўка плацяжоў у онлайн-казіно таксама не стане выключэннем з правілаў, пра што нам кажа вопыт іншых краін, якія паспрабавалі рэалізаваць у сябе падобныя змены.

Крыніца:  oc-market.com

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 316
Публікацыі
31 998
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Ну і ўлада, “без мазгоў”….) Не шоб “зараблялі” расійскія ПС, так не … Трэба шоб багацелі заходнія… 😎

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
thee4, 27 мая 2019 г.
Ну і ўлада, “без мазгоў”….) Не тое каб “зараблялі” расійскія ПС, так не… Трэба, каб багателі заходнія… 😎

Ну сапраўдных расійскіх сярод іх хіба што карты Мір 😁 і Сбербанк. І тое з вялікімі агаворкамі.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 316
Публікацыі
31 998
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Толькі што праверыў як для укр гульцоў з КИВИ заходзіць дэпазіт на ГолдФішку.., палёт нармальны 😎

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 316
Публікацыі
31 998
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
AydarKaribullin, 27 мая 2019 г.
Ну сапраўдных расійскіх з іх хіба што карты Мір 😁 і Сбербанк. І тое з вялікімі агаворкамі.

Тады не зразумею, навошта гэта мышыная мітусня… Мабыць тупа асвойваюць бюджэтныя грошы)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
thee4, 27 мая 2019 г.
Тады не зразумею навошта гэта мышыная мітусня… Верагодна тупа асвойваюць грошы)

Чаму мышынае ? Пад благавідным прэтэкстам барацьбы з лудаманіяй перанакіроўваюць грашовыя патокі туды, куды трэба. Так бачу (с)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 316
Публікацыі
31 998
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Чаму мышынная ? Пад прывабным прэтэкстам барацьбы з лудаманіяй перанакіроўваюць грашовыя патокі туды, куды трэба. Так бачу (с)

І куды гэта яны іх перанакіроўваюць, аж баюся спытаць…,  калі не дазваляюць праводзіць добрыя сумы на свае(расійскія) ПС)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
181
Публікацыі
3 250
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.

Ну давядзецца ўжо перайсці на  Skrill , яны не дарма затачаны пад казіно…

нязручна канешне траціць выйгрышы, але затое надзейненька.. давядзецца пераходзіць у еўрапейскія казіно тыпу tipbet (мне там вельмі спадабалася абслугоўванне )

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
masplay, 27 мая 2019 г.
Ну прыйдзецца ўжо перайсці на  Skrill , яны не дарма прыстасаваныя пад казіно… нязручна, вядома, траціць выйгрышы, але затое надзейненька.. прыйдзецца пераходзіць у еўрапейскія казіно тыпу tipbet (мяне там вельмі спадабалася абслугоўванне )

Skrill не самая клёвая тэма на самай справе. Каля 10 гадоў ужо там рахунак.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.

я думаю пакуль ківі кашалёк не чапаюць можна спакойна дэпіць з яго і гуляць і не перажываць,а з банкаўскіх карт я даўно не дэплю,а то ўбачаць што гуляю і крэдыты не адобраць ніколі больш……..

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
490
Публікацыі
15 926
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.
masplay, 27 мая 2019 г.
Ну прыйдзецца ўжо перайсці на  Skrill , яны не дарма заточаныя пад казіно… нязручна канешне траціць выйгрышы, але затое надзейненька.. прыйдзецца пераходзіць у еўрапейскія казіно тыпу tipbet (мне там вельмі спадабалася абслугоўванне )

павер Skrill таксама не падарунак, усё да пэўнага часу, яны мяне ашукалі па поўнай (доўгая гісторыя, але сэнс у тым, калі яны нешта прыдумаюць, ніякай праўды і ніякіх канцоў не знойдзеш), больш мяне на Skrille няма і ў іх дачцэ Neteller таксама..😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
181
Публікацыі
3 250
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
Скрилл не самая керовая тема на самом деле. Лет 10 уже там аккаунт.

згодзен.. у мяне там усё ўжо верыфікавана.. але мінус толькі што 3-4 дні дзеньгі ідуць на маю карту..

выйгрыш адразу не патраціць…

я вось у леоне выйграў , вывёў за пару хвілін і праз пару гадзін ужо новенькі вялік набыў за 20000….

а вось за 3-4 дні бы мог і перадумаць такія грошы траціць 🙂

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
masplay, 27 мая 2019 г.
згодны.. у мяне там усё ўжо верифікавана.. але мінус толькі што 3-4 дні грошы ідуць на маю карту..  выйгрыш адразу не патраціш… я вось у Леоне выйграў, вывёў за пару хвілін і праз пару гадзін ужо навенькі ровар набіў за 20000…. а вось за 3-4 дні мог бы і перадумаць такія грошы траціць 🙂

Я ўсё, канечне, разумею, але імпульсныя пакупкі таксама нічога добрага не абяцаюць 😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
490
Публікацыі
15 926
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.
masplay, 27 мая 2019 г.
згодны.. ў мяне там усё ўжо верыфікавана.. але мінус толькі што 3-4 дня грошы ідуць на маю карту.. выігрыш адразу не патраціць… я вось у Леоне выйграў, вывёў за пару хвілін і праз пару гадзін ужо набыў новенькі ровар за 20000…. а вось за 3-4 дня мог бы і перадумаць такія грошы траціць 🙂

у мяне таксама было верыфікавана і што толку.. забралі 380 еўра як свае і нават не зварухнуліся…😁 паўтараю.. усё да пары да часу…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
181
Публікацыі
3 250
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
vasabi, 27 мая 2019 г.
у мяне таксама было вэрыфікавана і што толку..узялі 380 еўра як свае і нават не паперхнуліся…😁 паўтаруся..усё да пары да часу…

у іх там ёсць падзел грошы з казіно і проста свае, можа ты сам вінаваты і пераблытаў.

раскажы сваю гісторыю будзе вельмі цікава… (мяне дакладна цікавіць ужо т.к я паглядаю на еўрапейскія казінохі там да людзей як да людзей ставяцца…)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
181
Публікацыі
3 250
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
Я ўсё, канешне, разумею, але імпульсіўныя пакупкі таксама нічога добрага не абяцаюць 😁

усё норм… затое з зарабленых грошай я не магу сабе дазволіць многага, а з выйграша трачу і не шкадую потым.. як прыйшло, так і пайшло 🙂

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
490
Публікацыі
15 926
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.
masplay, 27 мая 2019 г.
у іх там ёсць падзел грошы з казіно і проста свае, можа ты сам вінаваты і памыліўся. раскажы сваю гісторыю будзе вельмі цікава… (мяне дакладна цікавіць ужо т.к я паглядаю на еўрапейскія казіно там да людзей як да людзей ставяцца…)  

каротка….быў я ўжо верыфікаваны..гадоў тры выводзіў…уводзіў бабкі без праблем…Потым выйграў у Vbet у армян 380 еўра..прыходзяць ад іх грошы і мне раз блок і ліст пройдзеце яшчэ раз верыфікацыю…я ім зноў адпраўляю дакументы, якімі быў верыфікаваны….прыходзіць адказ…па дадзеных нашай базы (я прыфігелеў ..у іх па грамадзянaм Расіі якаясьці своя база) яны не могуць мяне праверыць, пришліце ім іншы дакумент, паслаў заграннік, зноў ім не падабаецца, усяго толькі фатаграфаваў ім і ў фас і ў профиль бессэнсоўна…Потым прыходзіць ліст на вас накладзены штраф 180 еўра…я так і не зразумеў за што, калі цікава ён у іх ёсць у правілах, і з майго рахунку ўплывае 180 еўра..а астатак кажуць вы можаце вывесці на банкаўскі рахунак..і пасля гэтага мы яго зачынім..ну я адпраўляю астаткі на Сбербанк і зноў пайшла свістапляска…Сбер кажа грошай ніякіх не прыходзіць…яны крычаць усё адпраўляем..і так раз пяць..пакуль яны не закрылі вывад зусім..ну і потым блокуюць рахунак і ўсё..вось табе і Skrill..і пазаваць на іх няма куды…Паспрабавалі б яны так з еўрапейцам паступіць..замучыліся б у суды хадзіць..а мы дзікары для іх..можна тварыць што хочаш..

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
181
Публікацыі
3 250
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
vasabi, 27 мая 2019 г.
каротка….быў я ўжо верифікаваны..годы тры выводзіў…уваджоўваў бабло без праблем…Потым выйграў у Vbet у армян 380 еўра..прыходзяць ад іх грошы і мне раз блок і ліст прайдзіце яшчэ раз верифікацыю…я ім зноў адпраўляю дакументы, якімі быў верифікаваны….прыходзіць адказ…па дадзеных нашай базы (я п [...]

блін… чорт, я цяпер таксама задумалася… у мяне падобная гісторыя з Яндексам была – таксама аднялі 13 або 15 тыс (не памятаю, даўно было )

на самой справе Skrill на ўсё з высока глядзіць… ну а што рабіць? трэба ж як-небудзь гуляць… 🙂

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
490
Публікацыі
15 926
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.
masplay, 27 мая 2019 г.
  блін… нешта я цяпер таксама задумаўся… у мяне падобная гісторыя з яндексам была таксама адабралі 13 ці 15 т (не памятаю, даўно было ) на самой справе Skrill на ўсё з вышыні глядзіць… ну а што рабіць ? трэба ж як-небудзь гуляць… 🙂

а што тут задумвацца, такая фігня можа быць у любой плацёжцы, проста ў сваёй плацёжцы яшчэ канцы можна якіясьці знайсці, а ў замежнай паслалі і сядзі, папрацца няма куды..Крупных сум нельга онлайн трымаць нідзе, вось і ўвесь вывад..А тут пайшлі капейкі тым больш выйграныя ну і няхай з імі, шкада канешне, але нервы даражэй..

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
181
Публікацыі
3 250
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
vasabi, 27 мая 2019 г.
а што тут задумвацца, такая фігня можа быць у любым плацежніку, проста ў сваёй плацежцы яшчэ нейкія канцы можаш знайсці, а ў замежным паслалі і сядзь, скардзіцца няма куды..Крупных сум нельга анлайн трымаць нідзе, вось і ўвесь высновак..А тут пайшлі капейкі тым болей выйгрышныя ну і х** з імі, [...]

Добра, але нам жа гуляць трэба як-небудзь… праз што цяпер папаўняць і галоўнае выводзіць….

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
490
Публікацыі
15 926
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.
masplay, 27 мая 2019 г.
Добра, але ж нам трэба якось гуляць… праз што цяпер папаўняць і галоўнае выводзіць…. 

я падсідаю  на VISA  і Ківі…пакуль хапае..пры тым VISA ў мяне спецыяльна для лудкі зробленая..😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
181
Публікацыі
3 250
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
vasabi, 27 мая 2019 г.
я торчу  на VISA  і Ківі… пакуль хапае.. прычым VISA ў мяне спецыяльна для лудкі зроблена..😁

Ну, хлопцы, вы хоць чытаеце, што ТС напісаў ?

якое Ківі ? якая VISA ? ды не…. прачытайце хоць што было напісана ў артыкуле 😎 я што тут проста так на Skrill пераходзіць з Ківі сабраўся ?

калі ў мяне на Ківі 4 кашалькі верыфікаваныя і на кожным па 2 карты …

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
490
Публікацыі
15 926
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.
masplay, 27 мая 2019 г.
Ну, рээбята вы хаця б чытаеце, што ТС напісаў ? якое Ківі ? якая VISA ? жа не…. прачытайце хаця б што было напісана ў артыкуле 😎 я што тут проста так на skrill пераходзіць з ківі сабраўся ? калі ў мяне на ківі 4 кашалькі верифікаваныя і на кожным па 2 карты …  

а што гэта чытаць..ужо год ужо пішуць што з КІВІ не будуць праходзіць плацяжы замежным букмекерам…а плацяжы як праходзілі так і праходзяць дагэтуль..Я думаю ўладальнікі ўсіх шараг знойдуць выйсце..бабкі тупа будуць прыходзіць не ім наўпрост а праз нейкі іх краму па продажы прэзерватываў…😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
166
Публікацыі
1 541
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2018 г.

А ў чым праблема працаваць сайтам праз пасярэднікаў? Каб плацёж ішоў не непасрэдна ў казіно, а праз нейкі левы сайт, не звязаны з казіно. Па-мойму некаторыя ўжо так і зрабілі. 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
490
Публікацыі
15 926
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.
arthur89, 27 мая 2019 г.
А ў чым праблема працаваць сайтам праз пасярэднікаў? Каб плацёж не напрамую ў казіно ішоў, а праз які-небудзь левы сайт, не звязаны з казіно. Па-мойму, некаторыя ўжо так і зрабілі.

вось і я пра тое, уся гэтая мышына кіпеж нагадвае ліквідацыю канкурэнтаў, не здзівлюся калі хутка ў казіно будуць прымаць карты МИР замест Візы..😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...