Задай пытанне тут, калі не ведаеш, дзе спытаць
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
7 верасня 2022 г.
ад
gans2115
|
1,002 Адказу
|
37,107 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Пагаджаюся з Вамі!Гульнявыя!нетент нешта Вааще ні туды ні сюды і так паўсюль!І прычым ліцэнзійны ж!Усё правяраў дзе каталі!Не гуляе нічога!Ні Наркос ні доа зусім нічога!
Разумна кажаш і разважаеш! Красавец!
Добры дзень!
Гульня ідзе на бонус, адыгрыш пасля дэпазіту – на свае.
То бок па сутнасці некалькі ўзроўняў адыгрышу. Прыдумалі гэта яшчэ, прыкладна, на пачатку нулевых у сетцы казіно Ривал і RTG.
Дзякуй за падрабязнае тлумачэнне!
У мяне такое пытанне: на колькі гадоў даюць поінты? Вось, напрыклад, калі быў 1 год на форуме далі поінты за другі год, здаецца, таксама, а на 3 гады не далі
на кожную гадавіну з 1й.
Зараз праверу лагі па акку.
усё ок, было нарахаванне
![]()
Прабачце, ды сапраўды проста зарэгістраваўся 10-га і за 10-га не ўбачыў ))))![]()
А калі за гадавіну налічваюць поінты? Менавіта ў дзень рэгістрацыі ці ёсць які-небудзь пэўны дзень у годзе,адзін для ўсіх карыстальнікаў?
Добры дзень!
У дзень рэгістрацыі.
Рэбята, хто-небудзь гуляе ў Cryptoboss, здымалі з яго хоць што-небудзь?
Гуляў, 3 дэпазіты зліў, дэп аддаў дзеля бонуса на дэп, клюнуўся на вейджер х25, ні адзін не адкруціў нават і 20%, хоць бонусы добра давалі слоты, але максімум х50 бачыў. Яшчэ выкідвала са слотаў, тыпа баланс раней нуль, хаця грошы былі. Увогуле я туды ні нагой.
Не раю туды заходзіць?!гулец у іх мала!будзеце спонсарам!З слотаў дарэчы выкідвае і гэта сістэмная наладка!Думаю разумееце што хачу сказаць?!Тое,што гэта тыпа крыпта казіно я не бачу.Не вельмі вялікі асартымент гульняў,тады навошта праблемы сабе ствараць?!Гуляйце ўжо ў тым жа битстарзе!калі ўжо наканавана)))хахаха выйграць, то хоць выведуць любую суму амаль за 5-10 хвілін!а тут яшчэ і праблемы могуць узнікнуць!увогуле не раю туды лезці пакуль!свежае і сырае яшчэ гэта тыпа казіно!Але што ёсць,то ёсць!Могуць раскруціцца і заявіць пра сябе!”
Усё ж зрабіў я ў Cryptoboss трэці дэпазіт,бонус адгуляў,да 15000 падняў, 12000 на вывад паставіў. А вось і пытанне : як яны выводзяць,хутка?
На крыпту.
Хлопец пісаў што яму за 5 хвілін вывялі на карту,вось у мяне ўжо хвілін 20 прайшло,пакуль нічога!
Пытанне- адбой! Напісаў ім у чат,сразу і дакументы пацвердзілі і грошы вывелі!
Маладцы!
Рэбята, а з PAYEER каб бабкі да ківі даставіць, з tether, гэта трэба з тэзераў перавесці ў рублі, страціць на камісіі, а потым яшчэ раз страціць на камісіі з рублёў на ківі? Ці можна як-небудзь прасцей? Адразу з тэзераў на ківі?
з 12000 рублёў на ківі дайшло толькі 10500, гэта як бы ну вельмі не добра!
колькі я ведаю, больш ніяк не перакінеш на ківі, толькі спачатку ў рублі…
Рэбят,можа хто ёсць з тых хто добра разбіраецца ў кампах і тэлефонах!
Тэлефон у мяне Apple 🍏 8,калі я заходжу напрыклад у роялскія казіно,у мяне ўсе гульні заходзяць,толькі як выскачыць,гэта панды ад Push Gaming. То бок гульня грузіцца,пасля загрузкі ўсё нармальна,толькі націскаеш на што-небудзь і ўсё,выскачыць і пачынае перазагружацца,пару раз перазагружаецца,потым увогуле белы экран. Гэта што датычыцца роялскіх казіно,астатнія казіно таксама ў прынцыпе ўсюды ўсё выдатна.
А вось у катаў амаль ва ўсіх гульнях так,нармальна толькі Endorphina і тыя што не многа відаць «важаць», ці графіка не вельмі крутая. Нават старыя гульні ад Push Gaming так выкідваюцца!
Вось што за зерня? А дзеля катаў ноўт уключаць не хочацца,да і ўвогуле хочацца зразумець што за праблема!
Я ў чаце катаў пытаўся – не ведаюць. Розныя люстэркі прабаваў,толку няма!
Пуш гейминг у іх наўпрост ідзе https:// player точка eu точка open точка sidetechnology точка co/………………………………………………Усё чотка і без прэтэнзій!Правяраў!Ліцэнзія 100 працэнтная!Што Старда што Рокс!Думаю, у цябе праблема менавіта з-за прашыўкі iOS-верыі, якая ў цябе на 8-цы стаіць!Якая ў цябе прашыўка?!
Фіг ведае,сябра,я ў гэтым не разбіраюся. Як купіў яго 4 гады таму ў цэнтры Apple,з тых часоў нічога з ім не рабіў,ні разу. Толькі карыстаўся.
Ну калі ў роялах у мяне ідуць гульні пуша,а ў котах няма,значыць напэўна не ў тэлефоне справа?
Хлопцы,так што,ніхто не ў курсе,што з netent? Усё ,для РФ?
На ваваде толькі што заходзіў у netent, усё нарм, здаецца, праўда слот загружаецца 5 хвілін 😁
У роялаў іх няма ўжо даўно, дня чатыры, можа больш. Я службу падтрымкі пытаў у іх – кажуць тэхработы на баку правайдэра, але штосьці сумняваюся, што гэтыя працы так доўга.
Я так разумею, там дзе ліцэнзія, там і няма іх! Хаця ты кажаш в взвадец калі працуе, можа ўсё нармальна!🤔
Не хацелася б, каб яны зніклі! Як iSoftBet, Microgaming, ELK…
З’явіліся!!! 😀😀😀🥳🤩🤩🤩
А то ўжо думаў, што яшчэ адзін правайдэр знік !!! Ды яшчэ які!
Дарэчы, не ведаю, наколькі гэта праўда, але чуў, што ў роялах дазволілі в…, і можна гуляць у правайдэраў, якія сышлі з РФ, не рызыкую гуляць з в…, у выпадку заносу яшчэ прад’явяць