Задай пытанне тут, калі не ведаеш, дзе спытаць
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
8 September 2022
ад
gans2115
|
1,002 Адказу
|
36,665 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хто-небудзь сутыкаўся з праблемай усталёўкі Windows 11 – калі сеткавы шнур торчыць у сеткавым раз’ёме вінда ўвогуле не ўсталёўваецца – пастаянныя перазагрузкі – калі выцягваю сеткавы кабель – усталёўваецца, і то толькі карпаратыўная версія? Якісь бред)
не разумею, пра якія адзінкі ідзе гаворка?
@krotdobro атрымліваецца, што дзесьці актыўнасці мала, трэба быць актыўным.
@krotdobro
Добры дзень!
У вас последние 3 месяца нет требуемого объема активности по аккаунту – нет 20 адзінак адабранага кантэнту.
Рэкамендуем праяўляць актыўнасць, і функцыя выводу будзе ў бліжэйшы час актываваная.
Канвертацыя балаў профіля ў кэш
Чаму няма абнаўленняў у раздзеле з букамі? Хацелася б, каб дадалі абмеркаванні легальных у рф контор, там такая вакханалія творыцца, гэта нельга ўпусціць з увагі.
Адмянілі вывад, прычыну ў асабістых паведамленнях не знайшоў
@krotdobro
Не ў курсе, як у цябе) Мае быць і такое, калі паінты(коіны), якія назбіраў, на жаль, вывесці не атрымліваецца… Таму што не ўся “форумная валюта” канвертуецца і падлягае выводу. Гл. скрын
@thee4 Яны нават не звяртаюць увагі на гэта, наклікаюць лайкаў і думаюць, што такі абуз сістэмы пройдзе.
@goldking Гэта ты цяпер пра якія лайкі і хто такія яны? Я намеў балы адказваючы на пытанні, калі зарэгістраваўся, потым даведаўся, што трэба чакаць 3 месяцы – вось я і пачакаў, паставіў на вывад, а яны адмянілі. У правілах быццам напісана, што ў прыват пасылаюць прычыну адмовы, але мне не паслалі
Прывітанне ўсім!Скажыце ёсць ці хто гуляе ў Ігрософт вытворцы у якія гульні гуляеце і ў якім казіно???
@alexey03
Пагуляў у гэтым годзе Resident, Garage проста дзеля забаў, на астатак. Але гэта слоты не ад Іграсофта, яны ўласнай распрацоўкі казіно з КЧ у кожным спіне, называць не буду (не фаварыт на LCB)? толькі скажу, што там рулетка і таксама з КЧ).
@alexey03 Дарэчы, у новым казіно ад гемблінгкрафта ёсць Ігрософт і я глядзеў на стрымe, дзе ён даў х500 па саліднай стаўцы – мафія слот
Чаму так доўга праходзіць мадэрацыя паведамленняў на форуме? Бывае, праз суткі апублікуюць, а ўжо становіцца неактуальным
@dimakulakov
Так, сапраўды, гэта пытанне ўжо неаднаразова паднімалі, але мадэрацыя асабліва для навічкоў неабходная… Хоць і для вопытных уключаюць папярэднюю мадэрацыю, звычайна калі “адказваеш на пытанне”, ну і на выхадных або калі рэдагуеш свой пост.)
Падкажыце нармальны бясплатны VPN для ПК ( у нас у вобласці праблемы з правайдэрамі, глушаюць )
@yaroslove Лепш купі і не май праблем, можаш у прыват напісаць, дам наводку, з бясплатных у тэлеграме можна Ам-не-зи-я, не ведаю ці можна ўвогуле пісаць назвы.
@dvk12 пра куплю таксама думаў, пакуль чакаю, можа ўладзіцца з правайдэрам, а так, на ПК давядзецца шукаць зніжкі паўсюль на год ці два, калі купляць.
@dvk12
@yaroslove
Вітаю! Пішыце пра гэта лепш у прыват, назвы ўказваць нельга(((
капец у казіку выйграў 60 баксаў, заблакавалі, сказалі, што 2 акк, тут няма сэнсу скардзіцца, Але і тут не выводзяць, блін, і нічога не кажуць, таксама шляпа, ці што, капец,
@krotdobro На рахунок казіно не ведаю, можа і сапраўды ёсць 2-і акк, або забыў пра першы і г.д.
Што датычыцца адмены выплаты тут на форуме, значыць былі прычыны для адмены. Калі не далі адказ, звярніся ў тг-бот латеста. @LatestSupport_bot
Пошы гэта якія казіно ўваходзяць у іх
Якія роялы ў сябе ўключаюць?))
А хто ведае, чаму мне поінты не прыйшлі – запыт апрацаваны і сродкі спісаны яшчэ ўчора ў 9 вечара
@krotdobro.Зараз выходныя ,цяпер у працоўны час)
@alexey03.Я рэдка гуляю, ну гуляю ) У Резиденты, Колобок, Обезьянки)