Задай пытанне тут, калі не ведаеш, дзе спытаць
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
7 верасня 2022 г.
ад
gans2115
|
1,002 Адказу
|
37,239 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гэтыя нарахаванні працуюць аўтаматычна па выніках кожнага года.
![]()
Вашае апошняе нарахаванне было на 9-ю гадавіну
Добры дзень. Падкажыце, дзе знаходзіцца тэма бездеп на дзень нараджэння? У пошуку не знаходзіць. Дзякуй
Добры дзень!
Бездэп на Дзень Нараджэння!
🔗
Дзякуй
А дзе ў турніры на голдфишке Картошка фри пароль, які на латесте далі, трэба ўводзіць? Я націснуў удзельнічаць – мне далі 100 спінаў і ўсё на гэтым, а куды пароль то ўводзіць?
А што за джэкпот-міні-гульня? Падкажыце, хто ведае?
Рэбята, чаму ніхто не ведае, што гэта за гульні???
Гэта джэкпот ад Дзеда Мароза за 2600+ у рублях або граеш па вялікіх стаўках можа выпадкова выпасці.
Гэта тыя самі джэкпоты гарэлкі, дзе Дзеды Марозы алкашы
Трошкі памыліўся, за 2500. Паглядзі, можа, калі табе выпадала бясплатная гульня
Там , дарэчы, хто купляў у водцы , налічылі!
На апошнім узроўні напэўна трэба будзе дэп зрабіць 10к $ і злавіць х30000 па стаўцы 150:)))))
тады вы выйграеце і атрымаеце прыз 50$
Не заналічылі ачыўку на гадавіну, не магу зразумець, чаму. Ачыўку 10 гадоў на форуме.
не кідайце тапкамі, не магу зразумець, як вылучыць цытату з аднаго топіка форуму і адказаць у іншым.
Націскай + пад паведамленнем,якое хочаш працытаваць,заходзь у тэму,дзе хочаш адказаць і ўбачыш “працытавана 1 паведамленне”,жмі на яго і адказвай
ТЭСТ
Дзякуй, цяпер магу пісаць гадасці ў абмеркаванні пра тых, хто піша ў БЕЗДЕПОЗІТНЫХ ПРОМО.
Добры дзень. Паглядзіце потым, мне ачыўку не залічылі на гадавіну.
igor9555 У вас было налічэнне на 9-ю гадавіну 13.10.2024. Наступнае налічэнне чакайце 13.10.2025.
Налічэнне па даце рэгістрацыі ўручную рабіцца не будзе, бо вы наведалі форум праз некаторы час, і сістэма аўтаматычна ўстанавіла іншую дату выканання праграмы налічэння.
Калі ласка, чакайце аўтаматычнае налічэнне пазней.
Хлопцы, можа хто ведае? Гуляў у , прыкладна 2015-2016 гадах, гэта значыць тады яна ўжо была,гру. У казіно джой. Не ведаю які правайдэр, там было 3 палі, вялікае злева і справа 2 маленькія. Тэматыка: звязана з вулканамі. Можа ў кагосьці ёсць версія??? Так хочацца яе знайсці…
Ну зразумела, дзякуй. У любым выпадку вы ўжо адказалі мне ў тг. Толькі яшчэ пытанне: а чаму ў мяне ЛС зачынена, хоць бан з чату зняты ?
Асабістыя паведамленні для вас уключаны. Калі ласка, выконвайце правілы форума. У выпадку парушэння ў наступны раз гэтая функцыя будзе адключана назаўжды.
Скажыце, а доўга мае паведамленні на мадэрацыі будуць вісeць😳😳. Яе калі-небудзь прыбяруць ці не😳
Пытанне да Латесту, як павысіць у вас узровень🙄🙄, што трэба зрабіць для гэтага😁
Прывітанне!
Для гэтага трэба быць больш актыўным на форуме! Адказваць на пытанні ў раздзеле FAQ, ствараць свае цікавыя тэмы, адказваць на каментары, пасты, а таксама штодзённая аўтарызацыя.
Публікацыі, якія патрабуюць праверкі, разглядаюцца кожныя 2 гадзіны ў працоўны час. Што датычыцца вашай мадэрацыі, удакладню пытанне і паведамлю вам пазней у асабістых паведамленнях.