Заблакавалі без прычыны ў казіно Покердом

Абмеркаванне онлайн-казіно | 13 February, 08:22 ад | 3 Адказу | 57 Праглядаў | 1 Рэакцыя
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
1
Публікацыі
5
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.02.2026

прыкладна больш за год таму рабіў дэпазіты ў казі

але “покердом”, гуляў толькі ў слоты і мне вельмі шанцавала моцна, аднойчы нават вывёў 240 тысяч рублёў пры дэпазіце 1500руб злавіў макс він у слоце олимпус1000, але і прайграваў як бы нямала таксама і адбіваўся потым, але аднойчы больш за год таму я зрабіў дэпазіт, але гуляць нават не хацелася і я адклаў на заўтра гэта ўсё, але калі я зазірнуў на сайт на наступны дзень то выявіў што ў мяне рахунак заблакаваны і пры спробе зразумець што навошта і чаму мне падтрымка напісала што мой рахунак заблакаваны назаўсёды без тлумачэння прычыны, прыкладна так усё і напісалі мне, я ахінеў і працягнуў гуляць у іншым казіно, “драгон мани” але зараз не магу на яго патрапіць з-за блакіроўкі ўжо самога казіно або што ў іх там я не ведаю, вырашыў вярнуцца ў покердом і ў выніку рахунак усё яшчэ заблакаваны, не ведаю можа быць зможаце дапамагчы, па-мойму гэта нейкая памылка, іншага тлумачэння я знайсці не магу, таму што вельмі сур’ёзна і ўсвядомлена ставіўся да гэтага ўсяго і ніякіх другіх рахункаў у мяне няма, я херачыў амаль кожны дзень на працягу паўтара года і рабіў дэпазіты па 3-5 раз за вечар па 3000р, хацеў зноў пагуляць але рахунак зноў заблакаваны і мне проста крыўдна з-за гэтага ўсяго

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
162
Публікацыі
804
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.12.2022
Dm13uv, 13 February, 08:22
прыкладна больш за год таму рабіў дэпазіты ў казі, але «покердом», гуляў толькі ў слоты і мне вельмі шанцавала моцна, адначы нават вывёў 240 тысяч рублёў пры дэпазіце 1500р уловіў макс він у слоце олимпус1000, але і прайграваў, як бы, нямала таксама і адбіваўся потым, але аднойчы больш за год [...]

@dm13uv​ тут толькі ў падтрымку пісаць. Даведвацца прычыны, а далей ужо глядзець у чым справа і ці ёсць магчымасць на аднаўленне. Пішы ў падтрымку.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...