Забанілі ва ўсіх казіно Dama N.V.
Падтрымка прадстаўнікамі казіно
|
2 May 2023
ад
Dobronx
|
13 Адказаў
|
1,109 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Увогуле як-то дзіўна маўчаць і забанілі ва ўсіх казіках, напрыклад битстарз, 7 бит і г.д., хоць ніякіх ультра заносаў там не было. Маў, маўляў, па рашэнні адміністрацыі, што рабіць, ці рэальна зняць баны?
Відаць, рэгістравалі мульты ў праектах, якія рэгулюе гэтая кампанія, гэта не адзінкавы выпадак. Хаця інфармацыю яны не раскрываюць, ды і калі блок ужо атрымаў ад кампаніі, то разблакіравацца нерэальна. Гэта асобны чорны спіс самой кампаніі.
Трэба радавацца! Усё,што баніцца – да лепшага)
Якое радавацца, у мяне толькі ў гэтай сетцы нармальныя ігравыя сесіі – альбо плюсавыя, альбо хаця б доўгія з азартам, а не дзве хвіліны як у «роялах» і гэтак далей
Былі, але я іх баніў, і мне давалі дазвол гуляць і выводзіць. Сам яму пісаў заўсёды і ўдакладняў, ці ёсць мульт. Усё нармальна вырашалася.
Нууу !Табе ўсё роўна ужо што і як!Катай у паре джой ікс!І ў роялах старда рокс .Ну і редстарз !І, канешне, старушцы ПФ!Што табе яшчэ застаецца?!
Асабіста мяне без усякіх мультаў дамкі забанілі. SoftSwiss – дно!
Табе пашанцавала , грошы будуць цэлейшыя , а то зліў бы ўсё назад ….. Ці ты супер фартовы заўсёды ў плюс ?
Мяне таксама забанілі адразу ва ўсіх праектах.
Думаю, што з-за пары абгрунтаваных скаргаў на гэтым форуме. Мультаў не рабіла.
А сетка гэта вельмі падабалася.
Як Вы ўсе ведаеце, мяне битстарз забанілі ў сябе нядаўна за водгук пра іх на нашым форуме👍🤣 і за пытанні, зададзеныя мной у тэме іх прадстаўніка, на якія яны адказаць не змаглі ды і няма ім чаго было адказваць, упэўнены на ўсе 100, што і ва ўсёй іх сетцы мяне забанілі таксама. Проста праходзім міма іх і не звяртаем увагі.
Водгук тут, за які забанілі.
🔗
Праходзім міма і ўвагі не звяртаем!!
Дарэчы ўсім ру гульцам адмовілі ва ўсёй іх сетцы ў гульні і новыя рэгі з ру сегмента таксама не прымаюцца, акрамя гэтага вось битнестарза, але я думаю пакуль, часовa яны таксама будуць долачыць. Проста яны абняшчэлі і грошай у іх няма цяпер, як раней, таму яшчэ і цягнуць капейку з ру гульцоў.
Ну а пра тое, як Dama n.v не заплаціла выйгрыш двум гульцам у суме на 800 тыс €, яны так адказ і не далі, мне таксама мне адказалі на дадзенае пытанне, як наогул ім практычна анулявалі ліцэнзію за гэта, а потым вярнулі назад🤣🤣🤣
Нуу,Вы ж асэсар!Гэта яны так Вам аддзячылі за станоўчую ацэнку.
Думаю, меркаванне сваё зменіце і сетка Вам ужо напэўна не спадабалася….
Не паспела…
Засталіся прыемныя ўспаміны, з хуткімі выплатамі.
Дарэчы, там можна праходзіць рэгістрацыю на іншую пошту. Яны блакуюць толькі пошту, на якую быў створаны акаўнт. На Ф.І.О. і пашпарт не глядзяць.
Хоць, можа, мне пашанцавала
Мне практычна ўсюды цяпер за тры-пяць хвілін выводзяць на крыпту. битнэстарз і іх 7бит дно скамнае, са скрыптавымі слотамі і русафобскай палітыкай цяпер, без усялякай лаяльнасці і бонусаў, гэта мінулы дзень! Пра саму Dame n.v – гэта русафобская кампанія, якая відавочна гэта паказвае, баніць рускатаварышчавых гульцоў, тым больш у іх быў прэцэдэнт: яны надурылі двух еўрапейскіх гульцоў і не заплацілі ім, у іх анулявалі ліцэнзію і абвясцілі банкрутамі на Кюрасаа, а потым таксама вярнулі🤣🤣🤣 таму як кажуць далей пытанні лішнія
Што датычыцца стварэння мультыакаунта… так няма сэнсу лезці ў гэта дно, там усё роўна ўсё мёртвае і нічога не круціцца, а плюшак і бонусаў там нікому ніколі ў прынцыпе не даюць!
У мяне былі акаўнты там гады два-тры назад. Можа 4… Калі ўсё было добра і цудоўна.
Зараз я там не гуляю, часам кручу бездэпы. Часам назбіўляюць, хз чаму, але стабільна раз у месяц 20 спінаў ёсць