Забанілі ва ўсіх казіно Dama N.V.

Падтрымка прадстаўнікамі казіно | 2 May 2023 ад | 13 Адказаў | 1,109 Праглядаў | 0 Рэакцый
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
254
Публікацыі
1 559
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
05.05.2019

Увогуле як-то дзіўна маўчаць і забанілі ва ўсіх казіках, напрыклад битстарз, 7 бит і г.д., хоць ніякіх ультра заносаў там не было. Маў, маўляў, па рашэнні адміністрацыі, што рабіць, ці рэальна зняць баны?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 688
Публікацыі
10 520
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19.09.2016

Відаць, рэгістравалі мульты ў праектах, якія рэгулюе гэтая кампанія, гэта не адзінкавы выпадак. Хаця інфармацыю яны не раскрываюць, ды і калі блок ужо атрымаў ад кампаніі, то разблакіравацца нерэальна. Гэта асобны чорны спіс самой кампаніі.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
390
Публікацыі
2 292
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
25.03.2020

Трэба радавацца! Усё,што баніцца – да лепшага)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
254
Публікацыі
1 559
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
05.05.2019
ewgen99, 2 May 2023
Радавацца трэба! Усё, што блакуецца – на дабро)

Якое радавацца, у мяне толькі ў гэтай сетцы нармальныя ігравыя сесіі – альбо плюсавыя, альбо хаця б доўгія з азартам, а не дзве хвіліны як у «роялах» і гэтак далей

GoldKing, 2 May 2023
Відаць, рэгістравалі мульты ў праектах, якія рэгулюе гэтая кампанія, гэта не адзіночны выпадак. Хаця інфармацыю яны не раскрываюць, ды і калі блок ужо прыйшоў ад кампаніі, то разблакавацца нерэальна. Гэта асобны чорны спіс самой кампаніі.

Былі, але я іх баніў, і мне давалі дазвол гуляць і выводзіць. Сам яму пісаў заўсёды і ўдакладняў, ці ёсць мульт. Усё нармальна вырашалася.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

Нууу  !Табе ўсё роўна ужо што і як!Катай у паре джой ікс!І ў роялах старда рокс .Ну і  редстарз !І, канешне, старушцы ПФ!Што табе яшчэ застаецца?!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
20
Публікацыі
36
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
09.04.2023

Асабіста мяне без усякіх мультаў дамкі забанілі. SoftSwiss – дно!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
160
Публікацыі
662
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11.09.2020
Dobronx, 2 May 2023
Увогуле нейкім дзіўным чынам маўкліва забанілі ва ўсіх казіках, тыпу BitStarz, 7Bit і г.д., хаця ніякіх ультра заносаў там не было. Маўляў па рашэнні адміністрацыі, што рабіць, ці рэальна зняць баны?

Табе пашанцавала , грошы будуць цэлейшыя , а то зліў бы ўсё назад ….. Ці ты супер фартовы заўсёды ў плюс ?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
864
Публікацыі
3 336
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
17.04.2019

Мяне таксама забанілі адразу ва ўсіх праектах. 

Думаю, што з-за пары абгрунтаваных скаргаў на гэтым форуме. Мультаў не рабіла.

А сетка гэта вельмі падабалася.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
hgsdtv, 22 January 2025
Мяне таксама забанілі разом ва ўсіх праектах.  Думаю, што з-за пары абгрунтаваных скаргаў на гэтым форуме. Мультаў не рабіла. А сетка гэтая вельмі падабалася.  

Як Вы ўсе ведаеце, мяне битстарз забанілі ў сябе нядаўна  за водгук пра іх на нашым форуме👍🤣 і за пытанні, зададзеныя мной у тэме іх прадстаўніка, на якія яны адказаць не змаглі ды і няма ім чаго было адказваць, упэўнены на ўсе 100, што і ва ўсёй іх сетцы мяне забанілі таксама. Проста праходзім міма іх і не звяртаем увагі.

Водгук тут, за які забанілі.

🔗

Праходзім міма і ўвагі не звяртаем!!

Дарэчы ўсім ру гульцам адмовілі ва ўсёй іх сетцы ў гульні і новыя рэгі з ру сегмента таксама не прымаюцца, акрамя гэтага вось битнестарза, але я думаю пакуль, часовa яны таксама будуць долачыць. Проста яны абняшчэлі і грошай у іх няма цяпер, як раней, таму яшчэ і цягнуць капейку з ру гульцоў.

Ну а пра тое, як Dama n.v не заплаціла выйгрыш двум гульцам у суме на 800 тыс €, яны так адказ і не далі, мне таксама мне адказалі на дадзенае пытанне, як наогул ім практычна анулявалі ліцэнзію за гэта, а потым вярнулі назад🤣🤣🤣

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
hgsdtv, 22 January 2025
Мяне таксама забанілі адразу ва ўсіх праектах.  Думаю, што з-за пары абгрунтаваных скаргаў на гэтым форуме. Мультаў не рабіла. А сетка гэта вельмі падабалася.  

Нуу,Вы ж асэсар!Гэта яны так Вам аддзячылі за станоўчую ацэнку.

Думаю, меркаванне сваё зменіце і сетка Вам ужо напэўна не спадабалася….

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
864
Публікацыі
3 336
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
17.04.2019
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 22 January 2025
Ну, Вы ж асессор! Думаю, сваё меркаванне зменіце і сетка Вам ужо напэўна не спадабалася….

Не паспела…

Засталіся прыемныя ўспаміны, з хуткімі выплатамі.

Дарэчы, там можна праходзіць рэгістрацыю на іншую пошту. Яны блакуюць толькі пошту, на якую быў створаны акаўнт. На Ф.І.О. і пашпарт не глядзяць.

Хоць, можа, мне пашанцавала

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
hgsdtv, 22 January 2025
Не паспеў(ла) раззахапіць… Засталіся прыемныя ўспаміны, з хуткімі выплатамі.   Дарэчы, там можна рэгістравацца на іншую пошту. Блакуюць толькі пошту, на якую быў створаны рахунак. На ПІБ і пашпарт не глядзяць. Хоць, можа, мне пашанцавала

Мне практычна ўсюды цяпер за тры-пяць хвілін выводзяць на крыпту. битнэстарз і іх 7бит дно скамнае, са скрыптавымі слотамі і русафобскай палітыкай цяпер, без усялякай лаяльнасці і бонусаў, гэта мінулы дзень! Пра саму Dame n.v – гэта русафобская кампанія, якая відавочна гэта паказвае, баніць рускатаварышчавых гульцоў, тым больш у іх быў прэцэдэнт: яны надурылі двух еўрапейскіх гульцоў і не заплацілі ім, у іх анулявалі ліцэнзію і абвясцілі банкрутамі на Кюрасаа, а потым таксама вярнулі🤣🤣🤣 таму як кажуць далей пытанні лішнія

Што датычыцца стварэння мультыакаунта… так няма сэнсу лезці ў гэта дно, там усё роўна ўсё мёртвае і нічога не круціцца, а плюшак і бонусаў там нікому ніколі ў прынцыпе не даюць!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
864
Публікацыі
3 336
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
17.04.2019
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 22 January 2025
Мне практычна ўсюды цяпер за тры -пяць хвілін выводзяць на крипту.битнестарз і іх 7бит дно скамное, з скрыптовымі слотамі і русафобскай палітыкай цяпер, без увогуле лаяльнасці і бонусаў, гэта мінулы дзень! Пра саму Dame n.v так – гэта русафобская кампанія, якая гэта відавочна паказвае, баніць [...]

У мяне былі акаўнты там гады два-тры назад. Можа 4… Калі ўсё было добра і цудоўна.

Зараз я там не гуляю, часам кручу бездэпы. Часам назбіўляюць, хз чаму, але стабільна раз у месяц 20 спінаў ёсць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...