За прапаганду азартных гульняў у расійскіх сацсетках стануць блакаваць акаунты

Абмеркаванне стрымераў казіно | 17 March 2021 ад | 10 Адказаў | 7,491 Прагляд | 3 Рэакцыі
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 057
Падпісчыкі
39
Рэгістрацыя
30.03.2014

У Расіі з першага лютага бягучага года ўступілі ў сілу папраўкі ў федэральны закон «Аб інфармацыі, інфармацыйных тэхналогіях і аб абароне інфармацыі». Новыя абмежаванні закранулі і рэкламу гемблінгу. 

Паводле новых правілаў, любы ўладальнік сацыяльнай сеткі, а таксама прыраўнаных да яе інфармацыйных рэсурсаў, абавязаны маніторыць кантэнт на наяўнасць забароненага.

Таксама ў тэксце дакумента пазначаныя ўдакладняючыя прыкметы сацсетак – наведвальнасць карыстальнікаў, якія знаходзяцца на тэрыторыі РФ, што перавышае паўмільёна чалавек у дзень, і размешчаная інфармацыя з мэтай агітацыі да азартных гульняў і латарэй на рускай ці іншых дзяржаўных мовах Расійскай Федэрацыі.

Цяпер уладальнік сацыяльнай сеткі абавязаны правяраць свой рэсурс на наяўнасць забароненага кантэнту, а ў выпадку выяўлення – перадаць дадзеныя ў Роскомнадзор і блакаваць акаўнт парушальніка. Рэгулятар, у сваю чаргу, можа адмяніць блакаванне, калі палічыць яго неабгрунтаваным. Блакаванне кантэнту з агітацыяй да азартных гульняў, па словах экспертаў, будзе даволі складаным у рэалізацыі.

Прадбачаны і памеры адміністрацыйнага штрафу для «безадказных» провайдэраў, несаблюданне правілаў законапраекта можа абыдзецца ім у суму ад трох да чатырох мільёнаў рублёў, што ўрадліва не вельмі напужае буйных замежных гульцоў галіны.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 280
Публікацыі
31 921
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

І тут Роскамнагляд пачаў падціскаць сацсеткі, паглядзім да канца года што зменіцца ў плане азарту…

PS. Няма каб дазволіць гэмбл, які можа прыносіць карысць у выглядзе падаткаў, дык уключылі старую заезджаную пласцінку.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
220
Публікацыі
1 358
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18.09.2018
thee4, 17 March 2021
І тут Раскомнагляд пачаў падціскаць сацсеткі, паглядзім да канца года што зменіцца ў плане азарту… PS. Ня тое каб дазволіць гембл, якая можа прыносіць карысць у выглядзе падаткаў, так не – ўключылі старую залізаную пластыинку.

як ты гэта ўяўляеш сабе?

Калі афілят-афіцыйна будзеш плаціць падаткі – гэта ўсе выплаты па партнёрках на банк.рахунак,дагаворы з казіно,валютныя аперацыі ў нас могуць правярацца падатковымі органамі – уяві сабе праверку “прадстаўце ўсе копіі дагавораў па партнёрскіх праграмах,выпіскі з банка”.

Калі казіно – то зноў ні адзін здаровамыслівы чалавек не будзе рэгістраваць онлайн-казіно ў РФ – таму што законы ў нас не дзейнічаюць,трэба будзе – у офіс заедуць маскі,забяруць усё абсталяванне з дакументамі і да пабачэння. Гэта значыць толькі пад прыкрыццём бандытаў у пагонах – а калі так, то ніякай сумленнай канкурэнцыі.

Калі браць аф.падаткі з выйгрышу(груба кажучы – зарабляць стаўкамі і ў казіно) – то атрымаецца як з букмэйкерамі – ты адзін месяц падняў на стаўках 10 тысяч,сплаціў з іх 13% (1300) ,атрымаў 8700 руб,потым ўсадзіў і гэтыя 8.7 і зверху 50 тыс. Ты ў мінусе на 58 тыс.руб,дзяржава ўсё роўна ўжо паімела 1300. На наступны месяц ты адбіў 10 тыс.,дзяржава зноў паімела 13% . Ты ў мінусе,нават на 50 тысяч,а дзяржава ўсё так і мае 2600 руб. падаткаў з цябе. Во цудоўна! Груба кажучы – ты ў мінусе на 50 штук, а падаткі заплаціў,за што?

Пакуль у краіне юрыдычны беспредел – проста я не ўяўляю як гэта будзе працаваць.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
5
Публікацыі
198
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
23.02.2021
Appolo, 17 March 2021
як ты сабе гэта ўяўляеш? Калі афіліейт – афіцыйна будзеш плаціць падаткі – гэта ўсе выплаты па партнёрках на банк.рахунак,дагаворы з казіно,валютныя аперацыі ў нас могуць правярацца падатковымі органамі – уяві праверку “пред’явіце ўсе копіі дагавораў па партнёрскіх праграмах,выпіскі з банка [...]

Згодзен,калі беспредел,то гаварыць пра нешта няма сэнсу. АЛЕ! Насколькі я ведаю, праз ЦУПІС па мінулым годзе лічылася агульнае +-, і калі ты ў плюсе,то будзь ласкавы заплаці..) Ну а па аффам… вядома ж анекдот…. Ці трусы знімі,ці крыжык надзен…))) 

P. S. Гэта не да цябе звяртанне,а да ўсіх нашых падатковых органаў..))) 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 280
Публікацыі
31 921
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Appolo, 17 March 2021
Калі браць афіцыйныя падаткі з выйгрышу(груба кажучы – зарабляць стаўкамі і казіно) – то атрымаецца як з букмекеркамі—ты адзін месяц падняў на стаўках 10 тысяч, заплаціў з іх 13% (1300) , атрымаў 8700 руб, потым ўкінуў і гэтыя 8.7 і зверху 50тыс. Ты ў мінусе на 58 тыс.руб, дзяржава то ўсё роўн [...]

Можа не варта выводзіць так часта свой выйгрыш, бо падаткі вылічваюцца па кожнай бк асобна.)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
220
Публікацыі
1 358
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18.09.2018
thee4, 17 March 2021
Можа, не варта так часта выводзіць свой выйгрыш, бо падаткі вылічваюцца па кожнай БК асобна.)

Я, дарэчы, у БК яшчэ ні разу не дэпазыціў, таму я так зразумеў, што яны бяруць падатак з любой выплаты, незалежна ад таго, у мінусе ты ці не. Папраўце мяне калі калі гэта не так.

Калі не выводзіць часта….Як ты гэта ўяўляеш, гуляць і не выводзіць? :- )))) Больш дакладна – накопліваць увесь год, каб раз на год вынесці ўсё…

Хто так умеў?

Мы ж і гуляем, каб грошы вывесці, на іх нешта купіць, кудысьці захаваць ці ў іншае казіно ці ў крыпту, ці аддаць даўгі і г.д.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
48
Публікацыі
1 361
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
02.10.2020
Appolo, 17 March 2021
Я кстати в БК еще не депозитил ни разу, поэтому я так понял что они берут налог с любой выплаты, независимо от того в минусе ты или нет. Поправьте меня если если это не так. Если не выводить часто….Как ты себе это представляешь,играть и не выводить? :- )))) Вернее копить весь год чтобы раз [...]

Скажу тебе так, в легальных Бк ты платишь налог, только с реального плюса! Если в минусе, никаких налогов тебе не придет! 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
5
Публікацыі
198
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
23.02.2021
Appolo, 17 March 2021
Я дарэчы ў БК яшчэ ні разу не дэпазіціў, таму я так зразумеў, што яны бяруць падатак з любой выплаты, незалежна ад таго ў мінусе ты ці не. Папраўце мяне калі гэта не так. Калі не выводзіць часта….Як ты сабе гэта ўяўляеш, гуляць і не выводзіць? :- )))) Ці хутчэй накопіць увесь год, каб раз у [...]

Папраўляю. Гэта не так. Афіцыйныя букі бяруць падатак з сумы, па-мойму, вышэй за 5К (ці 10К?))) Карацей, у мяне знаёмы выводзіў 40К з Винлайн у 8 прыёмаў па 5К і “ліст шчасця” (на шчасце))) ад падатковай не прыйшоў…) 

Вывесці ўвогуле не праблема з офф бука… было б што выводзіць..) 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
220
Публікацыі
1 358
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18.09.2018
serq777, 17 March 2021
Выпраўляю. Гэта не так. Афіцыйныя букі бяруць падатак з сумы па-мойму вышэй за 5К (ці 10К?))) Карацей у мяне знаёмы выводзіў 40К з вінлайн у 8 прыёмаў па 5К і “ліст шчасця” (на шчасце))) ад падатковай не прыйшоў…)  Вывесці ўвогуле не праблема з офф бука… было б што выводзіць..) 

так трэба самастойна плаціць падаткі ці букмекеры аўтаматычна здымаюць 13% і пералічваюць іх у падатковую?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
5
Публікацыі
198
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
23.02.2021
Appolo, 17 March 2021
так трэба самому плаціць падаткі ці букмекеры аўтаматычна здымаюць 13% і пералічваюць іх у падатковую?

У гэты момант букі дзеляць рынак і нават сярод цупісных БК не ўсё адназначна… Хто-то выплаціць табе ўвесь выйгрыш і настукаў у падатковую, хто-то проста паціху за цябе заплаціць… Асабіста я не сустракаўся…. у эпоху пераразмеркавання… Адно магу сказаць, асабіста я “ліст шчасця” ад падатковай не атрымліваў. Граю ў легальных у фонбеце і балтбеце і макс-выйгрыш быў 100К у фоне, які мне без праблем вывялі..)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...