За прапаганду азартных гульняў у расійскіх сацсетках стануць блакаваць акаунты
Абмеркаванне стрымераў казіно
|
17 March 2021
ад
PavelFredooc
|
10 Адказаў
|
7,491 Прагляд
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У Расіі з першага лютага бягучага года ўступілі ў сілу папраўкі ў федэральны закон «Аб інфармацыі, інфармацыйных тэхналогіях і аб абароне інфармацыі». Новыя абмежаванні закранулі і рэкламу гемблінгу.
Паводле новых правілаў, любы ўладальнік сацыяльнай сеткі, а таксама прыраўнаных да яе інфармацыйных рэсурсаў, абавязаны маніторыць кантэнт на наяўнасць забароненага.
Таксама ў тэксце дакумента пазначаныя ўдакладняючыя прыкметы сацсетак – наведвальнасць карыстальнікаў, якія знаходзяцца на тэрыторыі РФ, што перавышае паўмільёна чалавек у дзень, і размешчаная інфармацыя з мэтай агітацыі да азартных гульняў і латарэй на рускай ці іншых дзяржаўных мовах Расійскай Федэрацыі.
Цяпер уладальнік сацыяльнай сеткі абавязаны правяраць свой рэсурс на наяўнасць забароненага кантэнту, а ў выпадку выяўлення – перадаць дадзеныя ў Роскомнадзор і блакаваць акаўнт парушальніка. Рэгулятар, у сваю чаргу, можа адмяніць блакаванне, калі палічыць яго неабгрунтаваным. Блакаванне кантэнту з агітацыяй да азартных гульняў, па словах экспертаў, будзе даволі складаным у рэалізацыі.
Прадбачаны і памеры адміністрацыйнага штрафу для «безадказных» провайдэраў, несаблюданне правілаў законапраекта можа абыдзецца ім у суму ад трох да чатырох мільёнаў рублёў, што ўрадліва не вельмі напужае буйных замежных гульцоў галіны.
І тут Роскамнагляд пачаў падціскаць сацсеткі, паглядзім да канца года што зменіцца ў плане азарту…
PS. Няма каб дазволіць гэмбл, які можа прыносіць карысць у выглядзе падаткаў, дык уключылі старую заезджаную пласцінку.
як ты гэта ўяўляеш сабе?
Калі афілят-афіцыйна будзеш плаціць падаткі – гэта ўсе выплаты па партнёрках на банк.рахунак,дагаворы з казіно,валютныя аперацыі ў нас могуць правярацца падатковымі органамі – уяві сабе праверку “прадстаўце ўсе копіі дагавораў па партнёрскіх праграмах,выпіскі з банка”.
Калі казіно – то зноў ні адзін здаровамыслівы чалавек не будзе рэгістраваць онлайн-казіно ў РФ – таму што законы ў нас не дзейнічаюць,трэба будзе – у офіс заедуць маскі,забяруць усё абсталяванне з дакументамі і да пабачэння. Гэта значыць толькі пад прыкрыццём бандытаў у пагонах – а калі так, то ніякай сумленнай канкурэнцыі.
Калі браць аф.падаткі з выйгрышу(груба кажучы – зарабляць стаўкамі і ў казіно) – то атрымаецца як з букмэйкерамі – ты адзін месяц падняў на стаўках 10 тысяч,сплаціў з іх 13% (1300) ,атрымаў 8700 руб,потым ўсадзіў і гэтыя 8.7 і зверху 50 тыс. Ты ў мінусе на 58 тыс.руб,дзяржава ўсё роўна ўжо паімела 1300. На наступны месяц ты адбіў 10 тыс.,дзяржава зноў паімела 13% . Ты ў мінусе,нават на 50 тысяч,а дзяржава ўсё так і мае 2600 руб. падаткаў з цябе. Во цудоўна! Груба кажучы – ты ў мінусе на 50 штук, а падаткі заплаціў,за што?
Пакуль у краіне юрыдычны беспредел – проста я не ўяўляю як гэта будзе працаваць.
Згодзен,калі беспредел,то гаварыць пра нешта няма сэнсу. АЛЕ! Насколькі я ведаю, праз ЦУПІС па мінулым годзе лічылася агульнае +-, і калі ты ў плюсе,то будзь ласкавы заплаці..) Ну а па аффам… вядома ж анекдот…. Ці трусы знімі,ці крыжык надзен…)))
P. S. Гэта не да цябе звяртанне,а да ўсіх нашых падатковых органаў..)))
Можа не варта выводзіць так часта свой выйгрыш, бо падаткі вылічваюцца па кожнай бк асобна.)
Я, дарэчы, у БК яшчэ ні разу не дэпазыціў, таму я так зразумеў, што яны бяруць падатак з любой выплаты, незалежна ад таго, у мінусе ты ці не. Папраўце мяне калі калі гэта не так.
Калі не выводзіць часта….Як ты гэта ўяўляеш, гуляць і не выводзіць? :- )))) Больш дакладна – накопліваць увесь год, каб раз на год вынесці ўсё…
Хто так умеў?
Мы ж і гуляем, каб грошы вывесці, на іх нешта купіць, кудысьці захаваць ці ў іншае казіно ці ў крыпту, ці аддаць даўгі і г.д.
Скажу тебе так, в легальных Бк ты платишь налог, только с реального плюса! Если в минусе, никаких налогов тебе не придет!
Папраўляю. Гэта не так. Афіцыйныя букі бяруць падатак з сумы, па-мойму, вышэй за 5К (ці 10К?))) Карацей, у мяне знаёмы выводзіў 40К з Винлайн у 8 прыёмаў па 5К і “ліст шчасця” (на шчасце))) ад падатковай не прыйшоў…)
Вывесці ўвогуле не праблема з офф бука… было б што выводзіць..)
так трэба самастойна плаціць падаткі ці букмекеры аўтаматычна здымаюць 13% і пералічваюць іх у падатковую?
У гэты момант букі дзеляць рынак і нават сярод цупісных БК не ўсё адназначна… Хто-то выплаціць табе ўвесь выйгрыш і настукаў у падатковую, хто-то проста паціху за цябе заплаціць… Асабіста я не сустракаўся…. у эпоху пераразмеркавання… Адно магу сказаць, асабіста я “ліст шчасця” ад падатковай не атрымліваў. Граю ў легальных у фонбеце і балтбеце і макс-выйгрыш быў 100К у фоне, які мне без праблем вывялі..)