З новым годам або відэазварот ад Марго ;D
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
кароче хызы..каму не спадабалася – не абражуся)
я такая, якая ёсць….
кахаю вас!!! З Новым годам!!!111)))) :7: :7: :7:
http://youtu.be/Y9hzyvIJVWc
і да..соры за кач-во 😁
трэба норм праграму..ці зразумець, як у Camtasia гэта рабіць без відэа дэсктопа…
і цябе з Новым годам, сонейка!!!! А якая ж заставка))))
Ну я не магу :8: ) Тая ўжо такая мілашная няшка :7: ) І ў дадатак з бурным ( бурной) чымсьці)
дзякуй, хлапцы!)) я вас таксама лю 😌
😜
блін.. калі б ведала, што якасць нельга будзе выправіць у далейшым кадаванні.. яшчэ б праграму норм пашукала))
шкода))
і так усё выдатна!)
З Новым годам, Маргошачка – зайка цябе :7:
Сумна, што пра мяне не згадала((((((( :46:
Я такое рабіў, калі мне Упра на ЗМ серверы не давалі, і я абражаўся, і рабіў відэазварот, і казаў, якія яны ўсе казлы.
а мне наадварот дало))))
ток я ашалела ж…проста нічога не адбываецца, а потым бачу, як перадапошнія 10$ ў спін улятаюць Оо, а было 80.
і потым праз долю секунды выпала добрая раскладка ў Хукс Херос на звычайным спіне.
Тусік, прабач мяне(((
я тады ўвогуле хз пра што думала)) настрою не было…а народ усё пісаў – калі абяцаны відос)))
і я ў мітусні запісала))
на наступны раз, калі буду, абавязкова цябе ўспомню! :8: :7:
Я ўвогуле казаў пра відэазварот ;D
Дзякуй))) У наступны раз і я, мабыць, запішуся))) Калі дажыву да наступнага НГ)))
не абавязкова жа на новы пісаць)))
можна і ў гэтым запісацца ў любы час 😏
главнае – жаданне!)))
вельмі гарачая.сэксуальная