З днём нараджэння мяне!
Пагаворым пра жыццё
|
6 чэрвеня 2018 г.
ад
ident
|
396 Адказаў
|
17,528 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сёння свой чарговы дзень нараджэння адзначае наш брат pokerface. Ад усяго сэрца хачу павіншаваць яго і пажадаць шчасця, здароўя і, вядома, удачы!
Далучаюся З ДНЁМ ВАРЭННЯ БРАТУХА!!!!
Падтрымліваю, з днюхай pokerface, дабра і поспехаў ва ўсім!
З днём !!!
Ад душы ) шчыра ў душу) З днём нараджэння)
Віншую.! Поспехаў на гульнявым полі.!🤩
З днём нараджэння, pokerface, больш цярпення, вагон удачы, здароўя,ну і ўсіх матэрыяльных дабротаў табе жадаю)
Падтрымліваю, З Днём нараджэння цябе! Усяго найлепшага)
Я таксама віншую цябе з Днём нараджэння! Мой добры сябар таксама віншуе цябе)))))
ну, з днём нараджэння!
pokerface з Днём нараджэння цябе братуха…
з днём нараджэння віншую шчасця і дабра вам жадаю!!!!!!!!!!!!!шмат не піце і мала таксама сярэднеарыфметычнае!!!!!!!!!!!!
З днюхай Бро! Удачы і фарту па жыцці!!!
Віншую pokerface!
Жадаю, здароўя, шчасця і ўдачы!
Жадаю здароўя і добрага настрою, усяго найлепшага і жыццёвых задавальненняў, дабрабыту і дамашняга ўтульства, кахання і чалавечага шчасця!
З днюшкай, пазітыва, здароўя, заносаў)
Хлопцы, дарагія форумчане, вялікі дзякуй за віншаванні! Шчыра ад усяго сэрца жадаю вам у тройным памеры ўсё таго ж, што пажадалі мне! Усім усяго дабра, здароўя, шчасця, удачы і заносаў! Вялікі дзякуй, хлопцы і дзяўчаты!!!
Трошкі загуляў 🙂 і замаяўся – цяпер спрабую вывесці stx, асобная падзяка ўсім за садзейнічанне, за дапамогу і парады, хто пісаў у асабістыя паведамленні тут і ў телеге ў Майка. Трошкі адразу ўсё не зразумеў, там складанавата, акк часова заблакавалі з прычыны бяспекі, дакладней з-за змены даных – я пароль увёў не правільна. Думаю, заўтра ўсё ўдачна выведу і ў знак удзячнасці тым хлопцам, хто мне дапамог, правяду фрыху, ну і так, між іншым 🙂 у гонар дзенькі.
Дзякуй, мне вельмі прыемна!!!
@pokerface З днём нараджэння, бро!
Здароўя,шчасця і сямейнага дабрабыту жадаю.Ад душы віншую ,шмат бабла і ўдачы.
Здарова Masplay!Ад усяго сэрца БРо віншую цябе з тваім 42-гадовым днём нараджэння!Жадаю табе вялізнага здароўя удачы і фарту па жыцці!!!
Ага
Марат з Дзнюшай…!!!
Далучаюся! Шчасця, здароўя, прыемных навін 😁
https://m.youtube.com/watch?v=ed1F0GtmOV8
Пахахахахахахах
Далучаюся, з днём нараджэння!
Марат, віншую з Днём нараджэння!!! Жадаю самае галоўнае – здароўя! У наш час гэта вельмі важна! Ну і грошай, канешне ж, пабольш!!!