З $10 да $1000 за 10000 рук

Свет покера | 4 сакавіка 2016 г. ад | 5 Адказаў | 730 Праглядаў | 0 Рэакцый
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

Пакуль член каманды прафесіяналаў PokerStars Андрэ Коімбра спрабуе нагуляць жаданую тысячу долараў, яго калега Хорхэ Лімон у рамках падобнага марафону змог выканаць пастаўленую мэту ўсяго за 33 дні.

Хорхэ спецыялізуецца на кеш-іграх, таму марафон ён пачаў у гэтай дысцыпліне. Покерысц змог за кароткі прамежак часу павялічыць банкрол з $10 да $1000, сыграўшы ўсяго 10 000 рук. У выніку гэтага эксперыменту наш герой пакінуў пасля сябе не толькі вялікую колькасць відэа з гульнёй, але і даў некалькі важных парадаў, якія спатрэбяцца непасведчаным гульцам.

Перш за ўсё Хорхэ раіць прагледзець усе эпізоды гульні на канале YouTube тым гульцам, якія застрылі на мікралімітах і спрабуюць падняцца вышэй:

«Перад кожнай сесіяй праглядзіце адно маё відэа, каб набрацца натхнення і лепш разумець, як паводзіць сябе за сталом у складаных раздачах».

Для пакерыстаў, якія не хочуць траціць час на прагляд відэа, Хорхэ таксама даў некалькі рэкамендацый:

1. Мой марафон скончыўся так хутка толькі таму, што я ведаю пра покер значна больш, чым супернікі, з якімі я сутыкаўся. Таму ваша асноўная задача – вучыцца гульні, а не павялічваць банкрол або падымацца па лімітах. Проста вывучайце покер.

2. Ваш банкрол – гэта інструмент для вывучэння гульні. Ён не павінен быць лакмусавай паперкай вашага поспеху. Ён не ваша мэта. Ніколі не канцэнтруйце ўвагу на грошах і не прывязвайцеся да іх эмацыйна.

3. Я б не раіў прытрымлівацца кансерватыўнага банкрол-менеджменту на мікралімітах. Правіла 50 бай-інаў – гэта сур’ёзная памылка. Важна разумець, што чым танней вы гуляеце, тым менш вывучаеце гульню. Вы павінны падымацца па лімітах – гэта жыццёва неабходна. Я лічу, што 15 бай-інаў цалкам дастаткова для пад’ёму або спуску па лімітах. Строга прытрымлівайцеся гэтага правіла.

4. Узровень гульцоў на розных лімітах не вельмі адрозніваецца. Відавочна, кожны новы ліміт складаней за папярэдні, але не трэба ніколі ўпадаць у дэпрэсію, калі вам некалькі разоў давялося сысці ніжэй.

5. Усё атрымліваецца толькі ў таго, хто спрабуе нешта зрабіць. Вучыцеся, вучыцеся і яшчэ раз вучыцеся – гэта ваша галоўная мэта.

Крыніца: cardmates

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
Feya_Line, 4 сакавіка 2016 г.
    2. Ваш банкрол – гэта інструмент для вывучэння гульні. Ён не павінен быць лакмусавай паперкай вашага поспеху. Ён не ваша мэта. Ніколі не канцэнтруйце ўвагу на грошах і не прывязвайцеся да іх эмацыйна.

сказаў чалавек які падымаў касар з 10 баксаў. Па БРу 100% граў. 1-2 няўдалыя раздачы і п***ц.

Feya_Line, 4 сакавіка 2016 г.
    3. Я б не раіў прытрымлівацца кансерватыўнага банкрол-менеджменту на мікралімітах. Правіла 50 бай-інаў – гэта сур’ёзная памылка. Важна разумець, што чым танней вы гуляеце, тым менш вывучаеце гульню. Вы павінны падымацца па лімітах – гэта жыццяздольна неабходна. Лічу, што 15 бай-інаў цалкам [...]

Тут цалкам згодзен, хаця ўсім і пафіг. Бо калі чалавек адчувае небяспеку, ён рэагуе хутчэй і ўвогуле разумнее становіцца. Гэтыя адчуванні абвастраюцца і г.д. За кошт адрэналіну, які ўпырсквае ў цела, па маім меркаванні, надпочанкі.

А ўвогуле, калі б ён зрабіў такое хаця б разы 3, то можна было б глядзець яго відэа і г.д. А так яму проста пашанцавала.

І так, дзе відэа яго? Або канал на ЮТ?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
PavelFredooc, 4 сакавіка 2016 г.
І да, дзе відэа-то яго? Ці канал на ЮТ?

Вось яно

https://www.youtube.com/user/baalshin/videos

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
PavelFredooc, 4 сакавіка 2016 г.
    Вось яно   https://www.youtube.com/user/baalshin/videos  

ужос, усё на іспанскай 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
279
Публікацыі
2 818
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
26 сне 2015 г.

Увогуле ўсе паспяховыя прафі ў свеце покера могуць сабе дазволіць розныя эксперыменты ці спробы ўстанаўлення якіх-небудзь рэкордаў. Прыстойны рахунак у банку да гэтага спрыяе. Не трэба турбавацца пра хлеб насушны.

Мне падабаецца падыход да кіравання банкролам ад Крыса Фергусана, калі ён на Full Tilt эксперымент праводзіў.

Да колькі можна з нуля прыкладна за год падняцца. Хоць і даўно гэта было, і дакладна я не працытую, але па памяці, ён для сябе наступныя правілы ўсталяваў:

1. Не гуляць МТТ даражэй за 2% банкролу. Выключэнне МТТ за $1 і менш.

2. Гуляць у любой гульні (кэш і сіт-энд-го) са стартовым узносам $2,5, але не больш за 5% банкролу.

3. Пры дасягненні памеру стэка ў 10% ад банкролу сыходзіць са стала, калі даходзяць блайнды.

4. Пры павышэнні ліміту – прайгрыш 10% банкролу – вяртанне на папярэдні ліміт.

5. Ніколі не гуляць турніры з бай-інам вышэй за 5% банкролу.

Месяцаў 4-5 у яго пайшло на тое, каб ад «пола» адарвацца. Іграў бясплатныя фрыролы Dayly Dollar, каб было на што ў звычайным турніры сыграць. Тры разы ў працэсе да розных невялікіх сум паднімаўся і да нуля зваліўся, пакуль турнір за $1 не прынёс… каля $600. Потым за восем месяцаў (калі не памыляюся) да 13К+ дабраўся і спыніў эксперымент. Над ім усе сябры профі смяяліся, пакуль ён на мікралімітах капаўся.

Настойлівы мужчына апынуўся. Дабіўся намечанага выніку (10К абвяшчаў), толькі трохі – крыху ў год не ўклаўся. Мэтусяправільны, разумны, адукаваный. Масачусецкі тэхналагічны інстытут скончыў і ступень прафесара матэматыкі (калі не памыляюся) атрымаў. Дарэчы, гэта ён распрацаваў сістэму, па якой гульцы за фінальным сталом не па памерах стэкаў дзяляць грошы, а ўлічваючы масу нюансаў, уключаючы магчымыя (пры аднаўленні гульні) верагоднасці і раней сыграныя рукі.

Правілы працуюць. Сам спрабаваў. Не з нуля канечне і не на такой доўгай па часе дыстанцыі. І цяпер прыкладна такой канцэпцыі прытрымліваюся з папраўкамі на сучасныя рэаліі.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...