З 1 ліпеня банкаўскія карткі расіян пад наглядам
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
17 June 2021
ад
PavelFredooc
|
131 Адказ
|
2,501 Прагляд
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
З 1 ліпеня гэтага года пачнуць дзейнічаць папраўкі, згодна з якімі банкаўскія карты расіян пападуць пад падатковы маніторынг.
Па патрабаванні закона, падатковая служба можа запытаць у банкаўскіх установах на тэрыторыі Расіі выпіскі па ўсіх грашовых аперацыях фізычных і юрыдычных асоб, даведкі па рахунках, укладаннях, даведкі аб правядзенні электронных грашовых аперацый. На гэта банкам адведзена тры дні пасля запыту ФНС. Грамадзянам жа давядзецца растлумачыць, адкуль узяліся фінансавыя сродкі. Калі не змогуць удакладніць крыніцу даходу фінансавых сродкаў, то будуць лічыць прыбытак, які павінен абкладацца падаткам. Калі чалавеку не ўдасца даказаць, што атрыманыя сродкі – не даход, то яму давядзецца заплаціць штраф у памеры 20%, а таксама пеню.
Такім чынам расіян паступова прывучаюць да падатковай адказнасці па прыкладзе маніторынгу даходаў грамадзян у ЗША
Ну й… Закруцілі гайкі гульцам з РФ. Цяпер ужо не праходзіць зрабіць дэп праз крыптакашалёк, а вывесці на альтэрнатыўную… Папандос
Мб тады і заробкі, як у ЗША, зробяць
Дык яны і зрабілі іх як у ЗША. Праўда, толькі для сябе.
Вось-вось, няхай прымуць закон, паводле якога самая “тлустая” зарплата не павінна адрознівацца ад самай мізэрнай больш чым у х10 або нават х20… Але гэта іншае, кармушка адна і на ўсіх не хапае.
PS. Не буду гаварыць пра “бацькоў народа”, міністраў вазьмем артыстаў, журналістаў, тэлевядучых… Заробак якіх па 10…40 і больш лямоў у год, нават сорамна спытаць пра зарплату той маладой настаўніцы, якая загінула ў Казані, ратуючы дзяцей…
Калі зрабіць зарплаты як у ЗША, то і цэны будуць такія ж…
Дакладней кошт жыцця )
У мінулым годзе ў Кз таксама хацелі так зрабіць, але пакуль ціха.
Хутчэй за ўсё сёння або заўтра яны гэта зробяць.
скаты,ролдугіны з ротэнбергамі выводзяць у афшоры мільярды, пытанняў не ўзнікае…
Увогуле працаваць не хочуць. Па-нармальнаму падатковая павінна даказваць, што гэта даход, які абкладаецца падаткам,а гэтыя вырашылі проста маніторыць рахункі, а вы даказвайце, што не верблюды.
Купіў сабе любую заробкавую карту , у мяне карта Мір і пытанняў няма.
Растлумач пліз, а што калі будуць паступленні на карту мир з казіно па-мойму акрамя зарплаты(пенсіі), то не давядзецца ўдакладняць крыніцу даходу… 😉
так а што там з коштам жыцця? ну зразумела, што аранда жылля ў Лос-Анджэлесе ці Нью-Ёрку даволі кусаючая, але вось дапусцім аналагавая зарплата ў спецыяліста майго ўзроўню ў ЗША ад 8к баксаў, самае дарагое будзе аранда, калі няма ўласнага жылля, і страхоўка, а прадукты, напрыклад, там не асабліва даражэйшыя, чым у нас, пра кампутары ўвогуле маўчу, там нават цяпер можна купіць ноут або ПК значна танней, чым у нас
Так я не пра тое. А пра тое, што падобнага рода выпады глупыя. Ібо людзі па нейкай прычыне думаюць, што зарплаты будуць як у ЗША, а цэны застануцца на месцы )))
Эканамісты мамкіны 😁
Так увогуле з карт дэпазіты ўносіць і ў старыя добрыя часы было не заўсёды бяспечна, гадоў 6 таму з банка тэлефанавалі, тыпа куды вы грошы аплачваеце ( у казіно натуральна), але давялося сказаць, што на латарэі))) Плюс з вялікіх сум замарозкі, тое, што зараз адбываецца норма, трэба проста перабудавацца. Куды нас гэта прывядзе не ясна, але мы пайдзём да канца)))
Ну а калі я звычайны гульц, які робіць дэпазіты/выводзіць грошы з казіно на карты.. мне ўмоўна іх блакіруюць па 115 фз я іду ў банк і адмаўляюся што тыпа *прыдбаваў/прадаў крипту* я таксама магу пад гэту артыкул патрапіць?
Я калі што не дурны, я бачыў што напісана * ініцыятыва прадугледжвае ўвядзенне за перадачу карты трэцім асобам* ну а калі я не перадаваў нічога і сам карыстаўся?
Што з кожным разам усё жорстчэй і жорстчэй законы, ёй-богу! і так страшна кожны раз калі па 10 вывадаў дробных атрымліваеш запар каб 115 не схапіць а тут яшчэ і сядзець крыміналку чакаць)
@oopsant не, гэта менавіта для тых хто перадае свае карты іншым людзям. Звычайным людзям пакуль толькі 115 фз свеціць. Але там яшчэ якія-небудзь артыкулы і законы прыдумваюць, можа і да нас дацягнуцца.
Але пра куплю продаж крыпты я б не стаў так упэўнена банкам казаць, там жа таксама па вышло розных законаў пра абарот крыптой. У падрабязнасці не ўдаваўся, але 115 фз і блакіроўка банка можа аказацца лепш.
Калі карту па 115 блакіруюць, ці абавязкова ў банк ісці? Ці можна падзабіць на гэта?
Крыпта як альтэрнатыва !
я пакуль 115 не лавіў, тфу-тфу, і спадзяюся не лавіць, але калі лавіць – абавязкова ў форумчан параюся што рабіць) як ведаю, у нас тут такіх вопытных шмат у цэлым!
Ну добра тады, што пакуль крыміналка для тых, хто перадае, у мяне такіх планаў няма і не будзе! А то прапануюць тут розныя за 10к ім картку аддаць) няхай алкаголікаў на вуліцах просяць хадзіць, а не мяне.
Я сам-то не заўсёды сваёй карыстаюся, але там усё па законе – я яе не купіў) яна блізкага чалавека) ды і пра гэта ніхто не ведае, а вам па сакрэце кажу 😀
Вось усе пішуць крыпта як альтэрнатыва, а крыпту купляць і выводзіць куды?) на тапачок ці ручнік з ванны?
Таксама ідзе на карту з дропера як вывад так і дэп… не трэба пісаць у НАЛ МОЖНА – далёка не ўсюды такая паслуга ёсць, ды і паўсюль сумы павінны быць прыстойныя, а мне як з крыпты па 10-20к рублёў выводзіць? чым адрозніваецца дэп з карты ў казік і вывад адтуль або дэп з карты ў крыпту, вывад з казіка ў крыпту і вывад з крыпты на карту? я думаю – нічым… акрамя камісіямі за тое, што крыпту юзаеш
Калі будзеш часта трапляцца і падзабіваць, у выніку можаш налавіць у многіх банках і ў канцы канцов апынуцца ў ЧС паўсюль. Ніхто не дасць карту, крэдыт і г.д. Выйсці адтуль будзе вельмі цяжка.
Таму лепш вырашаць і спрабаваць пацвердзіць паходжанне сродкаў.
Упэўнены што праект завернуць або скалечаць, пакінуўшы мноства дзюр. Кожны год што-небудзь уводзяць і кожны раз спецыяльна пакідаюць лазейкі
У людзей адна і тая ж песня. Яны не ведаюць навінаў у плане p2p. Зараз льюць прасэсінг праз крыптабіржы (напрыклад bybit). першыя 3-4 старонкі – прасэсінг. Па сутнасці атрымліваеш тыя ж бабкі з казіно
Як мінімум у п2п ты атрымліваеш чэк і ад людзей, з якімі адбываецца абмен. Гэта хаця б нейкі дакумент, які можна прад’явіць у банк