Юрый Хаванскі страціў веру ў чалавецтва

Пагаворым пра жыццё | 4 лістапада 2021 г. ад | 2 Адказу | 294 Прагляду | 1 Рэакцыя
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

Куйбышаўскі раённы суд Пецярбурга працягнуў да 8 студзеня 2022 года арышт відэаблогера Юрыя Хованскага, абвінавачанага ў апраўданні тэрарызму з-за песні пра захоп закладнікаў падчас мюзікла «Норд-Ост» у 2002 годзе ў Маскве. Пра гэта паведамляе аб’яднаная прэс-служба судоў Пецярбурга.

Следства растлумачыла сваю просьбу аб працягу арышту Хованскага тым, што не паспявае скончыць расследаванне да 8 лістапада – папярэдняга ўстаноўленага тэрміну ўтрымання блогера пад вартай.

Абарона Хованскага і сам блогер прасілі перамясціць яго пад хатні арышт. Хованскі адзначыў, што ўжо шмат разоў прасіў прабачэння за песню і зрабіў ахвяраванне ў фонд, які займаецца дапамогай ахвярам тэрарызму. Ён паскардзіўся на бездзеянне следства і на пачаліся ў ізалятары праблемы са здароўем, паведамляе Baza.

PavelFredooc, 4 лістапада 2021 г.
Мяне проста трымаюць тут [у СІЗА], падрываючы маё здароўе і веру ў чалавецтва. Чым жа займаецца следства ў гэты час? Ужо пяць месяцаў яны вывучаюць песню, якую я выканаў у 2012 годзе. Дурную і няўдалую жарт, якая, па сутнасці, зламала маё жыццё. Мяне проста мучаць за тое, што мая песня раззлав [...]

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 452
Публікацыі
24 678
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

А на самай справе гэта паказальная порка. Каб іншым не прывадзілася. А тып папаў пад раздачу. Не пашанцавала, не фартанула.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...