ЮMoney разрывае дамову з кліентам!!!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 лютага 2025 г.
ад
RossAtom
|
116 Адказаў
|
2,293 Прагляду
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Юмани карыстаюся з часоў, калі яны яшчэ называліся Яндэкс.Деньгі. Колькі памятаю, ні разу не прасілі, адкуль паходзяць сродкі. А вось Ozon перад Новым годам папрасіў і, хоць ім былі прадастаўлены ўсе скрыншоты, яны ўсё роўна закрылі мой рахунак. Проста так атрымліваецца. Увогуле небяспечна захоўваць і перакладаць на электронныя кашалькі вялікія сумы
@aleksandr1337133.Тинькоф не блакуе )ліміты ўсталёўвае і ўсё
Ад знаёмых чуў, што такое бывае, але не ў ўсіх. Сам колькі карыстаюся Юмани, ні разу з такім не сутыкаўся. Озон звычайна не блакуе. Я часта выйгрыш на яго забіраў і з яго закідаў на сайты, мне аднойчы пазваніла падтрымка і прама спыталі, маўляў вы гуляеце ў казіно, я сказаў так, яны сказалі, што тады ок. Так што калі ёсць праблемы з Юмани, рэкамендую Озон
А калі папрасіць прыстаўам накласці спагнанне на рахункі, якія па 115 ці па 161 заблакаваныя, пракатіць ? Каб спісалі ў рахунак выканаўчых вытворчасцей
@peterdmitriev1 думаю, што можна. Рахунак жа ёсць і па факце ён актыўны, адпаведна і спагнанне з яго можна зрабіць.
Колькі я карыстаюся юмані – яшчэ Яндэкс грошы называлася, памятаю, не было, слава богу, праблем – хоць і вывад быў з писатрикса, але не вялікія сумы 3-5 тысяч, зараз больш цікава: папаўняю з юмані, писатрикс перакладаю на нумары тэлефонаў па 500 або 600 рублёў. пакуль цішыня. А так я думаю ўсё роўна прычэпаюцца, каму папаўняеце кожны раз нумары тэлефонаў.
@nikita71.А мне з Озона патэлефанавалі і так сама спыталі ,я сказаў не і таксама ўсё нармальна працуе пакуль )надо сысьці на пару месяцаў у іншы банк )чтобы не было проблем)
@nikita71 самы лаяльны банк у дадзены момант. Другу карту заблакавалі за выснову ў 60к рублёў. У выніку набраў аператар па відэасувязі, спытаў гуляеце ці вы ў казіно? мой друг адказаў так і яны разблакавалі праз пару хвілін. Сбер бы ўключыў 115 фз, як і тінька
@daniil707 Проста ў электронных грошай і ў банка розныя правілы , а юмани ужо даўно належыць сберу….
хто ведае як падключыць сбп у юмані ?
@gryund прайдзі ідэнтыфікацыю, і СПб з’явіцца само.
@lemonad83 я, здаецца, верыфікаваны, даволі даўно шукаў, як перавесці па сбп і не знайшоў, ну і кінуў у выніку…
ці толькі ў дадатку праз сбп можна перасылаць?
@babay29 вось з прыкладання і верыф прайшоў. По сбп магу перакладаць.
Юмани справна працуе, хай пад Сберам знаходзіцца. Прэтэнзій пакуль няма.
@van.У мяне таксама раней было Юмани ) Надо заказваць зноў карту )
@lemonad83з сайта сяджу не магу разабрацца ,дзе гэтая ідэнтыфікацыя
@gryund націскаеш на аватарку сваю – наладкі, потым на стрэлку справа ад нумара твайго кашалька… сбп ёсць толькі ў дадатку
Мяне прыходзіла паведамленне ад іх, што блокнот праз 5 дзён, калі не растлумачу адкуль грошы. Блокнот, але чамусьці 2-і акаунт на гэтым нумары заблакавалі, а той, куды бабкі выводзіў, не.
@saaha88 адкуль выводзіў сюды? з піастры або наўпрост з казіно? з-за якой сумы патрабуюць тлумачэння?
@babay29 я з байбит выводзіў тысяч 350 у агульным і на наступны дзень прасілі тлумачэнні я проста забіў і ўсё
@babay29.А прыкладанне на iPhone немагчыма спампаваць?
@akop591 не ведаю, на рабоча-сялянскі тэлефон усталявалася нармальна
@akop591не ведаю ,не спрабаваў,там магчыма проста спасылка будзе на экране ў браўзэра
@akop591 Не абавязкова пластыкавую карту заказваць. Там жа ёсць віртуальныя карты і ўсё так жа працуе, як і з пластыкам. Цяпер у дадатак дабавілі пэй Юмани, я спакойна аплачваю тэлефонам у краме. Папоўніць можна без камісіі наяўнымі праз банкаматы Сбербанка. Момантальна залічваюцца. Мне пакуль усё падабаецца. У мяне оооочень даўно гэты кашалёк і верыф самы прасунуты. Дарэчы, спрабавала ўчора чалавеку перавесці ў Беларусь па нумары карты з Юмани, не ўдалося, грошы вяртаюцца назад. Не зразумела, якая ў іх у краіне забарона на пераводы. А ў каз дэпала таксама па нумары карты ў іншую краіну на банк якісьці “Мартин” і імёны нерасійскія, усё нармальна пераводзілася.
@lana888.А для Айфона няма прыкладання ?Я што-то шукаў не знайшоў )Зразумеў, вялікі дзякуй за інфармацыю)