ЮMoney разрывае дамову з кліентам!!!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 лютага 2025 г.
ад
RossAtom
|
116 Адказаў
|
2,288 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну Озон не паспеў разарваць сам. Яго мне прыставы хутчэй дагналі.
Так, згодзен, гэта касяк з іх боку, але мне здаецца, ім абсалютна напляваць, аднаму больш, аднаму менш(
Выводаў і дэпал па СБП праз Озон. Ніякіх дробных сум у вялікай колькасці. Заўсёды ўсё роўна і цалкам. Па 1-2-3т.
Паўгода прыкладна ўсё окей было.
Сёння абмежавалі аперацыі. Папрасілі тлумачэння. Навошта адкрыў карту озон. адкуль грошы. куды перасылаў. Ну паколькі перакладаў не так і многа было – растлумачыў усё простымі словамі. Падтрымка ўжо 3 гадзіны ні адказу ні прывітаньня. Бачыў, што людзі па 3-5 дзён адказ чакаюць па такіх пытаннях. На шчасце там усяго 5 роў на рахунку засталося ў дадзены момант. Але губляць Озон не хочацца. Вельмі зручны.
Што датычыцца Ю-Мані – даўно яго рэгал яшчэ да Озона. Іменны быў. Цяпер вось праз праблемы з Озон вырашыў Ю-Мані паглядзець яшчэ. Зайдзеў, а там пераклады па СБП нельга без поўнай ідэнтыфікацыі. Залез у яе. А там па дзяржаўных паслугах можна. Клікнуў пару разоў. Оп. Поўная ідэнтыфікацыя.
Цяпер, калі што, будзе запасны аэродром.
гэта любы банк заблакуе за такую штуку. у мяне так раней толькі на ківі адкульсьці выводзілі так. цяпер не ўспомню ўжо. але ківі заўсёды плюваў на ўсё. таму нават пытанні ніхто не задаваў. шкада іх. добры сэрвіс быў.
У мяне так з Тинькофф было – карту давялося заблакіраваць, каб грошы зняць, ЮMoney яшчэ працуе ў мяне
У мяне пакуль з озон картай нармальна ўсё, пакупкі ў крамах, пакупкі ў самым озоне, пераклады і атрымання праз СБП, наяўныя.
Галоўнае ў меру ўсё, на банкі непасрэдна лепш з казіно не замаўляць, гэта факт.
Апублікавана: 29 красавіка 2025 г. #31
Пахожа, так, як і банкам кажуць, закон такі
Самы прыкол, у мяне і з Озона таксама дагавор разарвалі )) З Піастрыкса вывёў на яго.
@evgenys018 за адзін плацёж ці за некалькі адразу? Цікава, да чаго менавіта прывязаліся, да сумы ці да колькасці плацяжоў.
У мяне пакуль што трымаецца нармальна сельхозбанк
Апублікавана: 15 мая 2025 г. #35
Увогуле паставіў на вывад з пиастрикса 11к рублёў. Яны мне пачалі скідваць па 1к кожныя 30-60 хвілін. Усё вывелі, ніякіх апавяшчэнняў не было. Тут я хачу перавесці супруге 4к і ён не дае. Памылку выдаюць. Пішу ў ТП і там мне паведамляюць, што выдатковыя аперацыі прыпыненыя, просяць прадставіць дакументы па ўсіх 11 транзакцыях з пиастрикса. Ну я ім сказаў, што збіраў на падарунак супрацоўніку на працы і г.д. Яны ўзялі ў работу і на наступны дзень прыходзіць смс, што Озон банк растаргае са мной дагавор. Паказаў, куды перавесці астатак сродкаў, праз тыдзень прыйшло ўсё на МТС Деньги. Вось цяпер чакаю, калі і МТС Деньги таксама заблакуюць)) Пакуль трымаецца
@evgenys018 ну вось, пиастрикс сам падстаўляе людзей. Калі б прыйшло адным плацяжом, і нічога б не было.
@evgenys018
Па ходу перавысіў сутачны ліміт на пераводы ад фізічных асоб праз СБП там ад 10 у суткі, здаецца, каб не патрапіць пад фільтры банка.
Раней была зручная інфа па лімітах у QIWI кашальку, каб не трапіць пад блакіроўку, зараз не памятаю ўжо якія там былі.
Piastrix, ясна, паступаюць няправільна, я ім таксама пісаў у падтрымку, што вы такімі пераказамі забіеце мне карту Озон.
Адказ у іх адзін і рашэнне па іх меркаванні – прыбраць гэтыя метады для вываду на кашальку на маім рахунку)
Пасля гэтага выводзіў у суткі на Озон не больш за 5 тыс. руб.
Апублікавана: 15 мая 2025 г. #38
Якія 10т. , навошта б ён увогуле патрэбны быў такі кашалёк з такімі лімітамі на сухары…..
Апублікавана: 15 мая 2025 г. #39
Ды мы пра Озон банк паважаны. Юмані мяне ўвогуле забіў драгон мані вывадам па 300-400 р кожныя 5-7 хвілін))
@luda010676
Гаворка не пра 10 тыс, а пра больш за 10 перакладаў ад розных людзей у суткі.
Падозрыныя аперацыі – аперацыі з грашовымі сродкамі або іншай маёмасцю, меркавана здзяйсняныя з мэтай легалізацыі (адмывання) даходаў, атрыманых злачынным шляхам, і фінансавання тэрарызму
Вось што мне тады напісаў Озон!
Апублікавана: 15 мая 2025 г. #42
раней памятаю быў ківі кашалёк… і больш нічога не трэба было))) а цяпер купа кашалькоў і карт, і кожны дзень баішся, што заблакуюць.
Таксама мінус юмані((
Карт ужо няма))
Апублікавана: 20 мая 2025 г. #44
Озон апошнім часам стаў не такі, як быў раней , горшы за Сбер стаў
Апублікавана: 20 мая 2025 г. #45
У мяне працуе юмані і час
Апублікавана: 20 мая 2025 г. #46
сбербанк у 100 разоў лаяльней чым озон банк. калі блакуюць па 115фз, з озон банка не проста атрымаць грошы па 1-2 месяцы чакаеш сваіх грошай
Даўно пара
хто-небудзь яшчэ карыстаецца юмани?я думаў,што гэты банк даўно ў мінулым
юмани блакіруе за практычна любы пераклад (калі гаворка пра вялікія сумы)
А ўсе юмоней здуўся?