ЮА Слотс не выводзіць выйгрыш
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
21 November 2018
ад
falkirk
|
38 Адказаў
|
3,331 Прагляд
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прывітанне ўсім, сутыкнуўся з тым, што юа слотс не выводзіць грошы па смешнай прычыне, спачатку акк верыфікавалі 2 дні, потым, калі напісалі, сказалі ўсё ок, можна ставіць на вывад, пачаліся канітэлі – маўляў, вам няма 21 года, хоць да гэтага на сайце вісеў з 18))))))))))))) жалкія 1800грн не могуць вывесці, я проста ў шоку))))))))))))
uaslots.com
а дзе іх адпіскі па пытанні вываду?
Бягучая сітуацыя – усе падчышчаюць
Цікава, з якіх часоў паўналецце стала 21 год ))
Паходу, цяпер у гавноканторах давядзецца скрыніць усе іх правілы, каб потым не маглі падправіць пад сітуацыю 🙂
Пра 21 год памятаю, а пра 18 не, хоць рэгістраваўся ў першыя дні пасля з’яўлення прома. Можа ты блытаеш?
хадзіў на сайт паглядзеў. канечне ў такіх конторах трэба загадзя рабіць скрыншоты умоў інакш нават не дакажаш потым
Спачатку было 18 шкада не заскрыншыціў)))))))))) ок дапусцім нават 21 па іх словах,калі дакументы прымалі яны бачылі мой профіль я ім дадзеныя адправіў,яны сказалі ўсё ок верифікацыя прайшла ставьце грошы на вывад))))))) вось у чым справа
гэтым памыліўся работнік. нават калі верыфікавалі, яны ж не могуць парушаць свае правілы самі. а вось за тое, што пераробліваюць інфу – у чорны спіс іх
Гэта так, мне не шкада тых 1800грн, але навошта падціраць свае сляды як вышэй на скрынах?? і ў чаце пытаўся, праблем няма, яны мне няма ніякіх праблем, ставце на вывад
Дэн я памятаю там стаяла 18))))))))))) І ў ўсіх казях глядзяць на профіль і ўзрост каб раптам што дае……
з-за 1800 грыўняў. пазбаўляць сябе гульцоў 18-20 глупа )))
І Влад кажа, з якіх гэта часоў паўналецце 21 год? У якой краіне мы жывём – у РФ і Ўкраіне паўналецце 18
А ў якія числа ты рэгістраваўся? У той дзень, калі на гэтым форуме выклалі бездэп? Проста я тады рэгістраваўся і звярнуў увагу на 21 год, бо такое сустракаецца надзвычай рэдка, калі я, вядома, не памыляюся з казіно.
І я пра тое ж)))))))))))))))))) я спасылку ў тп пакінуў сказаў перадасць шэфу,глянем што да як
Па-пазавучора, здаецца))))))))))) я калі ў тп размаўляў і докі ім у чат пасылаў і на сайт загружаў мне сказалі што ўсё ок)))))))))) а потым як зразумелі што я сліваць не буду вырашылі дакапацца)))))))))
І замятаць сляды верифікацыі добра што заскрыніў
Гэта таксама ўбіла
у наступны раз рабі лепш-скрын-на рускай, калі ласка
ок,сказаў іх тп што напэўна хто-то прыйдзе з іх канторкі
Стандартнае правіла ў большасці контор пра ПД.
Тут нічога такога няма.
Заміціў адно што ва ўсякіх амаль укр казінах, гемар з вывадам – мозг каніфаляць тыднямі, якось са слотокинга 3 тыдні выбіваў 5000грн еле вывялі чорта)))))))
У наземкі ідзіце =)
Няма ў Украіне наземак, ёсць Залатая падкова тыпу латарэя)))))))))))) але там аддача 30% максимум))))))))) адтуль без штаноў выходзяць
21 споўніцца вывядзеш
хутка і наземак ужо не будзе, прыбіраюць ігральную сферу)))
кароч, будзем лётаць у Лас-Вегас, там усё верняк!!!!😎