YouTube заблакаваў каналы Vituss, Aladdin, Везунчики, Karssen
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
28 May 2018
ад
kasper447
|
55 Адказаў
|
5,515 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
100% рэйкбэк, гэта называецца – фанцікі.
ён прафі гульняр у покер, у яго з покера рэйкбэк. і дэпал ён заўсёды са сваіх кашалькоў/карты
ага ты бачыў гэта сваімі вачыма?
У яго кантракт з Покердомам, таксама партнёрка на яго там капіць, заходзь на яго канал у Твіч, усё як і раней – нічога не змянілася)))
у арго на твічы ўсё таксама ёсць? той дзе Демерест
ну калі параўноўваць яго і іншых стрымераў, то па яго “партнёрцы” даюць касарік у турніры на покер, ніякіх фры спінаў з х50 вагерам і іншага
так, некалькі разоў пры ўсіх дэпал і з анлайн-банка і з ківі.
і рэйк як бы не назавеш фантыкамі, ён жа іх адыгрывае ў покеры
на YouTube ён яшчэ зрабіў койны за прагляд, якія потым можна было мяняць на турнірныя білеты, фрыспіны, кепкі, поло і г.д.
я пра тое, што яму з гледачоў ну зусім нічога, хнык, не трэба, а не як у ўсіх па 10 розных партнёркаў казіно вісіць
100% рэйкбэк для про гульца – гэта бясплатная гульня. Вы проста кепска разумееш, што такое рэйкбэк і што такое 100% рэйкбэк.
ужо страйк витусс зьняў з аднаго свайго канала . скоро і з іншыя разблакіруе . МЫ ВСЕ МОЖАМ ЕМУ ГЭТЫ СТРАЙК ПАВТОРЫЦЬ проста трэба ўсім у месьце нацiснуць кнопку жалоба . калі нас набярэцца энная колькасьць страйк забясьпечаны але на форуме не знойдзецца столькі людзеў .((
так ён ужо на твічы стрымае
Стрымер – такі ж Лудаман, які грае ў прамым эфіры! У рэале, калі мы гулялі, заўсёды побач была натоўп, якая глядзела, і на YouTube усё гэтак жа! Па партнёрцы зарабляюць добрыя грошы толькі адзіночныя стрымары, усе астатнія атрымліваюць капейкі і таксама прайграюць свае заробкі, альбо пры добрым зыходзе выйграюць некалькі заробкаў за вечар! Усё проста і лёгка, як было раней, так і зараз – толькі ў онлайн! Падсаджваюць людзей на казіно больш блогеры, якія самі ніколі не гулялі і рэкламуюць розныя неліцэнзійныя казіно, у якіх навічкі і іх аўдыторыя пакідаюць рэальна ўсе свае грошы! Стрымары ж кажуць не граць навічкам і нават не спрабаваць, дапамагаюць гульцам у выпадку адмаўлення выплаты або дапамогі пры верифікацыі і г.д.! Але ёсць тыя стрымары, якія ў саміх стрымераў выклікаюць негатыў – гэта Фантокруты! Іх шмат і пры поўным аналізе ўсіх стрымераў налічана 70% з 100%! Такіх стрымераў трэба караць і прычым караць не толькі гледачоў, але і саміх стрымераў, якія сапраўды хочуць справядлівасці! Увесь шлях Лудаманіі я прайшоў ужо даўно ў свае 29 гадоў! Пачалося гэта яшчэ з ранняга дзяцінства ў 3 гады, калі на вакзалах гулялі ў шарык са стаканчыкамі! Бацькі ўсімі сіламі агароджвалі мяне ад гэтага, але я нарадзіўся з азартам у крыві і з гэтым нішто не падамяняе! Пасля пайшлі карты ў рэале зноў жа ў падлеткавым узросце, далей пяточкі і малпы ў рэале! Пасля многіх гадоў я зразумеў і адчуў усю радасць гульні! Псіхіка моцна парушаецца, але потым я пачаў гуляць у покер онлайн, а далей слоты! Потым ужо стрымы ў казіно! І цяпер пытанне да ненавіснікаў! Чаму б мне не стрымаваць казіно і не паказваць, як я гуляю? І расказваць, што і як было з-за аўтаматаў у жыцці? І што за бред здымае Лудостоп? Ёсць кропка мяжы ў азарту, якую нельга пераходзіць! Проста майце сілу волі і ўсё будзе нармальна, будзеце гуляць з задавальненнем і ніякую сям’ю гэта не закране, калі гуляць на вольныя грошы! Няма вольных грошай? Тады не лезьце ў казіно, скажу вам! У мяне ўсё
спадзяюся хутка знішчаць усіх гэтых говнострымераў .запладзілі ўвесь ютуб😛
тут я не пагаджуся. 98% стрымераў стрэмяць не таму, што яны лудаманы, а іншы іх інтарэс прывёў да стрымаў. з-за гэтага ў нас лудаманаў са стажам, што сядзяць на форумах, склалася нега тыўнае стаўленне да гэтай руху. а ў школаты і тых, хто крыху старэй, гэта асноўная маса тых, хто глядзіць іх – у іх іншае бачанне гэтага. а ўзрост форумчан у сярэднім 34-44 гады, гэта я па статыстыцы сваіх відэа магу сказаць, якія выкладваю тут. так што да стрымераў праз такіх, як витусс і падобных, склалася нега тыўнае меркаванне аб стрымерах.
Ну ты ўжо перабольшваеш – 98% іх значна менш! У асноўным гэта фанаткруты, не хочуць нічога прайграваць, а хочуць толькі атрымліваць! Але некаторыя з іх закрыліся, бо зразумелі, што з гэтага нічога добрага не будзе! Витусс увогуле жорсткі лудаман, прайграе ўсё, што ёсць і што яму прынясуць! Яму даўно ўжо можна было адкрыць свой бізнэс і падняць яго да даходу не менш чым з партнёркі! Ён гуляе ўжо таксама даўно! Ёсць таксама тыя, хто накручвае гледачоў – а іх якраз каля 90% і гэта таксама махляры, як на мой погляд! Абманваюць сваіх гледачоў як і фанаткруты!
Ён адразу сказаў, што ў ролі вядучага выступае і круціць на грошы ад казіно, зняць іх не можа, сядзіць на зарплаце, ні перад кім не хаваецца – што фанцікі круціць.
Пра сілу волі ты гэта можаш распавесці торчкам. А лудаманы – гэта тыя ж наркаманы. Не могуць лудаманы гуляць у задавальненне. Ім задавальненне (вельмі сумніўнае на мой погляд) прыносіць сама гульня. Не памятаю, якія рэчывы там мозг вылучае, але сутнасць у тым, што тыя ж участкі мозгу задімаюцца, што і пры ўдыханні кокаіну. Было сур’ёзнае даследаванне на гэту тэму.
стрымэры часта прайграваюць не свае грошы, а грошы казіно – фанткі, якія ім налічваюць
так, я не пра гэта, я таму і гляджу яго. я пра тое, што яго стрымы цяпер дзе ((
Не мой стрим будзе, а Демереста ў арго(зыгзаг) казіно – пакуль на ютубе траблы.
P.S Проста калі што – нейкі час гледачы будуць без халявы сядзець, а я пайду ў афлайн замазку-вось яго словы) не хачу замазацца.
Думаю ютуб заблакіраваў па сваіх прычынах. Тыпа не ўсё прадаецца і мы вырашылі заблакаваць. Страйкі, можа, таксама паўплывалі, дарэчы зараз не палянюся пройду праставлю, што-ці раней такая думка не наведвала🙂.
Дарэчы, калі кормушка з ютубам зачыніцца, то стрымеры хутка ператваряцца ў бомжаў) Тут я з меркаваннем Тыра згодзен, казіно пачнуць наёпываць па партнёрках, калі прыток лудзікаў спыніцца.
Калі стрымэры перайдуць на Твіч. Паглядзім, як іх будуць глядзець па 4-5 тысяч чалавек. На Твічы ўсё лёгка можна праверыць.
ну не факт, як ты неаўтарызаваных праверыш? па маім досведзе неаўтарызаваных да 30-40% сядзіць
не вельмі гэта выглядае – даваць спасылкі на стрымы говноказін. у няпадыходнай тэме