Ёсць мільён!
Пагаворым пра жыццё
|
22 November 2021
ад
Vertup
|
65 Адказаў
|
2,195 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усім добрага, узнікла пытанне, калі б у вас быў мільён і жаданне ўкласціся ў бізнес, што б вы зрабілі?
Залежыць ад таго, які бізнэс..
Вывучыў бы кан’юнктуру, выбраў нішу і склаў бізнес-план 😎
Напрамкаў вельмі шмат, самае галоўнае – каб ты атрымліваў задавальненне ад таго, чым бы ты заняўся, і хаця б нешта ў гэтым разумеў. Падумай добра, кожны чалавек асаблівы, што ты робіш найлепш за ўсё. Магу параіць банальшчыны, як і астатнія, ты сам павінен зразумець, што табе не чужое, і да чаго ляжыць душа.
Мы адкрываем бізнэс мы будзем рабіць бабкі, мы будзем рабіць тапкі, мы купім сабе шмоткі)
Проста дапамаглі, так дапамаглі)
парай, у гэтым і сутнасць топіка)
Звяртайся 😎
Сакрэтную інфармацыю няхай здабывае сам.
Ты вырашыў камусьці мільён аддаць на дабрую справу?))))
А так, раз я ў вёсцы жыву, адкрыў бы што-небудзь тыпу фермы па вырошчванні трусоў або курэй, а можа і тое, і другое)
Ну а астатняе на фрыспіны і ў слоты)))
Уклаў бы ў крыпту, не ўсё, вядома)
я тут як то ў казіно гуляў дзе толькі крыптай можна депнуць, так калі вывёў, пакуль разважаў як на карту вывесці, цана раз пяць змянілася, амаль не прасядзеў)
на 500к знімі блудніц
на 300к купі каньяку
100к задэпай
90к купі закускі
9к пакінь на таксі і пералёт
на 800р купі камень і вяроўку, па прыездзе як скончыцца ўсё вышэйпералічанае, бяры таксі на астатнія 200р і на бліжэйшы мост🤣
ну а што рабіць далей з каменем і вяроўкай ты сам дагадаешся)))))
Дадам, калі са 100к дэпа ўдалося падняць зноў лям
паўтары працэдуру пакуль не прайграеш)
Пасядзеў бы, падумаў. Вас махляроў усіх трэба саджаць. На кал 😎
мільён драўляных гэта цяпер ні пра што, калі з добрай кампаніяй смачна паесці і смачна папіць.. Жига ўжо стаіць лям як з куста..😁
Упэўнены толькі ў тым, што практычна ў 90% людзей, у якіх раней не было мільёна і раптам ён з’явіўся, не будзе плана, як ім распарадзіцца. Грошы любяць пастаянны прырост ад дзейнасці, а калі раптам ні з таго ні з сё з’яўляюцца, таксама хутка ў нікуды і сыходзяць. Асабісты вопыт))
ну вы, батэнька, і пажраць) ці ў вас кампанія ўжо вельмі вялікая, яксьці ў Піцеры запрасіў у кафэ народу, чалавек 8, заказвалі без абмежаванняў, не магу сказаць, што аж прама дахера патраціў, нават здалося, што яксьці танна паседзелі
100% так і ёсць..
Пытанне ж не ў гэтым, пытанне было: ці можна ўкласці мільён так, каб ён тупа прыносіў мінімальны даход, тысяч так 100) і каб гэта было каля дома
Земеля ты як на месяцы жывеш і цэннікаў не ведаеш, я (хутчэй не я, а жонка) у пазапрошлую нядзелю сабаку аперацыю зрабіла, з усімі аналізамі і расходнікамі 85К драўляных, ну вось цяпер і падлічы што такое лям і які нах бізнес ты на яго зробіш..😁
100 тысяч у месяц? хрэн столькі з мільёна будзе выхлап
калі лёгальнай справай займацца, канечне😆
Я нават не магу ўявіць бізнес на 1 мільён рублёў – гэта толькі купіць лопаты, каб капаць агароды па сезоне, а ўсё астатняе патрабуе дадатковых выдаткаў, а форс-мажораў у цяперашні час, калі ўсе толькі і думаюць пра пандэмію, якая можа і не скончыцца, вельмі шмат і любы бізнес можа згарэць.
прачытала тут пра жыгулі, а як наконт купіць – падшаманіць – прадаць машыны?
але калі проста гэтыя грошы “даць” камусьці і сядзець на задніцы роўна, то дакладна выхад будзе капейкі, зачакаешся нават аддачы 1кк