ёбаны куціла
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
3 кастрычніка 2018 г.
ад
MariyaKonor
|
3 Адказу
|
321 Прагляд
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хлопцы, усё пачалося з таго, што ў 17-18 гадоў страшна быў памешаны на спорце, заробіў сур’ёзную траўму. Пасля гэтага пачалася хуйня, сур’ёзна падсела на замануху, ну і на кутэжы ў барах/клубах. Нядаўна ажаніўся, думаў, што ўся гэтая тэма пазаду, але падбухнуць і пакутэзіць жаданне не сыходзіла. Вбухваю большую частку грошай у казіно, магу пайсці спакойна ў паб, праебаць тысяч 20-30, грошы для мяне нейкай каштоўнасці не маюць, хоць і дастаюцца нялёгка. Адзінае, што ратуе – цяга да падарожжаў, наведаў каля 40 краін, сур’ёзна задумваюся пра пераезд у іншую краіну. І я б ужо, магчыма, і пераехаў бы, калі б не маё лудаманства і цяга да кутэжаў, бо амаль усе грошы вбухваю ў пустую… Разумею, што завязаць з усім гэтым не атрымаецца ніколі, асабліва з лудаманствам, бо бухло і кутэжы – гэта хуйня, рэальна гэта не праблема, у параўнанні з гульнёй. Пішу для людзей, якія толькі пачынаюць гуляць, забіце на хуй на ўсю гэтую тэму, пакуль не падселі, бо гэта не лечыцца, яшчэ і руйнуе ваша жыццё і вашы мары.
P.S. пісаў, што за 15-ы год праебаў каля 10k еўра, цяпер глянуў у паре не забаненых казіно стату – ужо -20k, баюся глядзець, што ў астатніх, дзе гуляў + афлайн 😁
Крыніца: ТТРБЛОГ
Ты прама разышоўся)
Мне можна)