Яшчэ адна нецікавая гісторыя пра чарговага лудзіка

Канал пра тых і пра тых, хто гуляе | 1 November 2018 ад | 9 Адказаў | 1,871 Прагляд | 1 Рэакцыя
Адміністратар
Ранг
31
Рэпутацыя
19 315
Публікацыі
21 377
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
31.07.2015

Прывітанне, форумы! Тэму стварыў, каб выговорыцца і разабрацца ў сабе. Уласна гісторыя. 

Мне 25 гадоў, гуляць пачаў прыкладна год таму. Пачалося ўсё з бездэпаў і стримоў, убачаных на Youtube. На сваю бяду з аднаго з бездэпаў я змог выйграць нейкую невялікую суму, кшталту 5к. Сума была прыемным дапаўненнем да зарплаты і мне здалося, што гэта даволі крута і часам можна паіграць у казіно.

Калі скончыліся ўсе бездэпы, пачаў уносіць свае грошы. Маленькімі дэпазітамі 1000-2000 рублёў. За раз больш 2000-3000 не прайграваў. Гуляў спакойна з тармазамі, карацей усё было пад кантролем. Пару раз заносіў сумы каля 10к і ў цэлым за месяц-паўтара гульні быў у плюсе на 20-25к, што пры зарплаце ў 40 000 – нядрэнная такая прыбаўка. Натуральна ўвесь час так працягвацца не магло, пачаў прайграваць, уносіць сумы паболей, замазвацца. Па пачатку зусім ужо дзіч не творыў, але пастаянна быў у даўгах, пастаянна без грошай. Амаль любыя вольныя грошы нёс у казіно ў надзеі адагнацца. Часам нават выводзіў па 20-30к, але ў большасці выпадкаў зліваў іх праз дзень-два, калі не паспеў патраціць. 

Праз месяца чатыры такой жыцця агульны доўг падпаў да 100к рублёў, прыйшло разуменне, што сам я ўжо не спраўляюся, аддаваць няма з чаго, плаціць за кватэру няма чым. Карацей жопа. Узяў крэдытку ў Альфа-Банку, адабрылі ліміт 240 000, гэта было падставой, трэба было адмовіцца і паменшыць ліміт, але я ўзяў, бо далі. Здаецца праблема вырашана, можна завязаць і пачаць усё з чыстага ліста. 100 дзён без працэнтаў, аднавіць сотню за 3 месяцы не паспеў бы, але ў цэлым плаціў бы прымальнымі сумамі ў месяц і ўсё было б ок, але… усё як заўсёды пайшло па піздзе. Сарваўся, ў’ебаў увесь ліміт, карацей піздзец. Праз пару дзён пасля ў’ебу 240к змог з дэпа ў 2к падняць 70к. З’ляцеў дадому, заплаціў за кватэру, астатняе зноў у’ебаў у казіно праз пару дзён. Яшчэ і даўгоў набраў, каб адмазіцца, не атрымалася. Прадаў машыну, усё ў’ебаў за даўгі, засталася толькі крэдытка.

Яшчэ праз пару месяцаў сітуацыя наогул выйшла з-пад кантролю, грошай няма, торчу ўсім сябрам, бацькам, плацяжы па крэдытцы… полез у мікракрэдыты. Спачатку ўзяў пару штук, быццам усё аплаціў: кватэру, мінімальны плацёж па крэдытцы і г.д. Прыкладна месяц былі качэлі, бяру – аддаю, зноў бяру – зноў аддаю. То выйграю, то прайграю, у цэлым на тым жа месцы ў мінусе. У выніку ў адзін дзень праебаў усё, узяў пазыкі ўсюды, дзе далі і прайграў увогуле ўсё. Думаў, што ўсё – жопа. На наступны дзень патэлефанавалі, прапанавалі працу ў родным горадзе, чыста на месяц з аплатай пералёту і добрай зарплатай. А ў мяне якраз адпачынак быў, думаю – цудоўна, як раз бабакі зараблю, палягчэе. + у дзень вылету з дэпа ў пару-тройку тысяч змог падняць каля 100к, закрылі ўсе мікрапазыкі і даўгі сябрам, засталася зноў толькі крэдытка Альфа-Банка. Думаю – за**сь, дыхаць лягчэй стала, зараз яшчэ за месяц зараблю каля 60-70 к у родным горадзе + адпускныя каля 40к, ітага за месяц +100к, пагашу амаль палову – зусім добра будзе. Прыляцеў дадому, быццам усё добра, але мой мозг падумаў, што раз пайшло – значыць пайшло. У выніку заліўся зноў, набраў нават больш, чым было, бо пазыкі адабрывалі на вялікія сумы. 

Ітага: доўг каля 450 000, будучая зарплата разнята авансамі, грошай няма, узяцьдзе няма дзе. Да канца месяца зразумеў, што мне піздзец, расказаў бацькам, праўда схаваў суму доўгу. Сказаў, што трэба каля 200 000, чыста зачыніць усе мікрапазыкі, а крэдытку збіраўся гасіць мінімальнымі плацяжамі. Бацькі прастылі, зразумелі і далі грошай, амаль усе ашчаджэнні. Закрылі ўсе мікраі ііі….у той жа дзень зноў умажаў усё і ўляцеў на 500 000. 
Як вынік: барахтаўся яшчэ месяц, круціўся, перазаймаў, браў у новых месцах, шаманіў з бабкамі на працы, працягваў людзіць, часам нават выйграваў, самы вялікі вывод быў 120к. Але амаль усё зліваўся назад. 

На дадзены момант: доўг 650 000, зноў расказаў усё бацькам. На гэты раз усё, нічога не хаваючы, яны ахуелі, але ў выглядзе прастылі, хоць я сябе адчуваю апошняй тварю. Давер і павага страчаны надоўга. Зараз думаем, як вылезці з гэтага д***ма. Спадзяюся, усё будзе за**сь, жыццё не будзе праграна, і праз пару гадоў я разкідаюся з усім гэтым і змагу выдыхнуць.

Крыніца: ттр форум

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
205
Публікацыі
2 569
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
09.02.2018

піздец

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 639
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19.01.2018

БЕСтормазоў…

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
180
Публікацыі
2 047
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
01.05.2016

Ну гэта трэці пункт пахуізму. Хлопец паглядзеў стримы, вырашыў, што можа так сама, ніхто яму пра рызыкі і лудку, падобна, не растлумачыў. Пайшоў туды, куды не ведаў, і атрымаў па поўнай. Рашэнне толькі адно – маральна прыняць поўную паразу і пачаць жыць далей. Толькі не зразумела для мяне, чаму ўсе на стримы паддаюцца? Гэта ж чыстай вады замануха, ці сапраўды пры праглядзе такога не ўзнікае думка, што тут дзе-недзе наёопка. Ну добра, паглядзеў, спадабалася, а як жа вывучыць гэтую тэму дасканала? Прачытаць водгукі і гэтак далей? Тут жа тое, што прайграць можна – гэта адно, так яшчэ і выйгрыш могуць спісаць без тлумачэння прычын)))

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
119
Публікацыі
4 503
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12.06.2016

😮 ну вядуцца на стрымы то зразумела.. людзішкі цяпер слабыя духоўна, плюс ёсць фактар жыхароў СНД, якому нашы народы падвержаныя найбольш моцна, чым іншыя, вельмі мы любім халяву і ўсё з тым звязанае. Таму і працвіт(а)юць у нас рознага роду лохатроны. Плюс відавочна рэальна недахоп адукацыі ў маладых пакаленняў, дзе ім усё ж не даспелі расказаць што нельга пакласці 1 рупь і ўзяць потым 500…

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
119
Публікацыі
4 503
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12.06.2016

😮Плюс увогуле казіно трэба не забараняць, а ўзяць пад кантроль, каб і грошай дзяржаве прыносіла, і былі рычагі кіравання гэтым дзелам і грамадзяне-іграманы абмяжоўваліся для гульні…. Хочаш пагуляць, усталяваў сабе ліміт і больш лімітаў та й хрэн прайграеш)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
45
Публікацыі
1 657
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
14.04.2017
ReptiloiD, 1 November 2018
😮Плюс увогуле казіно трэба не забараняць, а ўзяць пад кантроль, каб і грошай прыносіла дзяржаве, і былі рычагі кіравання гэтай справай, і грамадзяне-лудоманы лімітаваліся для гульні…. Хочаш пагуляць, усталяваў сабе ліміт і больш па лімітах ты і хрэн прайграеш)

гэта справа. у многіх краінах увогуле хворым на лудаманію ў казіно ўваход забаронены. прычым па прыкметах лудаманіі правяраюць самі казіно. калі выяўляюць чалавечка – кідаюць у базу і яму ў казіно ўваход закрыты (база адзіная), пакуль не прынясе даведку, што вылечыўся. а так – так… Макао, напрыклад, атрымлівае даходы ад казіно да 30% бюджэту, будуецца, развіваецца і квітнее. А раней што было? Халупы, вошы, галод і бруд. Як сталі гульнявой зонай – сталі квітнець.    

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
119
Публікацыі
4 503
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12.06.2016
Malhablado, 1 November 2018
гэта справа. у многіх краінах увогуле хворым лудаманіяй у казіно ўваход забаронены. прычым па прыкметах лудаманіі тэстуюць самі казіно. калі выяўляецца чувачка – заліваюць у базу і яму ў казіно ўваход закрыты (база адзіная), пакуль не прынясе даведку, што вылечыўся. а так так… Макаао, напрыкла [...]

Ну таму што з розумам да гэтай справы падыходзяць, а ў нас як звычайна праз задні праход і рабіць з гэтым ніхто нічога не хоча… Толькі робяць выгляд, што “нібыта” забараняюць транзакцыі і іншы нікому не патрэбны і бескарысны шлак

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26.07.2016

На месцы бацькоў я б закрыл яму мікразаймы і напісаў бы заяву аб забароне браць іх там зноў. Гэта першае. Другое – аплаціў бы наступны плацёж картай Альфа і ўсё. А трэцяе – заблакаваць усе сайты казіно яму. А чацвёртае – надрапаў бы жопу такому сынку!!!

Трэба думаць галавай хоць бы часам, калі гуляць – то толькі для задавальнення. Я таксама ўбіваўся, але не моцна, касароў так 50 за раз не больш.

А так усё чыста і ўдала……..пту-пту…..

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...