Ярмоленко цікавы для трох англійскіх клубаў
Навіны спорту
|
30 студзеня 2017 г.
ад
ArsenWenger
|
22 Адказу
|
510 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Крыніца – The Sun
дэбiлы б ляць ім Лестер 20 даваў год таму і яны крычалі нам трэба 25))))
ну як заўсёды карочэ
Мне здаецца, яго калі і купяць, максімум за 7-8 і то ЦСКА або Спартак верагодней за ўсё
ага, ты што, Дынама ж сказала, што ніводзін гулец не перайдзе ў клуб з Расіі))
Ага патрыёты Яшчэ тыя, хто на 500 тысяч больш прапануе, туды і пойдзе
ага ўсяго 500 тысяч
Мне здаецца для АПЛ ён слабаваты фізухі не хопіць,быццам здаровы а хрустальны
так ён там як Шэва будзе на лаўцы задніцу церці не больш
Ну не параўноўвай раскручаную пустышку з майстрам. Шева не заіграў таму, што там быў Дрогба, які ў той момант у Англіі быў Каралём.
Ярмоленко хутчэй чымсьці на постарэлага Криро падобны, які за сезон 1 ўдалы фінт зробіць і ўсё, а сэнсу ніякага
ну ён пасля еўра я гляджу ўвогуле сдаў, пайшоў у спад, а калі б своечасова прадаў то было б усё \м добра
мабыць напіўся па слядах Мели пайшоў
Ярмола не пойдзе ў рашку, яго ж меркаванне таксама ўлічваецца, альбо Англія, альбо Іспанія, ён моцны фізічна, проста наш чэмпіянат дэградуе і ён з ім разам, а там за мяжой значна ўсё адказней, шмат скаўтаў сочыць за табой, а тут што ў нас, з былой Говерлы або з Ворсклы, ці не скаўты, там гуляеш для балельшчыкаў, запоўнены стадыён, дух ад гэтага падымаецца, ёсць перад кім выкладвацца, публіка патрабавальная, і калі прайграе каманда, то не адразу пакідаюць трыбуны балельшчыкі, гэта рэдкасць, а ў нас 75-я мінута 3-0 і ўсё, усе расходзяцца, а ў АПЛ за 15 хвілін можна спакойна тры мячы забіць. Там іншая псіхалогія, а гэта вельмі шмат! Таму яму трэба сыходзіць – гэта дакладна, нават у серадзінку, дзе ён адчуе той менталітэт, тыя патрабаванні і ўзровень, а потым каб яго заўважылі скаўты з топ-клубаў
ярмсоленко нідзе не заграе паотаму што ён дно
Ну не дно, а талент – напалову зорка які думае што ён зорка
талантам ён быў у тым годзе а ў гэтым ён дно)))
талент страціць нельга,з ім нараджаюцца
страціць не а прабухаць так
Я б хацеў быць такім дном, як ты выказаўся!
Псіхалогія – вось у чым загвоздка, таленты раскрываюцца ў моцных чэмпіянатах з моцнымі супернікамі, а не з Волынню і Чарнаморцам!!! Няма ў нашым чэмпе самаразвіцця, у аматараў некаторыя каманды лепш трэніруюцца і граюць, чым у прэм’ер-лізе ў нас, ад гэтага і вынікі каманд і гульцоў
не спрачаюся але ўсе ўжо паглядзелі, як ён сыграў на Еўра і дарэчы яго рэальным шанцам быў бы чэмп Расіі і не больш – там ён хаця б як-небудзь мог бы сябе праявіць
якое такое Еўра, пра гэта можна нават не гаварыць, тут трэнер (не буду выражацца, а то мае выражэнні выдаляюцца і бянюцца, не магу я без мата не выказацца) павёў сябе як фізрук, у якога ў школе больш няма з вучняў каго выбраць, а ўзяў былых медалістаў (я пра Тимощука), трох баксёраў (Кучер, Степаненко, Ярмола) і дзірэтых нападаючых, якія не наведваюць “ўрокі” (не маюць гульнявой практыкі). І мы хацелі паказаць вынік, калі ў зборнай не было мікраклімату. У Францыі Бензема з-за скандалу адстранілі – так ён зорка, а ў нас мля зоркі-шморкі
У нас зоркі скончыліся з канцом кар’еры Рэброва
Што маем, тое маем, прыходзіцца цяпер спадзявацца толькі на маладзёжь, якая дае хаця б кроплю надзеі, ну а ў крайнім выпадку будзем ганарыцца толькі нашымі паралімпійцамі, толькі яны займаюць высокія месцы)))