Яўген Качалаў пакінуў PokerStars
Навіны покера
|
6 чэрвеня 2016 г.
ад
safon3
|
3 Адказу
|
308 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Пасля пяці гадоў і ўражальнага прагрэсу покера ва Украіне Яўген Качалаў больш не з’яўляецца членам каманды Team PokerStars Pro. Вось што ён напісаў на сваёй старонцы ў Твітары. Пачынаючы з 2011 года, калі мне пашанцавала прадстаўляць Украіну ў якасці члена каманды Team Pro, я атрымліваў ад гэтага велізарнае задавальненне і ганарыўся гэтым. За гэты час покер ва Украіне дасягнуў каласальнага прагрэсу, і я вельмі рады, што ўнёс у гэта сваю долю. Мне будзе прыемна ўспамінаць працу з мясцовай камандай PS Team над некаторымі фантастычна цікавымі праектамі, а таксама сустрэчы з выдатнымі людзьмі з сусветнай каманды. Хоць гэта глава майго жыцця закончылася, я з вялікім інтарэсам гляджу ў будучыню. Я па-ранейшаму абажаю гуляць у покер і планую гуляць у яго ва ўсіх кутках планеты, робячы ўсё магчымае, каб ва Украіне ён быў цалкам легалізаваны. Разгледзеўшы мноства варыянтаў, якія ў мяне зараз ёсць, я вельмі хачу паспрабаваць прымяніць тое, чаму я навучыўся ў покеры, у сферы бізнесу. Хачу падзякаваць Pokerstars, усім заўзятарам і людзям, якія сачылі за маімі выступленнямі і хваляваліся за мяне ўвесь гэты час. Гэта шмат для мяне значыць, і я спадзяюся на вашу падтрымку ў будучыні!
Фрыдок ужо размяшчаў гэтую навіну, пару дзён таму. Навучыся юзаць пошук 🙂
соры, выбачаюся, не знайшоў