Якое ваша стаўленне да таго, што стримеры казіно забіраюць вашы грошы з унутраных турніраў казіно?
Абмеркаванне стрымераў казіно
|
14 November 2022
ад
GoldKing
|
64 Адказу
|
7,253 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
На жаль яны як і іншыя хітрыя праекты знаходзяць абгрунтаванне ў тым, што гэта рэальныя грошы, якія яны плацяць за рэкламу стримеру. Як і стримеры ў апошні час адчулі сябе паўнавартаснымі работнікамі сферы, лічыўшы гэта фіксаванай аплатай за стрим, але пры гэтым не ўлічваючы што партнёрская ўзнагарода даволі немалая.
я таксама раней глядзеў стримераў, каб даведацца, якія слоты і правайдэры гуляюць
але потым зразумеў, што гэта ўсё лайно браць інфармацыю ў стримераў, бо накрутка пад іх сто пудоў
лепш гэта глядзець на розных форумах – выйгрышныя скрыншоты простых гульцоў, а не фантакрутоў
і павер, гэта лепш дапамагае з выбарам, чым тыя самыя фантакруты голімыя
Шмат якія стримеры дзякуючы хайпу толькі і існуюць….
І вось цікава, колькі чалавек зайшло на канал стримера Cobric пасля вашага паведамлення?🤔🤣
Не трэба намякаць на тое, што я кагосьці тут рэкламую! Не думаю, што занадта шмат яго наведала, прынамсі спадзяюся на гэта.
Думаю, так робіць не толькі ён адзін, спрабуючы максімальна выціснуць грошы з фіксаў. Тобто атрымліваецца патройная выгада: аплата за стрім, партнёрскае ўзнагароджанне і выйгрыш з турніру.
Адзінкі спосаб спыніць усё гэтае беззаконне са стримерамі – не ўспамінаць іх, не глядзець і не звяртаць увагі. Але як жа? Ствараецца тэма, якая нагадвае пра іх…
Калі хто зайздросціць стримерам, то падумайце вось пра што. Стрымінг – гэта не праца, малы стример атрымлівае капейкі, якіх хопіць на ежу і толькі. А што далей?
Людзі гатовыя клоўнаваць і даваць відовішча за 10 рублёў. Ну што ж..
Глядзіце на гэтых клоўнаў і смейцеся з іх, памятайце пра тое, што толькі абраныя зарабляюць сапраўды вартыя грошы, а іх вельмі мала. Астатнія – гэта клоўны. Клоўны, якія выступаюць для вас. Ці іншымі словамі – ШУТЫ.
Машуль, ну ў нас народ такі, хлебам не кармі – дай відовішча! Проста як чайкі з мульціка «У пошуках Нэмо» з крыкамі дай-дай-дай сыпаюцца ў надзеі насыціцца… абломваюцца, бо апетыт у народа расце, і ўжо гэтыя клоўны нецікавыя становяцца… і вось у выніку выходзіць сумнае відовішча…. клоўны пачынаюць адзін аднаму попкі выбухваць, абвінавачваючы ў чым-небудзь… пераходзячы ўсе прынцыпы маралі….. і вось для мяне яны ўжо ЖАЛКІЯ ПЕТРУШКІ, якім я проста спачуваю 😕
Якое безпрыстойства, у стримерстве няма нічога дрэннага, калі б ад простага гульца стример адрозніваўся наяўнасцю рэфкі, тут размова пра тое, што стримераў карміць за кошт аддачы простым гульцам тое, што павінна ісці на кешаут – гульцам «піліць» менеджары казіка, дзелячыся са стримерамі, па факце гэта на мяжы махлярства.
Гэта ж супярэчнасць, атрымліваецца ці не? На форуме не проста тэма абмеркавання стрымераў, а ўвесь раздзел.
Вось і я пра гэты распіл кажу, але атрымліваецца, хто-то абвінавачвае ў нібыта рэкламе, а нехта ўвогуле кажа, што не варта ствараць такія тэмы 😁
Гэтыя стрымеры жывуць за чужы кошт, а менавіта за кошт простых гульцоў, і ўвядзенне ў зман простых гульцоў пры пераходзе па іх спасылках – народ абманваюць, гэта нельга назваць працай, гэта проста разводка
Не пераходзьце па іх спасылках. І што тут такога?
Спачатку стримеры спрабавалі проста кампенсаваць свае прайгрышы, а зараз гэта для іх як праца і не важна каго яны будуць рэкламаваць.
граюць у аднолькавыя слоты(
Перафразоўваючы адну знакамітую цытату скажу: праблема не ў стрымерах, праблема ў тых, хто іх глядзіць!
Вельмі дурная фраза!! Раскажы гэта камусьці іншаму. Асабліва калі дотэры пачалі паўсюдна стрымаць казіно і падсаджваць сваю аўдыторыю на казіно. А пра крида я ўвогуле маўчу, колькі дзяцей загубіў.
Папулярныя слоты, звычайна псіхалогія ў стрымера(чалавека) такая закладзеная дзе быў раней занос у той слот трэба вярнуцца.
ну а я вось не гуляю слот з якога занос быў… ну на сваім профілі… ды і ўвогуле раней крута было калі гульнявыя аўтаматы не былі звязаныя і г.д.. прыйшоў з 50р у вулкан які небудзь, а там перад табой азербайджанец машыну прайграў у обезьянки… ён пайшоў а табе пашчасціла ты сеў і падняўрубля3-4… а не тое што зараз…
Раней, калі не было гэтых стрымераў, у казіно было вельмі шмат бездепаў… З якіх гульцы маглі і проста пазнаёміцца са слотамі, а калі ім “пашанцавала”, то і вывесці нядрэнны на той час выйгрыш(да таго ж, часта нават без верифікацыі…) Таму калі казаць у цэлым, то стрымэры гэта зло!
Раней бездепаў было больш, але іх змяншэнне звязана не толькі са стримерамі, а з агульным ужорствяннем правілаў. Стримеры – не зло самі па сабе, усё залежыць ад таго, як яны вядуць кантэнт. Галоўнае – гуляць адказна.
Але і не дабро, большая частка з іх рэкламуе помыйкі, пры гэтым, калі да іх паступаюць скаргі ад іх жа гульцоў, якіх яны прывялі, вырашаюцца ў адзінкавых выпадках. Потым гэтыя гульцы прыбягаюць сюды і просяць, каб ім дапамаглі!!!
Стрымэр стрымэру рознь . Дан Лудан напрыклад нармальна сваіх гледачоў цэніць. І пра турніры на казе ён казаў . Што не прадумана таму стрымэрам прасцей выйграць.
па сутнасці гэта іх праца, за якую яны атрымліваюць грошы
казіно увогуле павінна падзяліць турніры і не дазваляць там удзельнічаць стрымерам , яны з балансамі ў 2 3 кк натуральна супраць іх няма шанцаў у звычайных гульцоў
Ніколі пра гэта не задумваўся. З аднаго боку, пытанняў быць не павінна, бо гэта іх заробак, з якім яны могуць рабіць што заўгодна. З іншага боку, само казіно выплачвае атрымліваецца, у тым жа казіно потым з турніраў выцягваюць – якая-та ляндрасль. Больш усё ж тут з боку маралі, калі ўжо казіно з гэтым увогуле нічога не робіць, то застаецца на сумленні стрымераў саміх, хто так робіць, ну і ў іх кішэнях… Ну а калі ўжо з майго боку казаць, то гэта трэба пераціснуць, бо па адносінах да звычайных гульцоў гэта нейкае надуўніцтва.
Напэўна, адмоўнае больш! Калі я, сукааа, быў на другім месцы, яшчэ заставалася 2 з паловай дня, прыз 50к, на шчасце я так і застаўся на другім. Але я баяўся менавіта іх, гон..аў!