Якія слоты даюць на дробязь?
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
4 April 2025
ад
idobrnsk123
|
171 Адказ
|
29,304 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Па факце так, ніяк, канешне, колькасць ліній не паўплывае)
PG Soft , там сапраўды мінімалка 6 рублёў , але злавіць вялікі ікс цалкам рэальна. Удавалася і 2 і 3.5 куска ікса лавіць……
Хлопцы і дзяўчаты, раскажыце, пакуль тэма актуальная, дзе, напрыклад, можна пакруціць у покердоме бонус? Тут выбар не вялікі на бонусныя гульні, але ўсё ж якія слоты больш шанцаў дадуць адыграць… і стаўку менш за 10р пакуль не знайшоў.
Гейша, джаз і г.д. ніколі не дасць па 25 лініях больш x1000, не кажучы пра вялікія заносы.
Каб там такое здарылася, трэба ледзь не ўсе спіны ставіць праз вілды з іксамі. Там калі пашанцуе, ад сілы 2-3 супадзенні за бонуску. У горшым выпадку x30-100, у лепшым x150-x250.
Як ты кажаш, калі слот захоча, то дасць па любым лініям. Гэта толькі твае здагадкі, а я зыходжу з уласнага вопыту і мноства бонусаў. Я ні разу не бачыў па 25 лініях вялікіх заносаў, ні ў сябе, ні ў каго-небудзь.
Каб x1500 тое ж упіймаць у джазе па 25 лініях, ты хоць раз бачыў, каб ён кожны спін гуляў з вілдамі x2 і x3?
Тое, што табе дало ў монголе, там зусім іншая механіка. Т.е. там у бонусе сімвал не прывязаная да ліній і без розніцы, па 1 ты гуляеш ці 10. Выплаты за бонусны сімвал заўсёды аднолькавыя. Гейша зусім іншая механіка, там гуляюць менавіта ЛІНІІ, а не бонусны сімвал.
Апублікавана: 10 April 2025 #30
Ну я столькі проста не круціў гейшу або джас….больш за х300 не бачыў у іх.Я думаў чым больш ліній тым вышэй шанец впоймаць выйгрышную камбінацыю.
Апублікавана: 10 April 2025 #31
Ну ў тэорыі яна можа так даць, але ніхто гэтага не лавіў)
Як у Peking Luck (Pragmatic), колькі там? х100к максвін? або ў Bonanza х21500)
У тэорыі мб, але гэта ўсё міфы. Усе заносы лавяцца менавіта замяніўшы лініі, павялічыўшы диспу.
О, так! Пекін ад Pragmatic у свой час меў самы вялікі “заяўлены” ікс, яго толькі DOA-2 пераплюнуў. Вось толькі ў DOA-2 рэальна лаўілі агромністыя іксы і максвіны бачылі на форумах, а вось у Пекіне нешта ніколі не сустракаў такіх скрыншотаў.
Апублікавана: 10 April 2025 #33
Абавязкова паспрабую мяняць лініі.. цікавая тэорыя.проста трэба на доўгай дыстанцыі паглядзець…
Апублікавана: 10 April 2025 #34
Так, увогуле такіх слотаў насамрэч нямала)
Асабліва ў Pragmatic: Peking Luck, Extra Juicy, Dogs, дзе максвіны проста не лавяцца. Dance Party таксама такі скам, колькі разоў у ім лавіў па 2 ретрыгера і проста 30 пустых спінаў. Вядома, проста не пашанцавала, а не тое, што Pragmatic калісьці быў скамам)
Апублікавана: 10 April 2025 #35
А што датычыцца бонанзы максимум х2к з капейкамі лавіў.. і тое на мін стаўках… Хоць вельмі доўга круціў яе… Нават уявіць не магу камбінацыю на 21к.х….
Апублікавана: 10 April 2025 #36
З выхадам новай бонанзы, у старую зусім няма сэнсу гуляць)
У новай хаця б рэальна лавяцца вялікія іксы.
Эндорфіна, канешне ж!
Апублікавана: 10 April 2025 #38
Колькі ў слоты ад ПГ Софт не гуляў, ніколі больш х500 не бачыў. Умоўныя х100-300 ён дае даволі часта, але нешта вялікае, па-мойму, нерэальна споймаць. І ў тэме з выйгрышнымі скрыншотамі таксама нічога не відаць.
Тандэркік туды ж. Нібыта слоты цікавыя, але нічога не выйграеш. Ікс 100-200-300 максімум, а пішуць пра нейкія 10000.
Апублікавана: 10 April 2025 #40
Я ў тандэры бачыў у адзіне максімалку адзін раз і то гэта было на скрыне ад невядома каго)
Мб увогуле ўброс быў)
Ты прав, усе гэтыя пг софты, тандеркик, яшчэ эндорфіна, аматык – там выйгрышы ад сілы х300, а зліваеш ты там месяцамі тысячы ставак. Т.е. нават у тэорыі пры РТП 96 ты губляеш не 4%, а ўсе 96% гуляючы ў такі скам.
Пра нетэнт, мікра і іншыя старажытнасці нават гаварыць не буду.
Кожны ненавідзіць свайго правайдэра 🙂 І ўсё роўна ў яго заходзіць
Апублікавана: 11 April 2025 #42
Не часта канешне , пару раз выхоплівала добрыя іксы , але больш за ўсё падабаецца ў іх сядзець на адыгрышы , калі слот гуляе , а гэта відаць , трымае баланс усю ноч на аўтамаце ……..
Апублікавана: 11 April 2025 #43
Згодзен, якія там дзесяткі тысяч, я нават х1000 не бачыў , хаця я гулец ужо вельмі шмат гадоў, да чаго казаць, з самага пачатку гуляю, не толькі гэтых правайдэраў, ды і анлайн-казіно.🎰
увогуле ні ў адным слоце не бачыла максімалкі за больш за 10 гадоў гульні, ну не везе, усім жа нельга везці …… rtp гэта ўвогуле яшчэ тая замануха, мы не ведаем дыстанцыю, таму як на яго ўвогуле глядзеть ……
Апублікавана: 11 April 2025 #45
З усіх слотаў ад Pragmatic, асабіста са свайго вопыту скажу, слот, які рэальна дае добрыя иксы і часта, менавіта часта, – гэта Zeus vs hades. Усе астатнія вялікіх иксаў не даюць, так, яны прапісаныя ў тэорыі, але яны дзе‑та там, далёка ад гульца! Pragmatic добры ў многіх гульнях да х1000, тыпу сабак, так, часта, так дае, нават больш за х1000, розныя Hot Fiesta і г.д… Але вось рэальна вялікія иксы – гэта Зеўс супраць Аіда! Тут да х10000 злавіць цалкам рэальна, а да х5000 лавіў і па некалькі разоў у дзень! Адзінае не скажу за вялікую стаўку, вось што не ведаю, тое не ведаю 🤷♂️!
Апублікавана: 11 April 2025 #46
Дадам, што мідас хэнд стары таксама добра ставіць хсы.
Мне ў прагматэ падабаецца слот мідас хэнд і шугар раш.
Апублікавана: 11 April 2025 #47
Зноў адказ у прадмадэрацыю пайшоў!
Па-мойму, ён і быў асновай асноў для слотаў з такой механікай, так, ён класны, мне больш сабакі падабаюцца 👍 Але яго ніяк нельга параўноўваць з Zeus vs hades, гэта зусім іншыя ўзроўні! І нават блізка не стаяць адзін з адным. У гэтага Мідаса верх ⬆️ х1500, пра выключэнні я не кажу, у Zeus у дзень можна лавіць па 2-3 разы х3000, прычым гэта маленькі ікс для гэтага слота. Ну гэта клас Мерседес vs Рено! Я пра гэта ў прынцыпе спачатку і напісаў….
У ПНГ толькі на дробных стаўках па 1 лініі можа добра паставіць, книжки і старэнькі пимпед:)))
Апублікавана: 11 April 2025 #49
Мідас хэнд, рука, 🤚 там фрукты 🍇 ёсць яшчэ, ну тыпу сабачы слот, калі пра гэта то так, мне таксама падабаецца гэты слот! Прычым больш сабачай будкі. Ён, па-мойму, стары і магчыма, магу памыляцца, якраз і быў асновай для такіх слотаў з такой механікай бонусаў.
Апублікавана: 11 April 2025 #50
Ну што значыць толькі па дробязі, толькі па 1 лініі!!!
Колькі разоў у гэтым правайдары лавіў класныя іксы, ніколі не гуляю па 1 лініі.
Не згоджуся з табой тут.
У адным толькі sword the grail лавіў і х1300 літаральна тыдні 3 таму і х2500 у мінулым годзе, а па х800-х1300 не злічыць і не пералічыць :))) Ды і ў другой частцы гэтага слота таксама лавіў, прычым з першага заходу адразу х1350…