Якія слоты даюць на дробязь?
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
4 April 2025
ад
idobrnsk123
|
171 Адказ
|
29,310 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Бываюць слоты, якія могуць няблага стрэльнуць з 1р у 1 лінію. Заміціў такое за gowild і pimped. Ёсць яшчэ такія слоты? Падзяліцеся вопытам, олды!
Усе кніжныя так можна гуляць, а цалкам задраты (ацэньвальнікі гульні) круцяць па 1 лініі нават такія слоты як Спарта або Урарту Endorphina.
А так паспрабуй PNG Book Dead, Legacy Dead, Oasis of Dead, Scroll of Dead, Merlin, Ghost of Dead. У Endorphina Монгол, Санта, Эльдорадо і г.д. Яшчэ ў Truelab ёсць пару слотаў з механікай Legacy of Dead і таксама можна мяняць лініі.. У Belatra Book of Doom, Legacy Doom, BuyBonus Maya, Mayan Book. У пінко казіно ёсць яшчэ стары новомат, там таксама можна ў кнігах мяняць лініі. У іншых казіно новы новомат і там не мяняецца.
Увогуле знаходзь кніжную механіку і наперад.
У EGT паправілі гэтую тэму, змену ліній прыбралі. У некаторых казіно зусім нельга мяняць лініі.
Да ўся Эндорфіна можа па 1 лініі дзіка здзівіць!
Я лавіў х5 у Sparkling Fresh і Emirate (першых) яны 1 у 1 слоты 5 лінейныя макс выплата х1000 але па 5 лініям, па 1 лініі х5к. х5к канечне велічэзная рэдкасць але па 1 лініі х1к можа, але і чытае нядрэнна) а так усе могуць страляць – уся эндорфінка)
Я лавіў максімалку ў першых Emirate, як раз па першай лініі была:)))
па 4 сімвалы, х200, здаецца, найчасцей былі якраз па першай
Хаця я і не люблю так гуляць!
х200 калі па 5, калі па 1 то 4 топа х1000)
Я ў іх вэйджэр люблю мыць па 5 ліній, часам балік трымае ооооочэнь жорстка) мог з 500р па 5р круціць гадзін 5-6 так яшчэ і выйсці з 3-4 к рублёў)
А так я мангола па 1 люблю, але 5 мужыкоў не лавіў… хоць 4 лавіў раз 10-15 напэўна! і па 3р і па 5р і нават па 25 было разачак) і 5 белых коней лавіў Х2к (дарэчы часцей, па-мойму, чым проста звычайных коней)
Не ведаю, канечне, колькі людзей – столькі і меркаванняў, але я яшчэ з offline-казіно за сабой заўважыў, што ненавіджу гуляць не па ўсіх лініях! Адзінае выключэнне рабіў для гульняў тыпу клубник і обезьян, гуляў 3 лініі на розныя памнажэнні, звычайна ад 12 руб (3х4).
Да каму як, канечне ж.
Паменшэнне ліній проста дэспу падымае – вось і ўсё! Але я ў кнігі не магу гуляць па ўсіх лініях, для мяне гэта unreal проста) лутаць гэтыя па х1-х5-х10 выйгрышы па ўсіх лініях без бонуса проста жах)
Мне заўсёды здаецца, што я ўсё ўпушчу:))) Хоць скажу так, рэальна для гульні дапамагае і змена ставак і таксама змена ліній – і гэта 100%. Я ў гэтым упэўніўся 100 разоў! Гэта дакладна не супадзенні, у мяне было шмат гадоў, каб у гэтым пераканацца..
Дарэчы, я даўно таксама на тых людзей глядзеў, хто мяняе лініі тыпу – чаее? навошта ўвогуле? за 100 спінаў – 0 супадзенняў…
А потым сам як-небудзь паспрабаваў разок, два, тры, і ўсё) для мяне ўвайсці ў Эндорфіна па поўных лініях – гэта нейкі грэх)
Пачалося ўсё з самага першага заносу па 3 лініях у In Jazz у бонусе х1300! Я ніколі ў жыцці па поўных лініях столькі ў ім не лавіў (і наўрад ці зловя) А яшчэ я ўпэўнены, што па 1 лініі ў кнігах бонусы часцей – я прама ўпэўнены на 100% (слоту ж як-нікак трэба даваць выйгрыш, а калі па лініях не ставяць, то хаця б бонусы павінны ісці) Але вось якасць бонусаў ніхто не гарантуе)
Кожнаму сваё. У ўсіх свае стратэгіі. Твая таксама мае месца быць.
Проста я не люблю доўга глядзець на спіны, ну дакладней з гульнявога гэта па 0.5 ад стаўкі ці х1 як гэта ў асноўным бывае калі па ўсіх лініях граеш.
Тут раз у 50 спінаў але і дае бывае нармальна) у асноўным у кніжках канешне гэта х5
А яшчэ такі дзікі вайб злавіць па 1 лініі скатэр на 1-2 і чакаць топ-симвал на 3 і гэта ўжо х100, а калі дае сядзіш чакаеш на 4 ) за гэтыя пару секунд мандраж такі што ух )
у дзясятую лінію топы таксама ставіць. таксама вельмі рэдка катаю па 10. Многія праекты адключаюць магчымасць выбару ліній і мін. стаўку робяць вышэй.
Яшчэ з часоў калі з вялікімі дзядзькамі віселі па офлайн-казіно я катаў ад 1 да 7 ліній, часцей 1-4.
дарослыя дзядзі пацікаваліся частымі ретрыгерамі і тым, што даволі часта выходзіў з установы я хоць і з невялікім, але плюсам пры гэтым аплаціў паляну, якую яны там заказывалі, выводзячы частку прама падчас бонусаў. На той момант я быў пі3дюк зусім (хлопцам заўсёды даводзілася дамаўляцца, каб мяне ўпусцілі) і катаў не свядома, проста здавалася, што так часцей будзе выпадать. Апараты мне былі зусім не цікавыя і я не ўрубаліся, чаму яны туды так часта ходзяць, улічваючы іншыя залы з більярдамі, боўлінгамі і іншым..
Ну зразумела што і па 10 лініі топаў ставіць, асабліва калі па 1 лініі гуляеш – там кожны 100-ты спін лінія добрая (але не па першай) 😀 а як ставіш УСЕ лініі, то ўсё гэта знікае)
А наконт таго што праекты адключаюць лініі мне дагэтуль не зразумела – напэўна ў гэтым нешта ёсць, раз яны лініі адключаюць) не будуць жа проста так рабіць.. я разумею, джы адключылі прабіў карты ў эндорфіны – але навошта многія праекты робяць так, каб лініі мяняць нельга было.
Ну, вядома, каб гульцы мелі менш шанцаў на выйгрыш.
Лэдзі шарп!
Дарэчы, па прычыны дробязяў варта ўдакладніць! Для мяне стаўка ў 5 рублёў – ужо нешта нармальнае і я нават па такіх стаўках выводзіў 10-20к. Проста калі 4р – дробязі, то, дапусцім, непаганы слот ад Эндорфіна Роял Х Мас, там максвін вельмі тоўсты, праўда макс, што бачыў у ру-нэце, х30к у ім.. аднак х5-10к можа даволі, але і жрэ таксама.
не, не па 10, а ў дзясятай лініі. яна рэдкая, як і першая. паглядзі, як яна ідзе і ўяві, наколькі рэдка такая лінія топаў выпадае.
Рэдзей чым у першую лінію, імха
а так у Mascot: ёсць ад 2 р. стаўкі. Minotaurs Wilds і г.д. Ад 75 капеек Booming: Bang Bang Reloaded і г.д. Ад 80 капеек Game Art: Lunar Rabbit, Kukulkan’s Queen і г.д..
увогуле іх шмат, PGsoft ад 6 руб., там практычна любы слот. Заўважу, што некаторыя казіно павышаюць мін. стаўку ў гэтых правайдэраў, як і ў Spinomenal…
Я тут чамусьці зусім нядаўна адкрыў для сябе ін джаз, гейшу ад Эндорфіны па 1 або 3 лініях. Вельмі добра выдае
па 1 лініі інджаз і гейша даволі небяспечна круціць) там рэальна так моцна дыспу разганяеш, што жах
улічваючы, што слот можа не ставіць па 500 спінаў бонус -а ў 1 лінію так яшчэ і бонус х0 можа быць)
але ў свой час я нядрэнна па 3 лініям лавіў у гэтых слотах
Апублікавана: 9 April 2025 #20
Я ў гэтыя слоты па ўсіх лініях і х1000 не бачыў ні разу…а па адной лініі што ён увогуле можа даць… вельмі малаверагодна..чыста лінія вайлдаў калі 1раз за 10к спінаў!)
Ну, ты вельмі аптымістычны сцэнарый выдаў! Часта лавіў у адну лінію фулл топаў?
лінію вайлдаў наўрад ці лёгка споймаеш) бо нават без памнажэнняў гэта х1к + яшчэ можа х2 і х3 у бонусе шторка быць і гэта х5к… а ўлічваючы што часта выплаты вялікія але проста на сімвалах – то лінія вайлдаў міф нейкі)
Гэта як лінія вайлдаў у The King або Undines Deep
Хто не ведаў лінія вайлдаў у гэтых слотах па 1 лініі гэта х9000 + х3 у бонусе усяго х27 000, такога ў гэтых слотах нават у відэа ці скрынаў ніколі не бачыў) да нават па 10 лініях то я лінію вайлдаў не бачыў лол) а ўжо злавіць у 1 лінію х27к у Endorphina яшчэ і ў старой – гэта параўнальна джэкпот злавіць у диванке па 10р
Апублікавана: 9 April 2025 #23
Бывае заходзіш у эндорфіну і сыпле проста ўсюды. У такія моманты можна рызыкаваць і круціць тую ж гейшу па 1 лініі.
х500-х1500 лавіў неаднойчы такім чынам.
Калі баланс не дазваляе і яшчэ не разумееш, ці гуляе эндорфіна ці не, для сябе знайшоў аптымальны варыянт – ставіць 5-10 ліній. Там хаця б бонускі не пустыя)
А па 25 лініях іх максімум бачыў х150-х200.
Я так у Irish luck 🍀 ад плэйпэка гуляў. Там па 30 ліній жрэ момантальна, асабліва раней, былі толькі доларавыя. Так што пакуль не паднімеш – заўсёды ставіў ад 13 ліній і да 23 туды /сюды па 5-6 удараў! Амаль заўсёды пракатвалася :)) менш ужо не цікава …
Апублікавана: 9 April 2025 #25
Вечары на Джой з бонусных увайшоў у монгола1 па тры рублі на апошняй сотцы. На другім спіне бонус кінуў і 4 мужыка..Х1000 адразу. добра, што лініі не паменшыў…. тут усё ад аддачы залежыць – калі казік вырашыў табе аддаць мала, ён, па-мойму, любую камбінацыю табе паставіць, каб суму выдаць – хоць па 1 лініі, хоць па 25..