Якія памылкі навічкі робяць найчасцей?
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
28 November 2024
ад
xSeryix92
|
43 Адказу
|
776 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ці варта гнацца за адыгрываннем бонусаў?
Толькі калі вэйджар Х1 🤪
Я ўвогуле амаль ніколі не бяру бонусы, калі, вядома, яны відавочна плюсавыя.
Калі ўвогуле браць, адныя з галоўных памылак навічкоў на мой погляд
1. Выбар сумніўных казіно, часам проста адкрыты скам.
2. З-за неведання і без вопыту гульні, часта гуляюць у слоты, якія наўрад ці можна выйграць (аматик, нетент, ваздан). Ну яшчэ б эндорфіну і пг софт дадаў, напэўна.
3. Ну і гэты пункт адкажа на абодва твае пытанні. Браць проста разбуральныя ўмовы, з вагерам х50-60 і абмежаваннем выводу х3-х5-х10.
Ці варта гнацца за адыгрышам бонусаў? Ну тут лепш самому вырашыць, што табе трэба. Падабаецца круціць вэгеры, хочацца пагуляць даўжэй, то можна і бонус узяць, але толькі добры. Увогуле гульня з бонусамі, мне здаецца проста гульня дзеля гульні, выйграць цяжка і адыгрываеш рэдка. Як па мне, калі хочаш выйграць, то лепш унесці чысты дэп без бонусаў. Занёс і вывёў без якіх-небудзь адыгрышаў х50.
Я раней не брала бонус +100 да дэпу на риобете, там вэйджар 35. І вывесці можна × 5 да дэпу. Ну і так атрымалася, што вырашыла рызыкнуць, маё здзіўленне было – што з актыўным бонусам сталі даваць усе слоты. І вэйджар 35 лёгка адыграецца. І цяпер так пастаянна раблю. Бывае, што не ідзе, але па сабе праверана, што з актыўным бонусам больш прэ, ці што😅
Бонусы бываюць розныя – ліпкія, брудныя, з рознымі абмежаваннямі, з рознымі слотамі для «адмывання» і асаблівымі ўмовамі. Таму перш за ўсё трэба уважліва чытаць умовы.
Як прыклад наткнуўся на бонус “+20% на дэпазіт” з вэйджарам х40 і вішанька “Максімальная сума выйгрышу пасля адправаў бонуса складае х5 ад першапачатковай сумы бонуса”
г.зн. кладзеш 1000, баланс 1200, калі адмоеш х40 вэйджар, максімум можна вывесці…. 1000
тыпу хардкор рэжым)) Праз два дні заўважылі і змянілі макс. суму з х5 да х20
У розных казіно слоты на бонусныя, па адчуваннях, граюць па-рознаму. Ёсць дзе х50 мне не страшна і паспяхова адмываў. Ёсць дзе х20 фіг адмоеш. І нават “вэйджар” лічыцца па-рознаму. Дзесьці дэп+бонус. Дзесьці вэйджар толькі на бонус.
У некаторых можна падняць яшчэ пасля адправаў, а ў некаторых срежуць суму вываду пад максімум ад бонуса. У некаторых нельга купляць бонусы вышэй за 400р – і гэты спіс можна працягваць.
Так што скажу так: Бонусы НЕ ДЛЯ НОВІЧКОЎ. А для пражoўленых лудоманаў, каб насварыцца. Мае самыя вялікія вывады былі праз бонусы, і я часта заліпаю ў адзін слот, і не магу паставіць мэту, на якой можна спыніцца. А адмыў – можна выводзіць.
Бонусы за дэпазіт па тыпу як у водцы можна і трэба браць, так як вагер на дэпазіт практычна ва ўсіх казіно ў любым выпадку х3 будзе неабходна здзейсніць перад вывадам, таксама можна браць бонус, калі ён не ліпкі, не прывязаны, не накладвае якія-небудзь абмежаванні і ўмовы на твае сродкі, многія замежныя радзей і “нашы” казіно такое прапануюць.
Калі слоты гуляюць, можна нават х70 спакойна адыграць)
Гэта так, але ўсё ж такі абарот давядзецца зрабіць без дадатковага бонуснага балансу, а так у сетцы криптобосса прывітальны пакет бонусаў на першыя дэпазіты х20 здаецца)
Не чытаюць цалкам усе ўмовы бонусаў!
Навічкі, особо не чытаюць умовы дэпазітных бонусаў поўнасцю, потым жа скардзяцца, што казіно іх заскамілі і г.д.) Усё прыходзіць з вопытам, але раз ужо захацелася пагуляць у анлайн-казіно, то трэба чытаць усе правілы, каб не даць сябе абмануць.
Таксама не ўсюды рэалізавана абмежаванне на стаўку пры адмыванні бонуса.
І самая галоўная памылка – гэта тое, што пачатковец думае, што казіно для выйгрышу, на самой справе казіно створана выключна для «забірання» ў гульца грошай. 😋
Так, тут як бы пытанне спрэчнае, асабіста для мяне бонусы – рэч прыкольная, але залежыць ад таго, у якім казіно! Вось на маім прыкладзе, казіно Лев старэнькае, але праверанае, калі я ведаю, што ў бліжэйшы час грошай на деп не будзе, а паіграць захочуцца, то я роблю дэпазіт і бяру бонус, калі не пашанцуе – то потым проста кручу бонусныя! Пару раз нават адыграла))))
х45-50 насамрэч) але толькі на бонус. На тым жа джое пішуць, напрыклад, “вагер х35” але на дэп+бонус, г.зн. па факце х70 криптобоссявых
Але на криптобосее задэпазіціў 5к пад гэты бонус з вялікім вагерам, і вывёў 130к. А на джое 5-10% адмыю і ўсё
Пад бонусы заўсёды цікавей депаць, адыграць цяжка, але затое можна пагуляць па вялікіх стаўках ці ў высокавалатыльныя слоты.
Ага… Калі бярэце бонус, заўсёды глядзіце, які максімальны выйгрыш з яго можна атрымаць.
У большасці выпадкаў Х10 з дэпа.
не варта лепш депнуць і на свае пагуляць , не будзе праблем з вывадам ) 90% бонусаў накіраваныя на зліў або недапушчэнне вываду вялікай сумы і людзі ляпляюцца ў асноўным, усе гэтыя 200% і 1000 фрыспінаў гэта спосаб пазбегнуць страт
Пачынаюць гуляць у казіно
Як знайсці той самы гуляючы слот?
Ага, пакуль шукаеш, опа, а на балансе ўжо 0 руб.!😁
Трэба прайсціся па слотах ад розных правайдэраў, бывае ўпершыню заходзіш у які-небудзь слот і ён прыемна сыпле бонусамі не менш x300 у кожным))
Лічу, што бонусы на дэпазіт вышэй х30 – гэта марна выдаткаваны час і грошы. Вельмі шкадую цяпер, ужо няма “бездэпаў”… Якія ж гэта былі салодкія часы, але, відаць, сышлі назаўжды.
PS. Апошнім часам аддаю перавагу гуляць толькі на свае і там, дзе Няма гэтай “гемаройнай” верыфікацыі акка (паўторнай, потым яшчэ раз і яшчэ…).
Падтрымліваю цалкам! Бонус больш чым вагер на 30 – гэта абсурд!!
Мноства добрых і разумных думак, скажу па сваім досведзе пагоня за бонусам і мнимай выгодай заўсёды ў маёй практыцы абарочваліся стратай сродкаў.
А ўвогуле заўважыў, што некаторыя ўстановы пачалі патрабавать абавязковага абароту ў x1 на ўнесеныя сродкі, гэта значыць калі ўнёс дэпазіт і перадумаў, то абавязкова трэба зрабіць ставак на гэтую суму, але гэта ўжо іншае.
На маю думку ўвогуле лепш без бонусаў, так бы мовіць без вялікіх абавязкаў) і ўважліва чытайце ўмовы для ўсіх “падарункаў”
Упэўнены, што самая галоўная памылка для навічкоў – гэта самадурства, што казіно – гэта месца, дзе можна лёгка зарабіць грошы. А потым, калі гэтага не адбылося, наступае другі этап, потым трэці, чацвёрты і… Думаецца: ну трэба хаця б адыграцца, маўляў і Фсё. А рэчаіснасць часта бывае «сумнай», і такая, што ў геаметрычнай прагрэсіі ўсё больш расце незадавальненне, «мінус» (як фінансавы, так і псіхалагічны) і наступае залежнасць ад гульні.
Паколькі спачатку была вызначаная няпраўдзівая мэта – разбагацець нахаляву праз казіно). Зразумейце ж нарэшце, казіно – гэта не месца, куды можна хадзіць, як на працу ў касу за грашыма… Гэта месца як кіно, як тэатр, як падарожжа і г. д… І часам гэта бывае вельмі затратна і ў прамым, і ў пераносным сэнсе.
Ну так, бываюць і фартовыя, якія могуць сарваць тлусты КУШ, але гэта хутчэй выключэнне з правіла, чым правіла, і гэта трэба ведаць. Калі гуляеш у казіно і застаешся хаця б пры сваіх або з невялікай «плюсавай» дэльтай, лічыш, што табе пашанцавала)
Гуляйце ў радасць, жывіце ў радасць, а грошы… А грошы Няхай прыкладуцца!)
Як добра сказана, лайк за гэта, адназначна 👍