Які манітор абраць гульцу ў покер у 2018 годзе?
Навіны покера
|
14 красавіка 2018 г.
ад
kasper447
|
7 Адказаў
|
806 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Увесь працоўны час пакерны рэгуляр праводзіць, знаходзячыся перад маніторам. Часам нават за двума. І ад іх характарыстык моцна залежыць узровень камфорту і здароўе вачэй. Кожны год вытворцы выпускаюць новыя “больш бяспечныя і камфортныя” мадэлі манітораў. І гульцы часта сутыкаюцца са складанасцямі пры выбары такога патрэбнага дэвайса. Наша артыкул дапаможа вам у гэтым.
Як выбраць манітор для гульні ў покер?
У першую чаргу трэба арыентавацца на агульныя характарыстыкі: тып і ўласцівасці матрыцы, памеры, дазвол, хуткасць адкліку, вуглы агляду, асаблівасці, дызайн, кантрастнасць і цана.
Але не меншую ролю будуць мець і выключна індывідуальныя асаблівасці: маштабаванне, асаблівасці зроку, адлегласць да манітора пры прасадцы, канфігурацыя вашага ПК і аперацыйнай сістэмы. Таму ў ідэале – лепш паглядзець на манітор “у жывую” ў сяброў або хаця б у краме і зразумець, што падыходзіць менавіта вам.
Матрыца – галоўнае ў маніторы. Іх бывае 3 віды: TN, VA (і яе вытворныя) і IPS (PLS). Расположаны яны па ступені ўзрастання якасці і цэны.
Мы адабралі 5 мадэляў ад 4 папулярных вытворцаў з цаной ад 25 да 32 тысяч расейскіх рублёў на Яндекс.Маркет (цана можа змяніцца з-за скачкоў курсу валют).
Для працы манітораў 4K з дыяганаллю 32 цалі спатрэбіцца выконваць шэраг умоў:
Samsung S32D850T
Першы 32-цалевы манітор у нашым аглядзе ад вядучага карэйскага вытворцы.
І няхай з моманту яго выхаду прайшло амаль чатыры гады, у плане суадносін цана-якасць у яго амаль няма сапернікаў.
Сярэдняя цана: 26,000 расейскіх рублёў
BenQ EW3270ZL і BenQ PD3200Q
У тайваньскай кампаніі BenQ зараз ёсць два прыдатныя нам маніторы – BenQ EW3270ZL і BenQ PD3200Q. Першая мадэль больш танная (працэнтаў на 20), таму мае больш простую матрыцу. На рынку яны з’явіліся ў канцы 2016 года. Апошняя мадэль стваралася для графічных дызайнераў і мае высокую стабільнасць колеравай тэмпературы (распаўсюджванне “цёплых” і “халодных” колераў) пры любым з васьмі рэжымаў.
Агульныя характарыстыкі ў іх наступныя:
BenQ EW3270ZL:
Сярэдняя цана: 25,500 расейскіх рублёў
BenQ PD3200Q:
Сярэдняя цана: 30,500 расейскіх рублёў
Philips BDM3270QP
Нідэрландскі Philips выпусціў сваю мадэль BDM3270QP у прамежак часу паміж маніторамі ад Samsung і BenQ – вясною 2015 года. У мінулым годзе ацэньваўся некаторымі сайтамі як лепшы манітор з падобнай дыяганаллю.
Мае ўбудаваны і рэальна працуючы рэжым кампенсацыі няроўнасці падсветкі «SmartUniformity».
Сярэдняя цана: 31,000 расейскіх рублёў
AOC Q3277PQU
І апошні манітор ад кітайскага вытворцы AOC. Мадэль AOC Q3277PQU выклікала заўвагі ў графічных дызайнераў, але па тых характарыстыках, якія для гульца ў покер не прынцыповыя. У цэлым – гэта добры выбар.
Сярэдняя цана: 28,000 расейскіх рублёў
Калі вы вырашыцеся на пераход на такі манітор, то варта ўлічыць, што ў першы час давядзецца прывыкаць да гэтага вялікага дэвайса, эксперыментаваць з наладамі і адлегласцю сядзення ад яго. У якасці прыемнага бонуса пры куплі гэтага манітора можна ўлічваць, што ён можа замяніць любы тэлевізар.
З усіх варыянтаў, якія былі, мне спадабаўся менавіта Філіпс! Як па мне – самы лепшы, праўда цана не факт, што ахці будзе!
Што гэта за маніторы 60 герцавыя? Ні ў адну нармальную гульню не пагуляць. Покерысты таксама людзі і гуляюць і ў Battle, і ў CS, і ў што толькі можна.
Разрозненне і праўда адыгрывае вялікую ролю, але ў кожнага паважанага сябе покерыста (ну або тых, хто сур’ёзна гэтым займаецца) па 2 маніторы, а то і больш. Але не менш двух. У мяне іх увогуле тры, але я не гуляю ў покер. І мне аднаго асноўнага хопіць, дай Божа, і разрозненне там 1900 нешта там. Вольна ўлазіць 10 вокнаў з міляпіздрічным змяшчэннем, а калі пастарацца – то і 20 можна ўмясціць і будзе камфортна гуляць.
Мой асноўны манітор каштуе 300 баксаў, хоць можна яго і за 270 знайсці, ён выпушчаны ў канцы 2017 года, серыя новая. Тут жа паказаны па 30 касарэй – гэта 500 абксаў, мне здаецца, што тут усё херня напісана.
Гульнявыя нармальныя маніторы для гульняў (якія і для пра гульцоў і г.д.) каштуюць прыкладна значна менш чым манітор для галімых сталоў на пс.
Калі што, я доўгі час гуляў у 6-8 сталоў на сваім 17-цалевым маніторы за 30 абксаў і нічога.
Статця поўнае G A V N O.
PS: 4к 32-цалевыя маніторы. ЗАААААААААААААААААЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕММММММММММММММММММ прэлеcтнаму покерысту такі манітор (Слова выдалена сістэмай)??????????????????????????????????????????????????????????? 4 к (Слова выдалена сістэмай) ЗАЧЭМ???????????????????????????????????????? Я адкажу – ВЫЦІСКАЦЬ БАБКІ,
Калі ёсць грошы вось што трэба браць . У план узяць такі , але сам сябе развесіць пакуль не магу :))
Гэта не манітор. Там напісана SSD-накапіцель і г.д. Гэта сістэмнік мб уваходзіць ужо. Эппл дарагі, сцука
Зразумела, што гэта не манітор 🙂 гэта сур’ёзней, чым проста манітор – гэта 8-ядзерны, а ёсць і 18-ядзерны
Дарага, гэта проста неймаверна дорага, за такія сродкі можна сабраць два нормальныя ПК, пры тым яны не будуць горш! І пафіг, што яны будуць на Віндзе!