Які хітры «Стрымер»

Абмеркаванне стрымераў казіно | 25 кастрычніка 2024 г. ад | 38 Адказаў | 816 Праглядаў | 1 Рэакцыя
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24 лют 2022 г.
Misha55, 25 кастрычніка 2024 г.
У раш туриках кб удзельнічае той жа афф, толькі яго фиг зразумей, стрымер ён ці не) Сёння стрыміць, заўтра не. Пару разоў сутыкаўся ў гэтых турнірах, бяссільна, лепшае, што атрымліваў 5-12к. У тройцы ўтрымацца немагчыма. Якраз у адзін з дзён гуляў, потым гляджу ў тг афф выкладвае, што 1 мес [...]

Я, напэўна, не дакладна проста выказаўся. Я нічога не маю супраць таго, калі стрымер гуляе ў турніры па-за трансляцыяй. Так робіць афф у ваваде, лакислотс у буе, і многія яшчэ.

Я супраць таго, як стрымеры мэтанакіравана хочуць забраць прызавыя месцы ў прамым эфіры – у працоўны час. Дапусцім, як рабіў Кобрик. Стрыміў котаў, і ўвесь стрым збіраў пойнты ў турніры, якія праводзілі каты. Вось гэта зло.

А пасля стріму, ужо на свае ўласныя, хоць закатайся ўсе турніры.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 924
Публікацыі
8 137
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
MercavaIV, 25 кастрычніка 2024 г.
Я, напэўна, не зусім дакладна проста выказаўся. Я нічога не маю супраць таго, калі стрымер гуляе ў турніры па-за трансляцыяй. Так робіць афф у ваваде, лакислотс у буе, і многія яшчэ. Я супраць таго, як стрымэры мэтанакіравана хочуць адабраць прызы ў прамым эфіры – у працоўны час. Дапусцім, [...]

Я зразумеў, пра што ты, але ж лудан усе свае прызавыя з вадкі падзяліў сярод тых, хто ўдзельнічаў) Ды і многія так рабілі.

За Кобрыка хз, хто гэта і што гэта) 

Пра катоў зразумела, гэта цытадэль фантакрутоў. Нават узяць усю банду Трепуціна) 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
343
Публікацыі
2 275
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
29 ліс 2015 г.
Я зразумеў, пра што ты, але ж лудан усе свае прызы з гарэлкі падзяліў сярод тых, хто ўдзельнічаў) Ды і многія так рабілі. За кобрыка хз, хто гэта і што гэта)  Пра катоў зразумела, гэта цитадель фантакрутоў. Нават узяць ўсю банду Трепутина) 

яшчэ раз. калі стример кажа, што ён фантык (гэта адно). 

калі стрымеры ўдзельнічаюць у турніры паміж сабой – гэта нармальна

калі стример занёс турнік і падзяліў паміж гульцамі – гэта прыгожы ход. і гэта нармальна. чаму ён гэта робіць??? каб не быць гон доном! пра якога будуць казаць на фантыкі занёс турнік. яшчэ і ўраніў рэальных гульцоў. 

яшчэ раз. ён хайпануў на гэтым жэсце? калі падзяліў грошы паміж удзельнікамі?

Чытаючы цябе і бачыўшы тваё стаўленне да яго, магу заявіць з 1000000000000000000000000000000000000000000000% упэўненасцю, што ён хайпануў больш, чым хацеў)( я не кажу, што гэта дрэнна. па-мойму гэта больш нармальны ход (піяр). а то ўсё часцей сустракаецца чорны піяр))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 924
Публікацыі
8 137
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
Roull, 25 кастрычніка 2024 г.
яшчэ раз . калі стрымер кажа . што ён фантык( гэта адно).  калі стрымэры ўдзельнічаюць у турніры паміж сабой . гэта нарм калі стрымер занёс турнік і падзяліў паміж гульцамі гэта прыгожы ход. і гэта нарм. чаму ён гэта робіць??? каб не быць  гон доном !пра якога будуць казаць на фантыкі за [...]

Я проста адэкватна спрабую разважаць. 

Што, як і дзе робяць па стрэмах казіно. 

Калі для цябе нармальнае стаўленне да сваіх гульцоў, справядлівае размеркаванне прызоў у гонцы і г.д. – гэта піяр, атрымліваецца любы чалавечы ўчынак для цябе хавае сваю выга́ду. Перастань шукаць падвохі ва ўсім. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
343
Публікацыі
2 275
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
29 ліс 2015 г.
Я проста адэкватна спрабую разважаць.  Што, як і дзе робяць па стрымах казіно.  Калі для цябе нармальнае стаўленне да сваіх гульцоў, справядлівае размеркаванне прызоў у гонцы і г.д. – гэта піар, атрымліваецца любы чалавечы ўчынак для цябе хавае сваю выгаду. Перастань шукаць падвохі ва ўс [...]

у чым я шукаю падвох?? у тым што нейкі ушлёп(большасць). гуляе на фанцікі і расказвае як ён дэпнуў і занёс. што гэтую харчовую сістэму спансіруе казіно. я не шукаю падвох)) я даўно рэалістычна на ўсё гляджу)).

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
у чым я шукаю падвох?? у тым што нейкі ушлёпак(большасць) . гуляе на фанты і расказвае як ён дэпнуў і занёс. што гэту харчовую сістэму спансуе казіно. я не шукаю падвох)) я даўно рэалістычна на ўсё гляджу)).  

І не большасць, а 8 з 10 Ты ушлепков💩🤮💯 а па факце ўсе!!!!!Проста два,тры з іх падсаджваюцца з нармальных адлічэнняў за сваю гадзіну на гульню ў іншыя казі і вось тады яны па сутнасці ўжо і заліваюць тое, што ім плацяць за фантокрутство!!!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 370
Публікацыі
32 113
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Па-мойму, час сумленных стрымероў(якія стрымяць толькі на свае) прайшоў. Засталіся толькі піаршчыкі казіно, якія “сасуць” са сваіх падпісчыкаў “бабкі”).

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
343
Публікацыі
2 275
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
29 ліс 2015 г.
thee4, 25 кастрычніка 2024 г.
Як па-мяне, час сумленных стрымероў(якія стрымяць толькі на свае) пайшоў. Засталіся толькі піяршчыкі казіно, якія “сасуць” са сваіх падпісчыкаў “бабкі”).

Я не думаю, што хто то супраць стрымероў)? )) Але трэба  здымаць грозавыя акуляры)) пасля ўсёй сліны стрымероў на казіно. Але і  прадстаўнікі сліны пускаюць, як стрымеры іх кідалі. 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Я не думаю, что хто‑то супраць стримероў)? )) Але трэба здымаць градовыя ачкі)) пасля ўсіх слін стримероў на казіно. Але і прадстаўнікі сліны пускаюць, як стримеры іх кінуўi.

Аднак ты крыху не правы! Тута ўвогуле-то ўсе супраць стримероў – і я, і ты, і Міша, і thee4, і іншыя форумчане, ды ўвогуле ўсе мы!!!💯😎💪 Вельмі нават мы іх не тое што не любім, скажам так… ну ненавідзім што ль, пэўна, хутчэй прэзiраем і г. д…. гэта ж так?! Дзея ў тым, што ў ру чалавека ў крыві справядлівасць і сумленнасць, ну і сумленне, і рознае дрэннае, мерзкае, не па сумленню, што нам непрымальна і прыкра! Вядома, так!!!!! Хто б тут што ні казаў і не заяўляў, але стрымер па факце – г@д і ніяк іначай. Гэты, ведаеш, такая праца ў цодд ёсць у Маскве, у Піцеры не ведаю як у рэгіёнах, у цэлым ходзяць дзядзькі з відэакамерамі і ў форме моспаркінга напрыклад або цодд Масквы і здымаюць на фота і відэа ў рэжыме онлайн куды ты машыну паркаваў сваю, напрыклад нават у двары твайго дома🤣🤣🤣 і потым табе прылятае пяцёрка штрафу! Стрымер жа ў дзесяць разоў горшы за гэтага дзядзьку, у 10000 разоў, лічу, гэта г@д🪱 і ліка π у сотай ступені!!!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 370
Публікацыі
32 113
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Я не думаю, што хто-небудзь супраць стрымераў)? )) Але трэба здымаць грозавыя акуляры)) пасля ўсёй сліны стрымераў на казіно. Але і прадстаўнікі пускаюць сліну, як стрымэры іх кінулі.

Тут у кожнага свой погляд на стрымераў, маё стаўленне выклаў вышэй… Ну а тое, што прадстаўнікі ўключаюць “абідзенку”, што іх кінулі стрымЕра. Ну так на тое і шчука, каб карась не дрыжаў)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
343
Публікацыі
2 275
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
29 ліс 2015 г.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 25 кастрычніка 2024 г.
Але ты трохі не правы! Тут увогуле ўсе супраць стрымераў – і я, і ты, і Міша, і thee4 і іншыя форумчане, ды Ўвогуле Ўсе мы!!!💯😎💪 Вельмі нават мы іх не тое што не любім, скажам так… ну Ненавідзім што ці, пэўна, хутчэй пагарджаем і г.д…..так жа?! Справа ў тым, што ў ру чалавека ў крыві справя [...]

Ага ёсць зло, а ёсць прыслужнік зла)))) . Калі стрымер кажа, што ён фантык, калі праводзіць цікавыя конкурсы, кароч ўсё гэта як шоў – хай морчыць галаву (рано ці позна ўсіх дагоніць кара), (ёсць нават выпадкі, калі афы дапамагаюць сваім гульцам вырашаць праблемы з казіно, хоць на маю думку лепш праз Латест рэгістравацца, хаця б афіцыйная адказ будзе ад казіно). А так усе стрымера – поўная шляпа!!! (нават калі з 100 пару нармальных, гэта цалкам справу не мяняе)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 370
Публікацыі
32 113
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Roull, 28 кастрычніка 2024 г.
Ага ёсць зло, а ёсць прыслужнік зла)))) . Калі стрымер кажа, што ён фантік, калі праводзіць цікавыя конкурсы, карочэ ўсё гэта як шоў – няхай морчаць галаву (рано ці позна ўсіх дагоніць кара), (ёсць нават выпадкі калі аффы дапамагаюць сваім гульцам вырашаць праблемы з казіно, хоць як мне здаец [...]

Спачатку некалькі раз каля дзясятка глядзела стрымера на рулі, як хто робіць стаўкі, як іх “абкідваюць” або “через борт” кідаюць – было смешна, часам нават абідна… А ў слотах было нават часам цікава знаёміцца з новымі, нават у старых слотах убачыла некаторыя заканамернасці, якія потым выкарыстоўвала ў гульні. Але глядзела іх “гульню” толькі ў запісе)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
12
Рэпутацыя
810
Публікацыі
1 442
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11 сне 2023 г.
MercavaIV, 25 кастрычніка 2024 г.
Тут нядаўна была праблема ў стрымера з Роялямі. Так што, партнёрскія пытанні казіно не любяць вырашаць з публічнай агалоскай, тым больш на сайце для звычайных гульцоў. А пра два акаўнты на адзін айпі. Ну гэта ўжо класіка, мне здаецца ўсе казякі ўжо выкарыстоўваюць гэты метад, каб заскаміць [...]

Мне здаецца нармальныя праекты пры супадзенні IP стараюцца глядзець на актыўнасць акаўнтаў, калі, напрыклад, у адзін час іграецца – то могуць заблакаваць (выпадкова пераліў грошай) або, напрыклад, калі бонусы актыўна бяруцца; калі за гэта блакуюць, то ладна, але калі блакуюць за тое, што на 1 IP-адрас ёсць некалькі акаўнтаў на АДНАКОВЫЯ ПІБ + актыўнасць не перасякаецца, то, як па мне, гэта поўны беспредел.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...