Які хітры «Стрымер»
Абмеркаванне стрымераў казіно
|
25 кастрычніка 2024 г.
ад
Roull
|
38 Адказаў
|
816 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я, напэўна, не дакладна проста выказаўся. Я нічога не маю супраць таго, калі стрымер гуляе ў турніры па-за трансляцыяй. Так робіць афф у ваваде, лакислотс у буе, і многія яшчэ.
Я супраць таго, як стрымеры мэтанакіравана хочуць забраць прызавыя месцы ў прамым эфіры – у працоўны час. Дапусцім, як рабіў Кобрик. Стрыміў котаў, і ўвесь стрым збіраў пойнты ў турніры, якія праводзілі каты. Вось гэта зло.
А пасля стріму, ужо на свае ўласныя, хоць закатайся ўсе турніры.
Я зразумеў, пра што ты, але ж лудан усе свае прызавыя з вадкі падзяліў сярод тых, хто ўдзельнічаў) Ды і многія так рабілі.
За Кобрыка хз, хто гэта і што гэта)
Пра катоў зразумела, гэта цытадэль фантакрутоў. Нават узяць усю банду Трепуціна)
яшчэ раз. калі стример кажа, што ён фантык (гэта адно).
калі стрымеры ўдзельнічаюць у турніры паміж сабой – гэта нармальна
калі стример занёс турнік і падзяліў паміж гульцамі – гэта прыгожы ход. і гэта нармальна. чаму ён гэта робіць??? каб не быць гон доном! пра якога будуць казаць на фантыкі занёс турнік. яшчэ і ўраніў рэальных гульцоў.
яшчэ раз. ён хайпануў на гэтым жэсце? калі падзяліў грошы паміж удзельнікамі?
Чытаючы цябе і бачыўшы тваё стаўленне да яго, магу заявіць з 1000000000000000000000000000000000000000000000% упэўненасцю, што ён хайпануў больш, чым хацеў)( я не кажу, што гэта дрэнна. па-мойму гэта больш нармальны ход (піяр). а то ўсё часцей сустракаецца чорны піяр))
Я проста адэкватна спрабую разважаць.
Што, як і дзе робяць па стрэмах казіно.
Калі для цябе нармальнае стаўленне да сваіх гульцоў, справядлівае размеркаванне прызоў у гонцы і г.д. – гэта піяр, атрымліваецца любы чалавечы ўчынак для цябе хавае сваю выга́ду. Перастань шукаць падвохі ва ўсім.
у чым я шукаю падвох?? у тым што нейкі ушлёп(большасць). гуляе на фанцікі і расказвае як ён дэпнуў і занёс. што гэтую харчовую сістэму спансіруе казіно. я не шукаю падвох)) я даўно рэалістычна на ўсё гляджу)).
І не большасць, а 8 з 10 Ты ушлепков💩🤮💯 а па факце ўсе!!!!!Проста два,тры з іх падсаджваюцца з нармальных адлічэнняў за сваю гадзіну на гульню ў іншыя казі і вось тады яны па сутнасці ўжо і заліваюць тое, што ім плацяць за фантокрутство!!!
Па-мойму, час сумленных стрымероў(якія стрымяць толькі на свае) прайшоў. Засталіся толькі піаршчыкі казіно, якія “сасуць” са сваіх падпісчыкаў “бабкі”).
Я не думаю, што хто то супраць стрымероў)? )) Але трэба здымаць грозавыя акуляры)) пасля ўсёй сліны стрымероў на казіно. Але і прадстаўнікі сліны пускаюць, як стрымеры іх кідалі.
Аднак ты крыху не правы! Тута ўвогуле-то ўсе супраць стримероў – і я, і ты, і Міша, і thee4, і іншыя форумчане, ды ўвогуле ўсе мы!!!💯😎💪 Вельмі нават мы іх не тое што не любім, скажам так… ну ненавідзім што ль, пэўна, хутчэй прэзiраем і г. д…. гэта ж так?! Дзея ў тым, што ў ру чалавека ў крыві справядлівасць і сумленнасць, ну і сумленне, і рознае дрэннае, мерзкае, не па сумленню, што нам непрымальна і прыкра! Вядома, так!!!!! Хто б тут што ні казаў і не заяўляў, але стрымер па факце – г@д і ніяк іначай. Гэты, ведаеш, такая праца ў цодд ёсць у Маскве, у Піцеры не ведаю як у рэгіёнах, у цэлым ходзяць дзядзькі з відэакамерамі і ў форме моспаркінга напрыклад або цодд Масквы і здымаюць на фота і відэа ў рэжыме онлайн куды ты машыну паркаваў сваю, напрыклад нават у двары твайго дома🤣🤣🤣 і потым табе прылятае пяцёрка штрафу! Стрымер жа ў дзесяць разоў горшы за гэтага дзядзьку, у 10000 разоў, лічу, гэта г@д🪱 і ліка π у сотай ступені!!!
Тут у кожнага свой погляд на стрымераў, маё стаўленне выклаў вышэй… Ну а тое, што прадстаўнікі ўключаюць “абідзенку”, што іх кінулі стрымЕра. Ну так на тое і шчука, каб карась не дрыжаў)
Ага ёсць зло, а ёсць прыслужнік зла)))) . Калі стрымер кажа, што ён фантык, калі праводзіць цікавыя конкурсы, кароч ўсё гэта як шоў – хай морчыць галаву (рано ці позна ўсіх дагоніць кара), (ёсць нават выпадкі, калі афы дапамагаюць сваім гульцам вырашаць праблемы з казіно, хоць на маю думку лепш праз Латест рэгістравацца, хаця б афіцыйная адказ будзе ад казіно). А так усе стрымера – поўная шляпа!!! (нават калі з 100 пару нармальных, гэта цалкам справу не мяняе)
Спачатку некалькі раз каля дзясятка глядзела стрымера на рулі, як хто робіць стаўкі, як іх “абкідваюць” або “через борт” кідаюць – было смешна, часам нават абідна… А ў слотах было нават часам цікава знаёміцца з новымі, нават у старых слотах убачыла некаторыя заканамернасці, якія потым выкарыстоўвала ў гульні. Але глядзела іх “гульню” толькі ў запісе)
Мне здаецца нармальныя праекты пры супадзенні IP стараюцца глядзець на актыўнасць акаўнтаў, калі, напрыклад, у адзін час іграецца – то могуць заблакаваць (выпадкова пераліў грошай) або, напрыклад, калі бонусы актыўна бяруцца; калі за гэта блакуюць, то ладна, але калі блакуюць за тое, што на 1 IP-адрас ёсць некалькі акаўнтаў на АДНАКОВЫЯ ПІБ + актыўнасць не перасякаецца, то, як па мне, гэта поўны беспредел.