Які браўзэр.
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
28 November 2023
ад
Appolo
|
6 Адказаў
|
666 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ёсць ноут, працэсар старэнькі, але для прагляду стримаў і слотаў хапала.
Хутчэй за ўсё лётаваў браўзэр Опера. Цяпер Опера пачала тармажыць проста жах, гуляць у прагмат і глядзець стрым ужо немагчыма, стрым завісае, тармазіць, падгружаецца пастаянна.
Што браўзэры сталі важыць вельмі шмат – гэта чытаў, і што яны сталі займаць вельмі шмат аператыўнай памяці, плюс у браўзэры вісіць купа розных прыкладанняў.
Пытанне – ці ёсць сэнс спампаваць старую версію браўзэра, якая выйшла гадоў 5 таму, і заблакаваць абнаўленні?
А які ў вас самы хуткі браўзэр??
Смелы
У цябе звычайная опера была?
Як варыянт паспрабуй опера gx, там можаш наладзіць спажыванне аператыўкі і працэсара.
Ок,паспрабую.
Я і так выдаліў Оперу і спампаваў Оперу 2019 года,але нібыта ставіў забарону на абнаўленні,але бачу абнаўлілася. І тармозіць п..ц.
Па маіх назіраннях у мяне па рэйтынгу 1.Мозилла засталася больш-менш нармальнай,за ёй ставлю 2.Опера (яна была проста самай хуткай ,але ўсё скончылася),потым 3.Яндекс-браузер,У Яндекса-браузер увогуле са стрымамі п..ц,калі граеш паралельна ў слоты,чат стрыма ютуба ўвогуле не загружаецца,і калі заходзіш на старонку стрыма ютуба чат завіс,бо назапашаныя паведамленні не паспяваюць загрузіцца.А ў Мозилле чат ютуба нармальна ляціць,нават калі не глядзіш стрым.
Mozilla і Яндэкс у мяне на слабенькім кампутары лепш працуюць і Edge таксама норм, але хром, блін, усе рэсурсы жрэ.
Mozila для старэнькага жалеза норм!