Як зарабіць на RTP
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
5 April 2019
ад
Winsssston
|
35 Адказаў
|
5,444 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
у вытворцы яго даведацца, прычым у розных краінах – розны.
па тэме – не веру ў такія цуды, пасля такіх супадзенняў можа быць жорсткі даунсвінг
Стабільна забываю рабіць скрыны. За гэты час паспеў падкарміць 4 гульні, агульны профіт за красавік каля 500 еўра.
Як поспехі ў выніку па гэтай стратэгіі?кінуў?
Канечне) толькі гэта, па-мойму, мой бред з тых часоў, калі я любіў заліць за каўнер і пагуляць у аўтаматы) . Пасля гэтага паста быццам яшчэ месяц ці два я гуляў і ў выніку заблакіраваў рахунак ад граху пакуль быў у плюсе, таму што зразумеў дакладна аднойчы, што гэта апошні раз, калі я на гэтым атрымаў.) А так у іх нарм з мультаў – пацягваў пару год таму, замарочкі таго вартыя. Мінімум, здаецца, было 350€ з 20, а максімум вывелі 850 з 12)
шкода, канешне, дропаў-то ў мяне хапае, але там прапановы ні пра што для новых гульцоў у відэаслотах
Яны і не патрэбны, яны на прывітальныя бонусы мне ніколі не давалі. На мае дропы яно сыпала з дэпав мінімальных адразу па максбету і ў гару х2х4х6 або па такой жа схеме, але з 5 пятнічных фрыспінаў) я асабліва не захапляўся і ніколі асабліва не спадзяваўся на куш, + у іх яшчэ верыф даволі тупарылы, але тады яны нам зіму і вясну зрабілі) як адзін раз 500€ вывелі з гэтых фрыспінаў з акка, дзе дэп быў першы і апошні прыкладна за два месяцы да гэтага. Сядзелі разважалі на піва, а ў выніку ўсё было доўга і шчасліва)
па выніку не магу зразумець, схема то працуе ў 2023
ці ёсць сэнс цяпер падкармліваць слот, а праз тыдзень прыйсці за кушам
схема “падкормкі” ніколі ўвогуле не працавала
Ніяк, RTP не так пабудаваны, каб на ім што-небудзь можна было зарабіць, гэта фармулёўкі больш для казіно, чым для гульца
Пахожа на нейкую вільготную мрою) Не веру ў такое, але з цікавасці паспрабую, калі будзе магчымасць. Хаця і бязглузда яно.