Як зарабіць на RTP
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
5 April 2019
ад
Winsssston
|
35 Адказаў
|
5,352 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усім прывітанне, 100% тут ёсць людзі, хто гэтай сістэмай карыстаецца, але я ўпэўнены, што большасць усё ж не ў курсе. Сам я гэтую штуку правяраў два месяцы і яна сапраўды працуе. Усё, што нам трэба – нармальнае казіно і трошкі грошай на дэп. Дэпіць прыйдзецца 2-3 разы, за 1 раз нічога не атрымаецца. Я гэтай тэмай карыстаюся на сайце Видеослотс і яна нязменна прыносіць з кожных патраченых 5-7 еўра 40-500, але я думаю, можна падняць куды больш, проста я не прывык дэпаваць больш 10к і кожны раз, боячыся імгненнага сліву, граў па мінімуме. Уся суть тэмы ў тым, што трэба знайсці самы ўшчарбны слот і мінімальнымі стаўкамі звесці RTP на 15-17% пасля чаго выйсці і суткі ў яго не заходзіць. Лепш увогуле не гуляць пару дзён. Самая складаная рэч – ўчасна саскочыць), калі ён аддасць 50% будзе крыўдна, бо RTP у гэтым выпадку нядрэнна скача ўверх і ўсё давядзецца пачынаць зноў. Я спрабаваў карміць слот па 20 цэнтаў 2 дні (аўторак, чацвер), а ў наступную сераду, даўшы яму 3 спіны па 1 еўра, атрымаў назад 500+. Усе пруфы выкладаў у тэме са скрыншотамі і гэтай тэмай дзялюся для таго, каб разам разабрацца ў ёй да канца.
Забыў самае галоўнае сказаць, rtp абнаўляецца не адразу, таму і трэба чакаць пару дзён. Калі ў момант, калі вы скончылі гульню, яно напрыклад 55%, то праз суткі панізіцца да 30, бо зменіцца статыстыка гульні за дзень і месяц. Т.е. чым даўжэй пасля прайгрышу вы не будзеце гуляць, тым больш у ідэале вам у выніку дасць) мой таварыш па гэтай схеме таксама не так даўно зняў 500 евро з 2х дэпоў па 10-15.
Колькі гуляў у слоты, ніколі і нідзе не глядзеў гэты ртр. Дзе яго ўвогуле глядзець? Ну ты і шаман))))))))))))))
на некаторых сайтах ёсць спец.укладка. на Видеослотс ёсць і яна тыпу для таго, каб гулец бачыў дзе яму шанцуе, а дзе не, просто я яе выкарыстоўваю наадварот)
Можа ў гэтым нешта і ёсць, а можа проста супадзенне… Софт-то які? Любы?
Лепш увогуле не гуляць…
Ну вось. Тыя, што злева ўжо адпрацаваныя і цяпер я паступова па 2-3 спіна ў дзень іх збіваю, каб агульны RTP быў ніжэй за 96%, ну а тыя, што справа на чарзе) playngo каціць на ўра, мікра двойчы давала па 4000%.
супадзенне наўрад ці, але хутчэй за ўсё, каб паставіць гэтую справу на паток спатрэбіцца армія дропаў) іначай гэта ператвараецца ў звычайнае лудаманства. Але зарабіць з новым акк там можна нядрэнна. Вось за гэты месяц, пры тым, што я лудоманю пакуль не ўпаду))
Не зразумеў, што справа – злева… Гэта што за скрыншот, як слоты насыпалі ў выніку што ці што?
я ўжо паправіў, спачатку не той скінуў проста
Пліяць, ну нешта ў гэтым ёсць… А як дасягаеш такога паніжэння? Слот увогуле нічога не дае, што ці?
так, я імкнуся гуляць у менш папулярныя гульні і калі спінаў 20-30 у нуль ці каля таго, то выхаджу і праз дзень зноў іду падкормліваць. На другі раз у палову менш кармлю. За 2,5 мес. ні разу не падвяло) Таварыш мой пачакаў тыдзень і проста за пару хвілін 500 зняў, пры тым што граў ён па мінімалцы. Калі ставіць 10-50$ з новым аккаунтам, у якога агульны RTP будзе ніжэй за 50%, можна напэўна нядрэнна ўгарнуць.
Калі гэта сапраўды працуе, то піпец ўсім заявах пра выпадковасць раздач, і пра тое што маўляў пров не вядзе гульца)
Трэба будзе паспрабаваць. Шкада, што падобная справаздачнасць па RTP толькі ў відосах паходу.
па-мойму ёсць яшчэ пару казіно з гэтай тэмай, тут у аглядах бачыў, але не памятаю.
У прынцыпе можна і па чуйцы апускаць, толькі трэба спачатку папрактыкавацца з лічбамі, як гэта працуе.
іменна для гэтага я і стварыў гэту тэму) агульнымі намаганнямі дагонім буржуа!))
тэма, канешне, цікавая, але мне здаецца, калі б існавала якая-небудзь, нават мінімальна прыбытковая схема ашуканства казіно, яе б даўно выявілі і паставілі на паток
Так па вялікім рахунку атрымліваецца, што гэта не ашуканства казіно, а людзей, хто гуляе паралельна)
Казіно нічога не губляе.
Ну не так даўно тут або проста ў навінах чытаў, што група махляроў выставіла некалькі онлайн-казіно. Там само сабой схему не раскрывалі, але прыкінь калі мы блізка і дагонім – як?)) Увогуле мяне нядаўна там заблакіравалі на 4 дні і нават на пошту не адказвалі) у чаце пісалі, што акк пад следствам, але прычыну назваць не могуць.
хлопцы вы вар’яты …
проста пашанцавала.. з улікам што дыстанцыя ідзе ў месяцах статыстыка павінна быць у гадах, а яе няма .. проста пашанцавала і сістэму за вушы прыцягнулі..
я не спрачаюся па рандоме ў слотах увесь рандом зайшоў у казіно повнзло ці не і ўсё няма там нічога больш…
Ну каля 15 снарадаў у адну воронку.. таксама трохі пахне фантастыкай. Увогуле з удачай у мяне так сабе))
Хз, я ўсё-таки думаю, што казіно вядзе гульца так ці інакш, дакладней не казіно, а правайдэр.
Любому правайдэру ў сувязі з канкурэнцыяй выгадней, каб да яго ішлі гуляць. Гэта дасягнуць можна, калі гульня стане цікавей для кожнага гульца. Калі ўвогуле, напрыклад, камусьці катастрафічна не шанцуе, то можна крыху выраўнаваць для кожнага РТП праграмна без палева, каб няшчасныя пасля доўгага даўнстрыка не разбягаліся – баня акк.
Таксама і выраз “навічкам шанцуе” цалкам можа быць і не проста выраз.
Ды можа і так. Але ўсё ж варта пабольш статыстыкі сабраць і калі яшчэ ў 3-х чалавек залаціцца, то дадумаем, адкрыем закрыты чат і Купім выспу) Назавём Лудоманія.
Ну тут 100%-най схемы, мабыць, не атрымаецца, рандом ёсць рандом у любым выпадку. Але шанцы на поспех павялічыць, думаю, цалкам можна.
ну да, карміць па 10 цэнтаў, а здымаць па 1000$)) хоць на 100$+ у іх стопудова іншы “рандом”)) трэба, каб двое тэставалі слот, каб прыкладна ведаць, калі ён пачне сыпаць, а трэці ў выніку здымаў. Дарэчы, у ру казіно гэта тэма зусім не ідзе. Я заўважаў, як змяняецца аддача ў адным з топ ру казіно ў канкрэтнага слота. Ёсць некалькі чалавек па суседстве, хто ўвогуле не гуляе, з іх кампоў спецыяльна правяраў. Слот выдае 2 тыдні вельмі добра ўсім, а потым рэзка ў 0, у тым ліку і на новых аккаў. Я цяпер у рандом асабіста ўжо зусім не веру пасля гэтага. 100% кожны слот усталёўваецца ў залежнасці ад папулярнасці сярод гульцоў на канкрэтным сайце. хз, па-іншаму так не растлумачыць.