Як захаваць выйгрыш?
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
мне б так 🙂
Ну, гэта як алкаголіку даць мільён і не пускаць у краму, ён усё роўна знойдзе “куды” і “дзе”.))
Заўважыў, што калі грошы, якія выйграў, “пусціць на вецер”, або проста бяздумна патраціць – потым вельмі цяжка выйграць такую ж суму, не кажучы ўжо пра нейкія больш сур’ёзныя грошы)) А калі намеравацца выйграць пэўную суму на нешта спланаванае і канкрэтнае і менавіта на гэта ўрэшце патраціцца – новы выйгрыш не прымусіць сябе чакаць…
Штосьці падобнага я не заўважаў. Калі намеравацца выйграць нейкую пэўную суму, то, па мне, гэта шлях у нікуды.
каб захаваць выйгрыш-зрабіць пакупку не выводзячы грошы з інтэрнэту
Як пазбавіцца ад тылта і замазкі?
апошнім часам з гэтым вялікія праблемы
ці ёсць у каго думкі ?
Змяніць захапленне, выбіце яго чым-небудзь іншым