Як з'явіўся каранавірус COVID-19
Пагаворым пра жыццё
|
8 красавіка 2020 г.
ад
AydarKaribullin
|
25 Адказаў
|
486 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну а высновы, думаю, кожны зробіць сам…
Я, вядома, не спецыяліст у галіне аўтарскага права, але не знайшоў інфармацыі пра тое, каб аўтарскія правы пацвярджаліся кожны год, а гэты сайцік – натурком, ахоўваецца аўтарскімі правамі з 2020 года, адкуль маё імхо, што гэта “утка” зробленая на калені, г.зн. галімы хайп, але не прэтэндую на ісціну канешне.
Ну не ведаю. Гэта адно з самых сур’ёзных выданняў у сваім сегменце.
Не спрачаюся, можа проста “скрыптовы” сайцік зрабілі пад арыгінал, чаму аўтарскія правы ў іх ад 2020 года?
А я не знатак у пытаннях аўтарскіх правоў. Можа кожны год абнаўляюць ці пацвярджаюць.
АЛЕ. Ты мяне заінтрыгаваў і я залез у Вэб-архіў. І вось уласна. Здымак за 20 лістапада 2015-га года….
Не па тэме,але фбке бачыў відос,што Расія гат.ся да вайны,як думаеце гэта праўда?Тыпа хочуць напасці на Расію
Ну я х.з. што сказаць, калі гэта сапраўды праўда, то пендосы ад яго больш за ўсіх пацерпяць, о чём ужо сведчаць сённяшнія лічбы ахвяр.
Проста адно ў галаве не ўкладваецца, калі пендосы яго вырабілі, напэўна павінны былі паклапаціцца пра супрацьяддзе? Як-то не лагічна ўсё гэта, Кітай, які першы сутыкнуўся з каронкай, змог яе перамагчы за 3 месяцы, а пендосы, яго вырабіўшыя, паміраюць як мухи😖
Падазраваю, што думалі па старой схеме – за лужой адседзець… Не прайшло 😁
А зноў жа. А хто ведае, ёсць у іх вакцына ці не? Ніхто не ведае. Можа і ёсць. Але па-тупому палiцца то не хочацца. А так цяпер пройдзе нейкі час – бац. Амерыканцы вынайшлі вакцыну. Самыя крутыя ў свеце… Бінга. А адным лямам больш, адным менш, калі і ў якой краіне гэта кагосьці спыняла? ))0
Ёсьць у іх і супрацьвірус, але выдаць яго – гэта адразу сябе спаліць. А мруць якраз тыя, кім можна ахвяраваць, лішніх жа ў іх вельмі шмат, тых жа ў чайна-таўнах. А наконт артыкулу, я каля 2015 года глядзеў перадачу, там таксама абмяркоўвалася тэма, маўляў вірус створаны. У Амерыцы нават нейкая кантора забабаніла пад гэтую пандэмію больш мільёна пластыкавых, герметычных трун. Дарэчы, памерам на чатыры трупы. То бок, як меркавалі, адна труна на адну сям’ю. І такія труны ўжываюцца звычайна для пахавання вірусных трупоў. Маўляў, пластмаса трывальная, і вірус яе не зможа пакінуць. Паводле гэтай інфы яны ўсё ж вырашыліся на такі нечаканы крок. Сумна, але інфа хадзіла, што ідзе планамерная падрыхтоўка да атакі вельмі даўно, 3-4 гады таму гэта было агучана.
Стоп паніка!
чЫТАЎ ГЭТА МЕСЯЦ ТАМУ і гэта не той вірус, хлопцы! Не той!
аБ ГЭТАМ ТАМ Ж Э І НАПІСАЛІ І АСПРЭЧЫЛІ ВЯДУЧЫЯ БІЯЛАГІ СВЕТУ
Я думаю вірус Амерыка зрабіла ў Кітаі і нешта пайшло не так ,і тут усё пайшло самім ім пад колы, ,або Кітай сам зрабіў, я хз…….
Увогуле адкуль не вазьміся з’явіўся ,як кажуць,я сам падхапіў не слаба хоць даўно не хварэў……….
як бы не вельмі пераканаўча гучыць “Стоп паніка!”, а за гэтым ідуць вялізныя панікуючыя літары 😁
Не, усё роўна бязглузда, прытянута за вушы, я хутчэй паверу ў простую выпадковасць, чым у такі “загавор” )
А дзе ты тут убачыў паніку Слава ? 😎
да ніякай панікі, я вось вакцынуюся кожны дзень па 250-300гр і нарм. якраз ужо 12 ёсць, пайду тяпну)
https://svpressa.ru/health/article/259735/ Сёння ў навінах па зомбаяшчыку тэлеканал Известия пра гэта ўвесь дзень кажа, што амерыканцы раней перахварэлі на гэты вірус.
та нееее, то яшчэ бубонная чума была🤐
Ну Хз они странные. Мало ли чё они мутят, заговорщики они ещё те.. Для чего то это сделано, не клубнику же выращивать..Готовились по публикациям с 13 года, значить что то знают., И факт есть.. Инфы оч много, и предположения разные, я смотрел тут кому интересно.
newzz.in.ua/main/1148907032-o-plastmassovyh-grobah-gotovyh-konclageryah-i-inyh-amerikanskih-neponyatkah.html
Все началось с того, что недалеко от Атланты, в штате Джорджия, чуток в стороне от основной трассы, один янки случаем набрел на странноватое, никем не охраняемое хранилище под открытым небом. На пустыре, посреди выгоревшей под солнцем травки и чахлых редчайших кустарников тянулась бесконечная стенка аккуратненько сложенных друг в друга (по 17 штук) контейнеров прямоугольной формы из темного рубчатого пластика, в количестве от 500 тысяч до миллиона штук – сосчитать их не представлялось вероятным. И смотрелось это так, как будто их только вчера доставили – ни пыли на их, ни грязищи, ни опавшей листвы.
Складированные ёмкости могли иметь какое угодно предназначение, скажем, для хранения воды, мусора, для транспортировки каких-нибудь сыпучих, вязких либо водянистых материалов. По форме они напоминали неоднократно увеличенные продуктовые контейнеры для холодильников. Их объем просто позволял поместить вовнутрь целого гиппопотама. Но тот первооткрыватель почему-либо сходу и совершенно точно решил, что это… гробы.
Свое открытие, снабженное фото и любительской видеозаписью, он выложил в вебе, и пошла-покатилась волна по взбудораженным интернет-пользователям. Поначалу посреди английских, потом и всех иных, из различных государств. Волнующее событие дискуссируется на все лады. Какие только догадки и догадки не высказываются, какие выводы не делаются.
Под это дело вспомнили и про типо искусственно всераспространенные эпидемии СПИДа, птичьего и свиного гриппа, и опасность Третьей Мировой Войны, столкновение с гипотетичной планеткой Икс, готовящееся в Америке извержение 2-ух циклопических супервулканов – Йеллоустонского и калифорнийского, Валлей Вью, сокрушительное цунами, которое должно обвалиться на восточное побережье страны, атаку террористов… И не в последнюю очередь штатскую войну. Независимо от предлагаемой версии, все участники интернет-дискуссий сходятся во мировоззрении, что правительство знает заблаговременно о некоторых, неизбежно будущих событиях, чреватых большими человечьими потерями, и заранее готовится к ним, складывая в скрытых местах большие партии гробов.
Отдельные въедливые личности пробуют проводить собственное расследование. Так появилось на вебе, приобретенное аэрофотосъемкой, изображение нареченного места с точными географическими координатами и с отлично видной сетью дорог, обеспечиваю-щей открытый доступ к складу со всего побережья Атлантического океана. Выяснилось, что рядом с загадочным складом находится CDC – Center for Disease Control (Центр по контролю за болезнями). Отыскалась и фирма-изготовитель контейнеров-гробов – Polyguard and Co, которая типа подтвердила, что получила от федеральных властей США большой заказ на изготовка… четырехместных (!?) гробов.
Я тоже заглянула на ее веб-сайт и увидела на нем фото и чертежи тех контейнеров, что складированы в Джорджии, и прочитала приблизительно последующее: Компания Polyguard and Co производит склепы-усыпальницы хоть какого размера – от взрослых до детских. Созданные для захоронения контейнеры сделаны из особенного сверхпрочного, неразлагающегося пластика polyguard. Он в 3 раза крепче сплавов из стали, прочнее бетона, и при соблюдении правил процедуры захоронения, обеспечивает наивысшую изоляцию от среды с гарантийным сроком 100 лет. Выходит, тот первооткрыватель был не так и далек от правды?
Пакуль дакладна невядома, адкуль узялася гэтая заразу. Пакуль толькі здагадкі і чуткі. Але прыйдзе час і свет даведаецца, адкуль і як. Калі хто-небудзь у гэтым вінаваты, то ім адназначна не пашанцуе, увесь свет пацярпеў ад гэтага віруса. Дарэчы, гэта пакуль яшчэ пачатак, услед будзе эканамічны крызіс у свеце. Таму будзьце ўважлівыя, беражыце сябе, родных, блізкіх і акружаючых.
ужо даўно ўсім вядома, што вірус не быў створаны штучным шляхам
Стыджуся спытаць. А хто гэтыя УСІ ?
ну гэтыя….
ЗУСІМ ПРАВІЛЬНА
штучны вірус з часам аслабляецца тт наадварот
Навокал самі эпідэміёлагі 😁