Як з'явіўся каранавірус COVID-19

Пагаворым пра жыццё | 8 красавіка 2020 г. ад | 25 Адказаў | 486 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 620
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

Ну а высновы, думаю, кожны зробіць сам…

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 639
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.

Я, вядома, не спецыяліст у галіне аўтарскага права, але не знайшоў інфармацыі пра тое, каб аўтарскія правы пацвярджаліся кожны год, а гэты сайцік – натурком, ахоўваецца аўтарскімі правамі з 2020 года, адкуль маё імхо, што гэта “утка” зробленая на калені, г.зн. галімы хайп, але не прэтэндую на ісціну канешне.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 620
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
maxmox, 8 красавіка 2020 г.
Я, канешне, не спецыяліст у галіне аўтарскіх правоў, але не знайшоў інфы пра тое, каб аўтарскія правы пацвярджаліся кожны год, а гэты сайцік – натурком, ахаваны аўтарскімі правамі з 2020 года, адкуль маё імха, што гэта “утка”, зробленая на каленцы, т.е. галімы хайп, але не прэтэндую на ісціну [...]

Ну не ведаю. Гэта адно з самых сур’ёзных выданняў у сваім сегменце.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 639
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.
AydarKaribullin, 8 красавіка 2020 г.
Ну не ведаю.  Гэта адно з самых сур’ёзных выданняў у сваёй нішы.

Не спрачаюся, можа проста “скрыптовы” сайцік зрабілі пад арыгінал, чаму аўтарскія правы ў іх ад 2020 года?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 620
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Не спрачаюся, можа проста “скрыптовы” сайцік зрабілі пад арыгінал, чаму аўтарскія правы ў іх ад 2020 года?

А я не знатак у пытаннях аўтарскіх правоў. Можа кожны год абнаўляюць ці пацвярджаюць.

АЛЕ. Ты мяне заінтрыгаваў і я залез у Вэб-архіў. І вось уласна. Здымак за 20 лістапада 2015-га года….

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 755
Публікацыі
12 104
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
5 лют 2019 г.

Не па тэме,але фбке бачыў відос,што Расія гат.ся да вайны,як думаеце гэта праўда?Тыпа хочуць напасці на Расію

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 639
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.
AydarKaribullin, 8 красавіка 2020 г.
А я не знаўца па пытанні аўтарскіх. Можа кожны год абнаўляюць ці пацвярджаюць. АЛЕ. Ты мяне заінтрыгавaў і я залез у вэбархіў. І вось уласна. Здымак за 20 лістапада 15-га года….  

Ну я х.з. што сказаць, калі гэта сапраўды праўда, то пендосы ад яго больш за ўсіх пацерпяць, о чём ужо сведчаць  сённяшнія лічбы ахвяр.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 639
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.

Проста адно ў галаве не ўкладваецца, калі пендосы яго вырабілі, напэўна павінны былі паклапаціцца пра супрацьяддзе? Як-то не лагічна ўсё гэта, Кітай, які першы сутыкнуўся з каронкай, змог яе перамагчы за 3 месяцы, а пендосы, яго вырабіўшыя, паміраюць як мухи😖

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 620
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Проста адна рэч у галаве не ўкладваецца, калі пендосы яго вырабілі, напэўна павінны былі паклапаціцца пра супрацьяддзе? Як-то не лагічна ўсё гэта, кітай, які першы сутыкнуўся з каронкай, змог яго перамагчы за 3 месяцы, а пендосы, якія яго вырабілі, паміраюць як мухи😖

Падазраваю, што думалі па старой схеме – за лужой адседзець… Не прайшло 😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 620
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Проста адно ў галаве не ўкладаецца, калі пэндосы яго вырабілі, напэўна павінны былі паклапаціцца пра протиядзе? Як то нелагічна ўсё гэта, Кітай, які першы сутыкнуўся з каранавірусам, змог яго перамагчы за 3 месяцы, а пэндосы, яго вырабіўшыя, гінуць як мухі😖

А зноў жа. А хто ведае, ёсць у іх вакцына ці не? Ніхто не ведае. Можа і ёсць. Але па-тупому палiцца то не хочацца. А так цяпер пройдзе нейкі час – бац. Амерыканцы вынайшлі вакцыну. Самыя крутыя ў свеце… Бінга. А адным лямам больш, адным менш, калі і ў якой краіне гэта кагосьці спыняла? ))0

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
509
Публікацыі
3 084
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
28 кас 2015 г.
Проста адно ў галаве не ўкладаецца, калі пендосы яго вырабілі, напэўна павінны былі паклапаціцца пра супрацьяддзе? Як то не лагічна ўсё гэта, Кітай, які першы сутыкнуўся з караўнкай, змог яго перамагчы за 3 месяцы, а пендосы, яго вырабіўшыя, мруць як мухи😖

Ёсьць у іх і супрацьвірус, але выдаць яго – гэта адразу сябе спаліць. А мруць якраз тыя, кім можна ахвяраваць, лішніх жа ў іх вельмі шмат, тых жа ў чайна-таўнах. А наконт артыкулу, я каля 2015 года глядзеў перадачу, там таксама абмяркоўвалася тэма, маўляў вірус створаны. У Амерыцы нават нейкая кантора забабаніла пад гэтую пандэмію больш мільёна пластыкавых, герметычных трун. Дарэчы, памерам на чатыры трупы. То бок, як меркавалі, адна труна на адну сям’ю. І такія труны ўжываюцца звычайна для пахавання вірусных трупоў. Маўляў, пластмаса трывальная, і вірус яе не зможа пакінуць. Паводле гэтай інфы яны ўсё ж вырашыліся на такі нечаканы крок. Сумна, але інфа хадзіла, што ідзе планамерная падрыхтоўка да атакі вельмі даўно, 3-4 гады таму гэта было агучана.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 465
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.

Стоп паніка!

чЫТАЎ ГЭТА МЕСЯЦ ТАМУ і гэта не той вірус, хлопцы! Не той!

аБ ГЭТАМ ТАМ Ж Э І НАПІСАЛІ І АСПРЭЧЫЛІ ВЯДУЧЫЯ БІЯЛАГІ СВЕТУ

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.

Я думаю вірус Амерыка зрабіла ў Кітаі і нешта пайшло не так ,і тут усё пайшло самім ім пад колы, ,або Кітай сам зрабіў, я хз…….

Увогуле адкуль не вазьміся з’явіўся ,як кажуць,я сам падхапіў не слаба хоць даўно не хварэў……….

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
88
Публікацыі
718
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25 сак 2016 г.
VyacheslavLenin, 8 красавіка 2020 г.
Стоп паніка! чЫТАЛОСЬ ЗА ГЭТЫ МЕСЯЦ ТАМУ і гэта не той вірус, хлопцы! Не той!  ПРА ГЭТА ТАМ ДЗЕ І НАПІСАЛІ І СПРАСТАВІЛІ ВЯДУЧЫЯ БІЯЛОГІ СВЕТУ

як бы не вельмі пераканаўча гучыць “Стоп паніка!”, а за гэтым ідуць вялізныя панікуючыя літары 😁 

Не, усё роўна бязглузда, прытянута за вушы, я хутчэй паверу ў простую выпадковасць, чым у такі “загавор” )

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 620
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Стоп паніка! Чытаў пра гэта яшчэ месяц таму и это не тот вирус парні! Не той!  Аб гэтым там дзе і напісалі і аспрэчылі вядучыя біёлагі свету

А дзе ты тут убачыў паніку Слава ? 😎

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 639
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.
Стоп паника! чЫТАЛОСЬ ГЭТА МЕСЯЦ ТАМУ І гэта не той вірус, хлопцы! Не той!  аб гэтым там дзе напісалі і аспрэчылі вядучыя біялогі свету

да ніякай панікі, я вось вакцынуюся кожны дзень па 250-300гр і нарм.  якраз ужо 12 ёсць, пайду тяпну)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.

https://svpressa.ru/health/article/259735/   Сёння ў навінах па зомбаяшчыку тэлеканал Известия пра гэта ўвесь дзень кажа, што амерыканцы раней перахварэлі на гэты вірус. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 639
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.
spartack, 8 красавіка 2020 г.
https://svpressa.ru/health/article/259735/    Сёння ў навінах па зомбаяшчыку телеканал Известия аб гэтым увесь дзень кажуць, што амерыканцы раней перахварэлі на гэты вірус.

та нееее, то яшчэ бубонная чума была🤐

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
509
Публікацыі
3 084
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
28 кас 2015 г.
vlad1slaw, 8 красавіка 2020 г.
як-то не убедительно звучит “Стоп паника!”, а следом огромные паникующие буквы 😁  Да не, бредовато все равно, притянуто за уши, я больше поверю в простую случайность чем в такой “заговор” )  

Ну Хз они странные. Мало ли чё они мутят, заговорщики они ещё те.. Для чего то это сделано, не клубнику же выращивать..Готовились по публикациям с 13 года, значить что то знают., И факт есть.. Инфы оч много, и предположения разные, я смотрел тут кому интересно.

newzz.in.ua/main/1148907032-o-plastmassovyh-grobah-gotovyh-konclageryah-i-inyh-amerikanskih-neponyatkah.html

Все началось с того, что недалеко от Атланты, в штате Джорджия, чуток в стороне от основной трассы, один янки случаем набрел на странноватое, никем не охраняемое хранилище под открытым небом. На пустыре, посреди выгоревшей под солнцем травки и чахлых редчайших кустарников тянулась бесконечная стенка аккуратненько сложенных друг в друга (по 17 штук) контейнеров прямоугольной формы из темного рубчатого пластика, в количестве от 500 тысяч до миллиона штук – сосчитать их не представлялось вероятным. И смотрелось это так, как будто их только вчера доставили – ни пыли на их, ни грязищи, ни опавшей листвы.

Складированные ёмкости могли иметь какое угодно предназначение, скажем, для хранения воды, мусора, для транспортировки каких-нибудь сыпучих, вязких либо водянистых материалов. По форме они напоминали неоднократно увеличенные продуктовые контейнеры для холодильников. Их объем просто позволял поместить вовнутрь целого гиппопотама. Но тот первооткрыватель почему-либо сходу и совершенно точно решил, что это… гробы.

Свое открытие, снабженное фото и любительской видеозаписью, он выложил в вебе, и пошла-покатилась волна по взбудораженным интернет-пользователям. Поначалу посреди английских, потом и всех иных, из различных государств. Волнующее событие дискуссируется на все лады. Какие только догадки и догадки не высказываются, какие выводы не делаются.

Под это дело вспомнили и про типо искусственно всераспространенные эпидемии СПИДа, птичьего и свиного гриппа, и опасность Третьей Мировой Войны, столкновение с гипотетичной планеткой Икс, готовящееся в Америке извержение 2-ух циклопических супервулканов – Йеллоустонского и калифорнийского, Валлей Вью, сокрушительное цунами, которое должно обвалиться на восточное побережье страны, атаку террористов… И не в последнюю очередь штатскую войну. Независимо от предлагаемой версии, все участники интернет-дискуссий сходятся во мировоззрении, что правительство знает заблаговременно о некоторых, неизбежно будущих событиях, чреватых большими человечьими потерями, и заранее готовится к ним, складывая в скрытых местах большие партии гробов.

Отдельные въедливые личности пробуют проводить собственное расследование. Так появилось на вебе, приобретенное аэрофотосъемкой, изображение нареченного места с точными географическими координатами и с отлично видной сетью дорог, обеспечиваю-щей открытый доступ к складу со всего побережья Атлантического океана. Выяснилось, что рядом с загадочным складом находится CDC – Center for Disease Control (Центр по контролю за болезнями). Отыскалась и фирма-изготовитель контейнеров-гробов – Polyguard and Co, которая типа подтвердила, что получила от федеральных властей США большой заказ на изготовка… четырехместных (!?) гробов.

Я тоже заглянула на ее веб-сайт и увидела на нем фото и чертежи тех контейнеров, что складированы в Джорджии, и прочитала приблизительно последующее: Компания Polyguard and Co производит склепы-усыпальницы хоть какого размера – от взрослых до детских. Созданные для захоронения контейнеры сделаны из особенного сверхпрочного, неразлагающегося пластика polyguard. Он в 3 раза крепче сплавов из стали, прочнее бетона, и при соблюдении правил процедуры захоронения, обеспечивает наивысшую изоляцию от среды с гарантийным сроком 100 лет. Выходит, тот первооткрыватель был не так и далек от правды?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.

Пакуль дакладна невядома, адкуль узялася гэтая заразу.  Пакуль толькі здагадкі і чуткі.  Але прыйдзе час і свет даведаецца, адкуль і як.  Калі хто-небудзь у гэтым вінаваты, то ім адназначна не пашанцуе, увесь свет пацярпеў ад гэтага віруса.  Дарэчы, гэта пакуль яшчэ пачатак, услед будзе эканамічны крызіс у свеце.  Таму будзьце ўважлівыя, беражыце сябе, родных, блізкіх і акружаючых. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
161
Публікацыі
1 189
Падпісчыкі