як я пачаў гуляць......
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
8 чэрвеня 2018 г.
ад
alexey03
|
19 Адказаў
|
857 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
тут я захапіўся стварыць тэму пра тое як я пачаў гуляць у аўтаматы……
раскажу свой першы выпадак. калі мне было 17 гадоў я пачаў гуляць у вулкане ён стаяў у Каролёве на станцыі ў Падліпках дзе гуляла вельмі вялікая колькасць гульцоў.
у прынцыпе брат параіў 500 рублёў разменяць па 50 рублёў на касе і па аўтаматах прайсціся сыграўшы па 9 ліній і тыпа будзеш у плюсе!
ну я зайшоў у гульнявы клуб вулкан разменяў 500 рублёў па 50 руб купюрамі і запускаў у гульнявы апарат 50 руб. і націснуў на 9 ліній усё зрабіў як брат параіў.
і гляджу з аднаго ўдары бонус выпаў а на рахунку засталося 5 руб я тады стаў ругацца з адміністратарам чаму замест 9 рублёў спісалася 45? аказалася што стаяла стаўка x5.
увогуле запусціў бонус і гэты бонус мне насыпаў 12700 за тое што я ругаўся аддалі мне 50 руб і папрасілі выйсці ну я прывёў бацьку дзе ён там з імі разабраўся і грошы ўсе аддалі вось так і атрымалася мая першая гульня ў казіно…….а аўтамат быў як зараз успомню долары але не аўтаматік зусім іншы там трэба было з аднаго боку злавіць рулоны а з другога боку пячатка і пачынаўся бонус у бонусы пячаталіся долары……
на гарбату далі адміністрацыі тады памятаю і тады працягнулі гуляць у іх гулялі ў іх доўга і былі віп кліентамі…..вось такая была гісторыя……..
У 17 гадоў прывёў бацьку……. Да Лёха. Нічога мне сказаць нават…. А зараз на разборкі каго прыводзіш ?
ой сядзь ужо не флудзь надоела ўжо ў кожнай бочцы затычка!!!!!!!!!
Дзе ты тут флуд убачыў ? Пытанне па сутнасці.
я прывёў не на разборкі я прывёў гуляць а там заадна вырашылі пытанні
Не ўключай заднюю. Перачытай сваё паведамленне. Усё з табой ясна.
Алеша а калі зараз табе не аддадуць выйгрыш у оффе, маму прывядзеш ?)) ну рэальна насмяшыў))😁
мне было тады 17 гадоў і ў іх у любой сітуацыі была магчымасць выграш не аддаць і былі б у нейкай ступені правыя,але пайшлі на саступкі і пры тым сталі людзьмі!да і ў выніку набылі пастаянных кліентаў.
Не варта было…
А былі кім ? Макакамі ?
А чаму ты туды пайшоў, калі быў малалетнім ?
Чур мяне, чур ад такіх кліентаў.
Дарэчы. Тут проста Вову на Алешу замяніць і будзе норм.
І калі раптам хто не бачыў гэты мультыплікацыйны шэдэўр ! (і я зараз не іронізую), раю.
не, я не шкадую, у офф было цікава і прыбыткова!!!
І зараз думаю, не варта. Ты занадта імпульсіўны, Алёша. Такім катэгарычна супрацьпаказана піць,ужываць наркотыкі і азартна гуляць. Такія хлопцы дурнеюць. Яны і так, можна сказаць, па краі ходзяць. А тут яшчэ такія эмоцыі. Проста зусім зносіць дах. 😁
Якая агідная гісторыя😮
Ён у шлеме😁
Такім імпульсным нельга шмат! Галоўнае ведаць, што ты імпульсны)))))
Прачытаў тэму, ускамянела. Я выпадкова пачаў гуляць. Сябар пры мне гуляў у онлайн-казіно ў рулетку. МНЕ СПАДОБАЛАСЬ. Паціху гуляю. Калісьці выдзеліў грошы на гэта, так бы мовіць банкролл і гуляю. Прынамсі. зараз у дзіцячыя кампутарныя гульні трэба ўкладваць больш грошай, чым у рулетку, нейкую котку садзяць на гаршчок, хочаш дап. опцый – унесі 3$.
У казіно зараз справядлівей будзе) Іншая справа, што мы можам падсісьці) Гэта, канечне, сумна, усё, што смешна – усё супрацьпаказана! Самая бяспечная рэч зараз, напэўна, – сэкс)
не блытай фільм з гісторыяй калі ласка
У кожнага свая гісторыя, звязаная з гульнёй… У мяне, калі быў студэнтам, быў, канешне, “преф”, потым таксама працягнуў… Пазнаёміўся з “тестем” праз “преф”, потым у бальніцы з картэжным “шулерам”, потым з “шаманкай” (яе тыпу настаўнік быў аматар пакруціць руль, ніколі без выйгрышу не сыходзіў… Але потым перасталі ўпускаць у казіно). Ну а потым пачаў сам пагуляць у рулетку, так і кручу яе дагэтуль, пакуль у плюсе хоць і не вялікім)
так ты і бацьку падсадзіў на гэтую справа?)