Як я пачаў гуляць!
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
31 жніўня 2015 г.
ад
toxa145
|
15 Адказаў
|
823 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дык, хлопцы! Сядзіў і ўспомніў, як год таму я пачаў захапляцца гульнёй, адчыніў сваю справу тым годам, піўка людзям прадаваў, усё ішло добра, і тут за прылавкам было сумнавата мне, падумалася, узяць планшэт з сабой, каса ёсць і апарат побач, і пайшло ўсё, паехала да гэтага дня! У выніку сезон прайшоў, выхад у 0! Я ўжо змірнаўся з гэтым, супакойваючы сябе, што гэта маё хобі!
З відэа ТТР-а(
Самая страшная рэч- я выйграў вельмі шмат у першы раз(Больше 10.000$
Падсадзілі мяне на кручок
мільён хацеў ?)
Не,я вывеў іх.Потым паступова зліў і пайшоў у мінус.Нават лічбы пісаць страшна..
*Паграю крыху і спынюся,што я дурны чтоль які,лудаманам мне не стаць*,а ў выніку моцная залежнасць- думаю, у ўсіх так пачыналася.
Ды гэта залежнасць яшчэ тая! Так што самае было мне гадоў 10-12, не памятаю – з татам на рынак выйдзем і міма апаратаў ён прайсці не мог: “зайдзём, сынок, джэкпот сарвем” )))) Па сёння сарве ў падпольных казіно! Прычым на дзіва іх няшмат!
ТТР – падла – шмат каго падсадзіў сваімі лудзікамі)))))
Ну спачатку лудоводы пусціў , потым запіс са словамі “НЕ ГРАЙЦЕ ПАЦАНЫ”)))))))))
ДАДАДА! ))))
я ж і кажу – падлец!
Пачаў з покерстраза. Зараз жа іграю ў аўтаматы, але да букмекераў не цягне, як і да латарэй. А тут лудоводы падабаюцца толькі там, дзе ён прайграе і крычыць як дзяўка =)
да казіно граў выключна ў покер, да таго моманту як убачыў воды ТТРа
Я ў покер катаю, але люблю ўжывую. Наконт казінашак, балуўся дэмачкамі, пастаянна драбіць рэклама, асабліва на сизонваре тыпу вось, вясёла і бабла зрубіць можна. А хто не хоча весяліцца і бабло зрываць? Шчас вось хожу сярод вас, думаю пра жыццё. Азарт, блін. І хочацца і калецца.
Пачаў прыкладна ў 2002 г. адразу з наземнага казіно ў Алматы пад назвай “Джангл” Rplayer7 павінен ведаць, хадзіў туды з сябрам, які старэйшы за мяне, мне было цікава курыць халявныя цыгарэты, есці і піць
а ён гуляў у карты і як бы ён падняў і даў мне тыпа бонус 100$ сказаў каб я пасядзеў на аўтаматах, я чамусьці сеў на Азтэкс голд- піраміды і выйграў каля 350 долл хоць не разумеў як ды што і ўсё паехала)) месяц гуляў патроху слоты потым мне стала сумна і перайшоў на рулетку, гуляць пачаў чамусьці адразу на лікі проста прыдумляў лікі і ставіў потым вучыўся-падглядваў і вось як-то так)
глядзеў ТТРа. І думаю дай-ка я сыграю.
Вельмі быў здзіўлены. чаму ў мяне не атрымліваецца так жа выйграваць як у яго.
Не, не ў ноль. Вы забываеце, колькі часу на гэта загубілі. А час – гэта грошы. Але ўсё ж лепш, чым калі б яшчэ і па банкролу быў мінус.
З кожным лудзікам і відэа ТТР пераконваюся ў тым, што ён проста звычайны рэкламшчык, які рэкламуе казіно і мая ўпэўненасць ужо вельмі і вельмі вялікая