«Як я матам ругаюся, гэта я раблю геніяльна», а 4LUCK хай вырашае мае праблемы
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
9 June 2023
ад
MariyaKonor
|
16 Адказаў
|
929 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ігроку ў онлайн-казіно Run 4 Win не паступіў дэпазіт у памеры 1500 рублёў і пачалося:
І самае абідна тое, што ён яшчэ смее сцвярджаць, што 4LUCK нікому не дапамагае і нічога не вырашае
Хаця ЎСЕ скаргі, пададзеныя гэтым карыстальнікам, былі вырашаныя. АБСОЛЮТНА ЎСЕ.
Чытайце падрабязней у скарзе на сайце:
🔗
@vladimir_v
ну адно – гэта гнаць у чаце ў казіно мат, бывае не раз і сам не ўтрымаўся, у мяне таксама рыльца ў пушку😁
але тое, што напісаць скаргу на форум і потым яшчэ ху….ць тых, хто рашае, – гэта ўжо за гранню
Жаданне дапамагаць гэтаму юзкру, адсутнічае цалкам. І хутчэй за ўсё больш не з’явіцца
Манера зносін пакідае жадаць лепшага.Мне больш нічога дадаць.
Звяртацца па дапамогу і адразу ж кусаць руку, што дапамагае проста геніяльна 😂
Поўная адсутнасць адэкватнасці, абразы і іншае.
гэтая скарга адхілена
Усе наступныя скаргі прынятыя да разгляду не будуць.
Пасля выяўлення дэпазіту гэтага індывіда, яго акаўнты па казіно на платформе SoftSwiss будуць зачынены.
@vladimir_v твае памойныя каменты ў скарзе я нават выдаляць не буду, няхай людзі бачаць цябе неадэкватам.
Скаргі вырашаюцца, вялікі дзякуй за гэта таварышу Леніну і Латесту, асабліва ў Дама НВ вырашаюцца – гэта паказвае мая апошняя скарга.
Так што юзер сапраўды нясе лухту і скаргі такіх увогуле лепш не разглядаць.
Хаця, ведаючы таварыша Леніна, ён вельмі добры і нягледзячы на гэта будзе і далей дапамагаць вось такім недалюдзям.
Сорры гэта не ў тэму)) але ўсё ж Слава, можа разбаніш у чаце в телеге? А то не дабрацца да цябе ў лс.
так, сапраўды, усё вырашае час, і ён адлюстроўвае ўсю рэальнасць рэчаў… не было б нашага форума – не было б нашых пастоў пра казіно, негатыўных, пазітыўных, не важна, не было б нічога, кожны сутыкаўся бы са сваёй праблемай адзін на адзін, тут жа людзі стараюцца нам усім дапамагчы ў вырашэнні той ці іншай сітуацыі, і гэта крута і гэта важна, успомніце афлайн, дзе ўладальнікі залаў круцілі аддачу як хацелі і вы прасіралі апошнія грошы на мартышак і рэзідэнта, і не мелі прэтэнзій… тут жа каманда форума робіць усё для камунікацыі паміж гульцом і казіно, ды не заўсёды другая бок адказвае ўзаемнасцю, і ідзе насустрач гульцу, але каманда форума стараецца і робіць усё для камфортнага знаходжання тут кожнага гульца – кожнага з нас, гэта трэба цаніць! Усем сумленным гульцам і камандзе форума – дабрага здароўя, мірнага неба і неверагодных заносаў!!!
ты сам справакаваў скандал, сам неадэкватны
У лс у тэлеге да Славы і не трэба стукацца. Мы працуем толькі праз саппорт-бота:
@LatestSupport_bot
Ды лан, вам, пердак палыхнуў у чувака, ну рознае бывае))).
Не ведаў пра гэтага бота, дзякуй
Даа ўжо, спачатку казіно “адзначылася” калі чувак не ўбачыў свайго дэпа на гульнявым рахунку, ну а потым “пачалося”… Такога “экзэмпляра” даўненька не сустракаў нават у ў рэальным жыцці… Складваецца ўражанне, што спачатку нарадзіўся ягоны мат, яго прэтэнзія да ўсіх і Фся, і толькі потым ён сам.
@vyacheslavlenin
вялікі дзякуй за ваш рэсурс, які я вельмі паважаю. Неаднаразова вырашалі скаргі, і я лічу, што гэта адзіны ўплывовы сайт у рускамоўным кам’юніці.
Сам люблю панегатывіць, асабліва па п’яні, але гэта больш эмоцыі.
Дык ідзі выпей рюмачку какао – гэты клоун !!!!!У бан па IP каб зайсці не змог !! (Слова выдалена сістэмай)…. Гэта так Вячаслаў красава але ёсць казіно якія проста ігнаруюць і ўсё