як я ўсё прасраў

Канал пра тых і пра тых, хто гуляе | 3 October 2018 ад | 1 Адказ | 365 Праглядаў | 0 Рэакцый
Адміністратар
Ранг
31
Рэпутацыя
19 315
Публікацыі
21 364
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
31.07.2015

каротка буду коратка …..за 16 гадоў лудкі прайграў усё што ёсць ….засталася толькі сям’я і жаданне выбрацца з доўгаў ….стала ўжо па х*й на ўсё ….жытла няма ….заўтра плаціць арэнду. грошай няма….даўгі перад кліентамі і за арэнду офіса …сябрам і ўсім астатнім ….у выніку класіка …..у такім галавакружэнні кожны дзень …хер зразумееш што рабіць. носіць як шкепку ….працы няма і доўг у 1.5 ляма ….прычым людзей 30 каму павінен …усе ебуць мазгі…ломбарды і іншая х*ня…што рабіць …уже рэальна заебаўся нервнічаць пастаянна…вырашыў што пайшло яно на х*й казіно і ўсё што з ім звязана….проста гэтыя дэпы мяне загубілі а ×1000 так зачэпіў за пару гадоў 1 раз з 20 рублёў у джека

ўсё сука з-за гэтага Вітуса ебанога са сваімі стрэмамі …як пачаў яго стрэмы глядзець так гуляць стаў овер дохуя …да гэтага хоць як-то стрымліваўся і змагаўся ….скажу шчыра што Вітус гэта падстава для лудкоў. ён хоць і будуе шоу і блытае што тыпа не гуляйце …але для нас лудкоў яго заносы на падсвядомым узроўні як умацавальны фактар у бок лудаманіі і я таму жывы прыклад ….ТТР хоць не так усё гэта падае …а Вітусняк хітражопы шоумен …

Увогуле хер з гэтымі праблемамі. пакуль жывы яшчэ і ўжо ўсё роўна для ўсіх добрым не стану ….увогуле стоп казіно і жыццё без лудкі

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...