Як выйсці са слота?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
17 July 2025
ад
Pa/mZ
|
66 Адказаў
|
7,670 Праглядаў
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@alexeyp Калі слот не дае, то выхожу, зайшоў у другі слот, пракруціў 50 спінаў, калі таксама не даў, зноў выхожу і на іншы слот і г.д.
@endo0 а тут, дружа, адкрыты форум. Маўляў, калі не падабаецца, што хто-небудзь да размовы далучаецца, ёсць личка))
Бываюць такія моманты, калі быццам грае, а быццам жрэ і хочацца дабіць і, канешне, гэта ў асноўным заканчваецца поўным слівам і яшчэ бессэнсоўным дадатковым дэпазітам. Апошнім часам адразу выхаджу, калі з’ела шмат балансу.
@dvk12 Так, лепш астыць і падумаць, ці варта яшчэ дэпіць! Можа, сёння проста не мой дзень 🙂
@dvk12
Вось і правільны адказ, калі бачыш, што казіно з табой гуляе, завяршай гульню яе яшчэ да абнулення “баліка”. Тым больш не рабі додэпы адразу пасля “зліўной” гульні, гуляць у дагнанне табе даражэй!
@alexeyp я таксама спрабую з гэтым змагацца !!! але думаю заўсёды гэты слот мне павінен аддаць і зноў у яго заліваю ўсё
Ёсць спосаб – стрымеры 50 спінаў ідуць у новы слот
У мяне таксама такая праблема. Я для сябе вырашыў – калі грошы на балансе сканчаюцца, тады і выходжу з слота)))
адразу пасля аддачы лепш выходзіць каб не прайграць усё
Галоўнае не наперад нагамі) лепш, канечне, з вялікім выйгрышам.
Вось зусім такая ж фігня
Wild West Megaways, толькі ў яго ў асноўным і гуляю, проста сама гульня падабаецца, але, блін, аддача практычна нулявая, у спінах лавіў больш, чым самі бонускі даюць, проста заўсёды пракрадаецца думка, што вось, навошта выйшаў гэты слот – дасць менш, так і гуляю, але, канечне, трэба старацца мяняць
@dvk12
Калі баланс трымае – значыць можна да татальнага, у мяне так і ў сабаках і нават у Зеўсе было, а ў апошнім злавіць бонуску, якая будзе непустая, ой як складана
Слоты бяссэрдцыўныя😄няма ў іх сістэмы, ёсць толькі наша нюха, шмат разоў было так, на балансе 20к заходзіш у гульню, стаўка па 50р, гуляю да 15 потым выхожу, план такі, слот не гуляе зусім, калі застаецца 15100, дае бонус на х1800.
А бывае ўпорваешся да канца і нічога не адбываецца.
Вось з апошніх прыкладаў, узяў бонус на анліме, палепшаная бонусная гульня за дэпазіт ад 7500.
Выграш з бонуса падае на асноўны рахунак, калі выйгрыш з фрыспінаў прайграваеш, бонус аўтаматычна анулюецца і няма ніякага вейджэра і іншага, рабі што хочаш.
Значыць депнуў, бонус даў 3500, бачу новы слот ад ігдрасіля, думаю па 100 пакручу, на халявныя, у выніку спусціў да 7500, думаю ну з сваіх яшчэ 500р ададзеру, бо стандартны бонус каштуе х150 ад стаўкі, нават 2 скатэры ні разу не выпаўалі і во цуд як толькі бонус анулюваўся, паставіў бонус, атрымліваецца на рэальны баланс, як па мне даволі непаганы на 40к
Ну і ў заключэнне як па мне, ёсць толькі жорсткі банкролл, перад дэпазітам, калі дэпазіт 10, то ты вызначаеш для сябе, што я выграў 50,30 на вывад, 20 у кайф прайграю, тады можна мінімізаваць страты, ну і натуральна выйграныя сродкі ніколі не вяртаць у казіно
калі слот гуляе, можна сядзець да самага, а так, калі слот дае са спінаў 5 бонусаў і яны пустыя, я сыходжу, але можа быць такое, купляеш бонусы, а яны адзін за адным гуляюць, у выніку ўсё ў гэтым слоце застаецца, баланс 0, калі хочаце проста пагуляць, заходзьце ў слоты з маленькімі стаўкамі
Кожны мае свой стыль гульні, сваю тактыку і стратэгію… Хтось гуляе ў адзін ці некалькі слотаў, якія яму(ёй) падабаюцца і робіць гэта амаль рэгулярна, памятаючы свае ранейшыя выйгрышы і чакае новых. Іншыя гуляюць у новых, іншыя скачуць па розных, якія яму ў дадзены момант “усміхнуліся”. Сам выбіраю слот, калі вырашыў адцягнуцца ад рулеткі)
@tanar2001.Гэта правільная пазіцыя,ну я магу зліць усё ў адным слоце ўсё ,чакаючы бонуса .
у мяне іншая праблема канечне бывае што і ў слот заліпаю я не магу вывесці нясе мяне па поўнай праграме звычайна дэпаю 1-2 к выйграю нармальна 15к 30 к не заўсёды канечне а вось вывесці не магу мала мне ўсё мала калі пачынаеш слівацца ды блін было ж 30к трэба вярнуць і адразу вывеў вынік плачэўны
Трэба націснуць на крыжык у правым верхнім куце
@selivan1990
Слоты пачынаюць даваць калі баланс практычна прайграны, пачаў заўважаць 10 або 20 к, спачатку зліў ідзе да паловы балансу потым трохі аддае, зноў зліў і зноў аддача. А потым або бонуса з плюсам або баланс пад нуль))
@Loveohlove факт, але калі ў слоце не выдае, гэта не значыць, што ты выйдзеш у іншым і там рэзка выпадзе бонуска на х1к, таму выходзіць не заўсёды вырашэнне праблемы
@Loveohlove моцна
alt+f4,самы кароткі і зразумелы тутарыял.
Ды пра што тут гаварыць і спрачацца, сказаў сабе перад гульнёй роблю 15 спінаў і на выхад(незалежна ад выніку). Мужык сказаў, мужык зрабіў)
@thee4 так мы можам,но многія так не могуць у гэтым і праблема лудаманаў)хочуць больш і ўнесці вялікую суму,в выніку адно прайгрыш.