Як выйсці са слота?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
17 July 2025
ад
Pa/mZ
|
66 Адказаў
|
7,670 Праглядаў
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усім прывітанне, заўважыў за сабой такую рэч, упіраюся ў адзін слот і магу яго дубасіць усю сесію, павялічваючы або змяншаючы стаўкі, хуткасць спінаў і г.д.
як навучыцца пакідаць слот, калі ён цябе зачапіў? Ці біць да вялікага х усё ж?
@alexeyp Я таксама так гуляю, спрабуючы захаваць балік і хаця б падвоіць яго 🙂
@endo0 гэты шлях, так сказаць, далёка не ідэальны і, як і ўсе шляхі ў казіно, вядзе да зліву))
@alexeyp Выходжу толькі тады са слота, калі “НОЛЬ” на баліку будзе! Іншы раз слот у канцы “Сюрпрыз” адрыгвае:)))
@endo0
згаджуся, таксама заўважыў, як амаль надзеі ўжо няма і літаральна на апошніх 1-5 спінах нешта выдае)) і ў мяне адразу ў галаве «нарэшце заіграў слот» павышэнне стаўкі і «НОЛЬ»))
@alexeyp Заўважыў яшчэ, што калі стаўкамі гуляеш, то напрыканцы нічога не атрымліваеш, а толькі “Зліў”. Пастаянная “Адна” стаўка, то пры набліжэнні да “Нуля” можа выкінуць “Ікс” добры або “Бонусную гульню”. Але гэта не заўсёды так. Вельмі часта ў апошні час, проста тупы “Зліў”(((
@thee4
у мяне як то па-іншаму мысліцца) у 99% выпадкаў я канкрэтна ведаю слот, у які хачу пагуляць.
Стараюся ставіць мэту атрымаць задавальненне ад гульні, і ўсё больш разумею што калі ставіць мэту выйграць, то горыч паразы пераносіцца куды цяжэй, дадаткова можна злавіць тыльт.
@alexeyp Трэба прывучаць сябе гуляць у слоты не больш як 50 спінаў, ну калі гуляеце з актыўным бонусам, то можна і па 100 спінаў гуляць.
@alexeyp
Ну так, ты кажаш пра выбар слота па нагу і гэта правільна, а я там казаў з асабістага досведу, як гуляю сам… Сам не прыхільнік “улупіць” увесь дэпазіт у адну калідку і ў выніку атрымаць расчараванне)
@alexeyp Паверы майму гульнявому вопыту, звычайна вялікія іксы выпадаюць з першых бонусаў, таму сэнсу няма да даціскаць слот (гэта яма).
Калі ты даўно так граеш і яшчэ не зразумеў, што ў гэтым няма сэнсу, то ніякія парады табе не дапамогуць.
Так, можна напісаць, што не варта зацыклівацца на адным слоце, лепш паглядзець дзесятак ці два, круціць не больш за 50 спінаў, не гуляць у «мертвыя правайдары». Ты як граў па сваёй тактыцы, так і будзеш.
А некаторым, калі спрабуеш падсказаць, потым яшчэ і крайнім застанешся. Калі кажаш – не гуляйце ў якую-небудзь х*рню.
@goldking
я ні ў якім разе не сумняюся ў вашым досведзе, але думаю, гэта залежыць ад правайдэра. Напрыклад no-limit pragmatic, напэўна, так – на першых бонусах дае, а вось endorphina мне часцей дае на 3-4 бонусе больш, чым на першых. На скрыншоце ~40-я бонуска па ліку ў цягні 2-3 гадзін гульні, куплена было ~25шт і ~15 выбіта(з шансам), каля 2-3 з іх далі ~1000х
@alexeyp Такім чынам вы прывучылі сябе гуляць ва ўсе слоты і так заўсёды будзеце прайграваць, таму што ваш выпадак з’яўляецца вялікай рэдкасцю.
@alexeyp Я хацеў дадаць, што кручу слот, калі ён зараз гуляе, а не маўчыць зусім і баланс хутка прасаджвае! Калі знайсці слот, які гуляе, то і бонус можна лёгка на ім адкруціць!:)))
@misha55
не, на самой справе раней я гуляў толькі на вядомых правайдарах і ў розныя слоты, адзіны правайдар, які не быў вядомым – гэта thunderspin, рабіў не больш за 100 спінаў у асноўным.
Думаю, у многіх бывалі сесіі, калі слоты проста жруць, калі зусім нічога не грае))
@goldking
я шчыра рады за людзей, хто пастаянна выйграе або хаця б гуляе ў нуль у слотах. Калі такія ёсць я сапраўды рады за іх)
@alexeyp Ты не адзін у гэтай праблеме – многія гульцы сутыкаюцца з замыканнем у адным слоце, асабліва калі ён дае частыя, але маленькія выйгрышы або стварае ілюзію хуткага вялікага заносу.
Тут важна заўсёды вызначаць для сябе бюджэт, на які ты гуляеш, і ніколі яго не перавышаць, каб была нейкая мера самакантролю.
@alexeyp
Такіх людзей вельмі-вельмі мала, хіба што браць гульню ў баккара, рулетку – там сапраўды шмат залежыць ад гульца (калі казіно будзе гуляць адносна сумленна)
@alexeyp
Вось у цябе вышэй скрын з рип сити, я магу сказаць, што ты быў на правільным шляху. Гульні гэтага правайдэра выдаюць такія иксы і даволі часта.
Але ты таксама пісаў пра эндорфину. На жаль, у ёй ты не зловіш такіх иксаў, за выключэннем пары слотаў, ды і тыя вельмі рэдка даюць вялікія иксы. Тыпу роял иксмасы абодва, аналагі другой часткі, як муертос і г.д. У кніжнай тэматыцы, спартах, кінг, па тыпу інджаза – гэта звычайна х100-200, ў лепшым выпадку х500. Можна “ламаць” гэтыя слоты, ставіць 1 лінію, калі вельмі пашанцуе, можа выпасці 4-5 топаў у лінію без бонуса (х1000-5000). Такое вельмі рэдка бывае, ты хутчэй максвін у прагмает або хаксоу зловіш.
Што да дысповасці правайдэраў. Па ўласным вопыце магу сказаць, бывала і ў нолимите ў блокноце з 10-20 спінаў даваў икс некалькі тысяч. Так што ўвогуле няма розніцы, павесяіць можа кожны спін і ніхто не ведае, будзе гэта 5-ы, 10-ы, а можа і зусім не дасць. Гарантый на выйгрыш ніякіх няма, ты можаш толькі сам выбіраць, у што катаць. Гуляць у аматик з эндорфінай без шанцу на выйгрыш або гуляць у правайдэраў, у якіх можна выйграць (хаксоу, нолимит, прагмат). Адкрый нават турнір у вавадзе на икс, калі ён будзе падыходзіць да канца і паглядзі, слоты якіх правайдэраў заўсёды там у топе.
@misha55 Я паглядзеў у Vavada казіно і там у асноўным заносяць у Zeus vs Hades. Я сам асабліва не гуляў у яго, але хачу паспрабаваць) А за ноч, што я змагу там убачыць, які х апошні? І колькі трэба дэпанаваць і са стаўкай яшчэ трэба вызначыцца! Слот жа вельмі высокавалентны! Хаця б па 8р калі гуляю, дык колькі дэпазіт рабіць, каб х1000 убачыць за 9 гадзін гульні. Напрыклад з 21:00 да 6:00 раніцы хачу паседзець па адной стаўцы:)))
@endo0 ты ўвогуле на поўным сур’ёзна такія пытанні задаеш?
Можна і з першага спіна злавіць, можна і тыдзень долбіць, седзячы на ўнітазе, і нічога не злавіць..
@endo0
Ну не толькі гэты слот. Я ўвогуле кажу, там заўсёды ў топе слоты прагматыка, хаксоў, ноліміт. Часам яшчэ белатра, трулаб, бігеймінг, рэлакс, доа2 ад нетэнт.
Я б не раіў засяляцца і круціць 1 слот 9 гадзін. Гарантый жа ніякіх няма, што ён дасць. Ты можаш тыдзень яго круціць і ён не будзе даваць, ты псіханеш, кінеш гэтую ідэю. Потым праз месяц зайдзеш і ён табе за 10 спінаў дасць бонуску з максвінам.
@mrakobes777 Я не ў цябе пытаўся, але дзякуй за падрабязнасці
@misha55 Дзякуй, Міш за падрабязны адказ:)))