Як выкладчык купіў за біткойны кватэру ў цэнтры Мінска
Пагаворым пра жыццё
|
30 ліпеня 2017 г.
ад
ident
|
15 Адказаў
|
340 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Рады за прасторную «двушку» малады чалавек абналичыў нязначную частку сваіх ашчаджэнняў у крыптавалюце.
Пакуль адны гікі ў 2010 гулялі ў World of Warcraft, герой рэпартажу kyky.org, пажадаўшы назвацца настаўнікам Генадзем, купіў гульнявы ноўтбук і пачаў майніць біткоіны.
Прайшло сем гадоў, і пасля вываду мікрадолі біткоінаў са сваіх крыптадзеў Генадзь без калізаваў купіў кватэру ў цэнтры горада.
Калі вы ўсё яшчэ думаеце, што па жыцці займаецеся не тым, пачытайце яго аповед пра тое, як працуе рынак крыптавалют, да якога часу ёсць сэнс укладвацца ў біткоіны і чаму майнер павінен быць спакойны, як удаў:
– Я даведаўся пра біткоіны ў 2010 годзе – наткнуўся на артыкул Хабрахабра пра майнінг. Тэма здалася цікавай, пачаў паглыбляцца, хоць усе тэксты пра гэта былі даволі тэхнічныя і парог уваходу – высокі. З пазіцыі абывацеля можна было падумаць, што гэта нейкая гікоўская цацка. Але я супаставіў усю інфармацыю і адчуў, што за гэтым хаваецца нешта важнае. Для кожнай падзеі можна пабудаваць хвалісты графік з характэрным для хвалі ростам, пікам і лагічным падзеннем. І, у выпадку калі вы хочаце атрымаць больш прыбытку, такія хвалі трэба лавіць у самым пачатку – тады ёсць шанец перасягнуць. У мяне гэта атрымалася.
«Майнеры ўжо ў 2010 сутыкнуліся з праблемай магутнасцей і вялізнымі рахункамі за электрычнасць»
Лукашэнка не схваляе
А Порох ваш ? хопіць жартаваць
🙂 Вооот…трэба было пачынаць майніць у 2010 а то і раней) А зараз гэта пустая затэя
Пацаны, я там заліў прагy для майнінгу. Спампоўваем😌
порох таксама ваш забірайце)))))
ведаў бы прыкуп
можа ў 2022 скажаш што трэба было ў 2017 пачаць
😁 ні ў 22 ні ў 54 нічога не скажу па гэтаму поводу))Проста лічу што ў дадзены момант гэта онанізм)
чаму? элементарна: ёсць 2 лямы рублёў, накупі ферм і атрымлівай кожны месяц 200-300 тысяч
за святло толькі не забывай плаціць
чувак не шарыць, сэнс яго пераканаўваць?
🤐 ты думаеш што фермы на 2 ляма тугрыкаў могуць выдаваць 200-300к у месяц?😁
Дзімон – усё было б добра… але вось капец колькі жруць грошай гэтыя, як яго, відэакарты… напішу калі-небудзь у схаваны раздзел, пастараюся ўсё па палічках расказаць – тыпа плюсы і мінусы майнінгу – тут скажу – ёсць шэры майнінг
Вось як у пратона)
і сэнс – ты хоць спрабаваў гэтай фігнёй займацца ? ніхто табе нармальную тэму так проста не выложыць у сетку
Не зусім так. Ну альбо зусім не так.)
Улічваючы, што ютуб плаціць за цікавасць да відэа, і што шмат грошай не бывае, купа ёсць годных відэа па любых напрамках.